Δύο ζώδια θα έχουν πρόβλημα σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη - Ποια είναι αυτά

Οι ημερήσιες προβλέψεις του αστρολόγου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δύο ζώδια θα έχουν πρόβλημα σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη - Ποια είναι αυτά

Παρασκευή 16 Αυγούστου σήμερα και η εβδομάδα φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της. Πέρασε και ο Δεκαπενταύγουστος και έτσι τα πράγματα και οι συνθήκες αρχίζουν να αλλάζουν. Ο Κώστας Λεφάκης συμβουλεύει κάθε ζώδιο πώς να κινηθεί κατά τη διάρκεια της μέρας για να είναι όλα πιο ομαλά.

Οι ημερήσιες 16/8 αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ασχοληθείτε με σχέσεις και συνεργασίες και προσπαθήστε να εξομαλύνετε τυχόν διαφορές σας. Βρείτε τις ισορροπίες και ξαναβάλτε τα πράγματα στη θέση τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Διαχειριστείτε μια οικονομική υπόθεση στη δουλειά σας και ασχοληθείτε με την οργάνωση του χώρου σας. Μη δίνετε σημασία σε επουσιώδεις καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αξιολογήστε σωστά κάποια δεδομένα στη δουλειά σας και εκμεταλλευτείτε τα. Προσπαθήστε παράλληλα να κάνετε σχέδια για την επαγγελματική σας πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από σήμερα δείχνετε πιο ξεκάθαροι στα σχέδιά σας και θα μπορέσετε να τα προωθήσετε πιο γρήγορα πλέον. Εκφραστείτε ελεύθερα στο έτερον ήμισυ.

ΛΕΩΝ

Η δημιουργικότητά σας μπορεί να σας οδηγήσει στην επιτυχία. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες σε μια δύσκολη κατάσταση με το σύντροφό σας.

Δείτε επίσης: «Ο Ήλιος από τον Λέοντα μέχρι τις 22/8...» - Το πιο άτυχο ζώδιο του Αυγούστου σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Ζώδια σήμερα Κώστας Λεφάκης
Unsplash

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καθημερινά προβλήματα θα απαιτήσουν την αμέριστη προσοχή σας. Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και μην αφήνετε υποθέσεις σας να εκκρεμούν.

ΖΥΓΟΣ

Μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μπορεί να σας προκύψει σήμερα. Κινηθείτε πιο έντονα στο κοινωνικό σας περιβάλλον και, γιατί όχι, αναζητήστε τον έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις μέρες αυτές θα πρέπει να είστε πιο δύσπιστοι στις προτάσεις που θα σας κάνουν. Προωθήστε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα με περισσότερο ρεαλισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η οικογενειακή σας ζωή θα σας απασχολήσει πιο έντονα τώρα και κάποια θέματα μπορεί να έρθουν ξαφνικά στην επιφάνεια. Αντιμετωπίστε τα με οξυδέρκεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να είστε πιο σαφείς και ξεκάθαροι στην επικοινωνία σας, καθώς κάποιοι συνάδελφοί σας μπορεί να παρεξηγήσουν τις προθέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προωθήστε σήμερα με τόλμη μια σημαντική επαφή με κάποιο πρόσωπο ή διεκδικήστε κάποια σημαντικά σας συμφέροντα. Μην είστε νωχελικοί.

ΙΧΘΕΙΣ

Μια θαυμάσια ευκαιρία μπορεί να σας παρουσιαστεί για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα. Η ερωτική σας ζωή σας χαρίζει ευχάριστες στιγμές.

ΠΗΓΗ elle.gr