Κακά μαντάτα για 5 ζώδια ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη - «Αρκετά σημαντικά προβλήματα σε ένα...»

Οι ημερήσιες προβλέψεις του αστρολόγου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Unsplash (δεξιά)
Unsplash (δεξιά)

Πέμπτη 15 Αυγούστου σήμερα, μία ιδιαίτερη ημέρα για ολόκληρη την Ελλάδα! Ποιοι θα γιορτάσουν χωρίς φασαρίες και ποιοι θα πρέπει να μείνουν ψύχραιμοι για να τα καταφέρουν; Ο Κώστας Λεφάκης έχει τις απαντήσεις με τις αστρολογικές του προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Οι ημερήσιες 15/8 αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αποφύγετε σήμερα οτιδήποτε θα έβαζε σε κίνδυνο μία επιδίωξη σας και να μην απογοητευτείτε αν κάτι που περιμένετε καθυστερεί. Κάτι που θα πρέπει να προβλέψετε είναι ένα οικονομικό πρόβλημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης σας δημιουργεί υπερένταση και εκνευρισμό σήμερα αλλά και την πιθανότητα να δημιουργηθούν αρκετά σημαντικά προβλήματα σε ένα οικογενειακό θέμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα σας είναι αρκετά κουραστική, ενώ συνεχίζονται οι πολλές ευθύνες που έχετε αναλάβει, τελευταία, στην εργασία ή, άλλοι, στην οικογένεια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε αρκετά εύθικτοι σήμερα, θα έλεγε κανείς υπερβολικοί, ίσως διότι χθες ή προχτές είπατε πράγματα που δεν έπρεπε να ειπωθούν ούτε τα πιστεύατε μέσα σας.

Δείτε επίσης: «Ο Ήλιος από τον Λέοντα μέχρι τις 22/8...» - Το πιο άτυχο ζώδιο του Αυγούστου σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

ΛΕΩΝ

Η διάθεση σας είναι μάλλον μαχητική σήμερα γι’ αυτό είναι καλύτερα να το ρίξετε στη δουλειά και μάλιστα μέχρις εξαντλήσεως. Αποφύγετε κάθε είδους σπασμωδική ή βιαστική ενέργεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λάβετε υπόψη ότι πολλές ενέργειες σας θα έχουν καθοριστικές επιπτώσεις στην έκβαση της μέρας, γι’ αυτό αποφύγετε λάθη που το πείσμα ή ο εγωισμός σας συμβουλεύουν.

ΖΥΓΟΣ

Δεν είστε σε ιδιαίτερα καλή φόρμα σήμερα αλλά υπάρχουν όλες οι προοπτικές να βελτιωθεί η ατμόσφαιρα, αν εσείς αποφασίσετε να είστε περισσότερο αισιόδοξοι και δραστήριοι σε ότι σας ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αφοσιωθείτε σε κάτι δημιουργικό σήμερα και προωθείστε την εργασία σας. Μην παραμελείτε τυχόν οικονομικά προβλήματα και όσοι έχετε υπόψη να διεκδικήσετε κάτι νομικό αρχίστε από σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε αρκετά νευρικοί και ανυπόμονοι σήμερα και αυτό μπορεί να φέρει διαφωνίες με έναν άνθρωπο που αγαπάτε. Κατά βάθος δεν σας φταίει κανείς αλλά η κακή σας ψυχολογική κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην αφήσετε σήμερα τα νεύρα και την ανυπομονησία σας να σας φέρουν σε αντίθεση με ένα δικό σας άνθρωπο, γιατί κάτι τέτοιο θα σας δημιουργούσε προβλήματα που θα σας αποδιοργάνωναν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα, δεν θα μπορούσα να πω ότι πηγαίνει κάτι άσχημα σήμερα. Αντίθετα έχετε πολλές ευκαιρίες να χαρείτε μία σχέση σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Καλή μέρα να διευρύνετε τις γνωριμίες σας, να οργανωθείτε και να βάλετε σε μία τάξη τις οικογενειακές ή άλλες εκκρεμότητες σας. Πολλοί, θα σχεδιάσετε ή και θα πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι.

ΠΗΓΗ elle.gr