«Το επόμενο τριήμερο θα σας απογειώσει...» - Τα ζώδια που θα περάσουν δυσκολίες πριν μάθουν τα ευχάριστα σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Οι ημερήσιες προβλέψεις του αστρολόγου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Το επόμενο τριήμερο θα σας απογειώσει...» - Τα ζώδια που θα περάσουν δυσκολίες πριν μάθουν τα ευχάριστα σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Τετάρτη 14 Αυγούστου σήμερα. Σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη αυτή η μέρα για κάποια ζώδια φέρνει θετικές εξελίξεις, ενώ για άλλα θα είναι επικίνδυνη. Γι' αυτό και δίνει τις συμβουλές του σχετικά με όσα πρέπει να προσέξει το καθένα.

Οι ημερήσιες 14/8 αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αναζητείστε τον έρωτα και εκφραστείτε πιο ελεύθερα στο περιβάλλον σας. Οι όμορφες μέρες περνούν γρήγορα, και η εργασία σας θα γίνει γρήγορα πιο απαιτητική για σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία καλύτερη εποχή αρχίζει τώρα για σας. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αρχίζουν να ελαφρώνουν και θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε και να χαρείτε τις διακοπές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τώρα μπορείτε να γίνετε πιο συνεργάσιμοι με το περιβάλλον σας καθώς τα προβλήματά σας θα αρχίσουν να επιλύονται σύντομα. Μην ρισκάρετε σε τυχερά παιγνίδια αλλά ρισκάρετε στον έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διάφορα άγχη και μπερδέματα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο δύσκολη. Φροντίστε να λύνετε τα θέματά σας πιο γρήγορα και να απολαύσετε τις μέρες του Αυγούστου.

ΛΕΩΝ

Μία σημαντική μέρα για να ανακαλύψετε νέους διαδρόμους στην ερωτική σας ζωή. Σκεφτείτε ότι ο τολμών νικά και αναζητείστε ένα σημαντικό πρόσωπο στην ζωή σας.

Δείτε επίσης: «Αυτή είναι η πιο ζόρικη εβδομάδα του Αυγούστου!» - Τα 4 ζώδια που θα υποφέρουν

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία θαυμάσια ευκαιρία μπορεί να σας παρουσιαστεί για να προωθήσετε τα αισθηματικά σας ενδιαφέροντα. Προσπαθήστε να προβάλετε μία ιδέα στην δουλειά σας.

ΖΥΓΟΣ

Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις, ειδικά σε οικονομικά θέματα. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να σας απογοητεύσει προσωρινά σήμερα. Όμως το επόμενο τριήμερο θα σας απογειώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν πιο έντονα σήμερα. Η ατμόσφαιρα ίσως είναι ηλεκτρισμένη στον χώρο της δουλειάς σας, και θα πρέπει να αποφύγετε παρατυπίες τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκαθαρίστε μέσα σας τις ερωτικές σας επιλογές και προετοιμαστείτε για περισσότερη δουλειά αμέσως μετά τον δεκαπενταύγουστο. Οι μέρες αυτές θα σας ξεκουράσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιφνιδιασμοί προκύπτουν στην δουλειά σας και σας αποδιοργανώνουν. Φροντίστε να έχετε εξασφαλίσει αρκετό χρόνο για κάποιες ανατροπές στο πρόγραμμά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να καταλάβετε τι κρύβεται πίσω από κάποιες περίεργες ή επιθετικές συμπεριφορές τού συντρόφου σας. Μάλλον όμως δεν θα απογοητευτείτε.

ΙΧΘΕΙΣ

Η μέρα θα τονίσει την ερωτική σας διάθεση, αλλά κάποιες ειδήσεις θα σας αλλάξουν το πρόγραμμα. Οργανώστε καλύτερα τον χρόνο σας για να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

ΠΗΓΗ elle.gr