Ευχάριστα νέα για 7 ζώδια σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη - «Eίναι πιθανόν κάποιο πρόσωπο να...»

Οι ημερήσιες 12/8 προβλέψεις του αστρολόγου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για 7 ζώδια σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη - «Eίναι πιθανόν κάποιο πρόσωπο να...»

Δευτέρα 12 Αυγούστου σήμερα και μία νέα καλοκαιρινή εβδομάδα ξεκινάει για τα 12 ζώδια, η οποία για κάποια από αυτά θα φέρει καλά μαντάτα, ενώ για τα υπόλοιπα ίσως αποδειχθεί δύσκολη. Ο Κώστας Λεφάκης, ωστόσο, συμβουλεύει το καθένα από αυτά για αυτή τη μέρα, ώστε να προλάβει καταστάσεις...

Οι ημερήσιες 12/8 αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Μια καλή σας ιδέα μπορεί να σας βγάλει από το αδιέξοδο. Εντούτοις θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις σχέσεις σας και στις συναλλαγές σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια πολύ καλή μέρα όπου θα πάρετε μια σημαντική απόφαση. Το άγχος αρχίζει και υποχωρεί τώρα από τη ζωή σας και αυτό σας χαρίζει γοητεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια εξαιρετική μέρα για τα αισθηματικά σας, αφού είναι πιθανόν κάποιο πρόσωπο να εκφράσει το ενδιαφέρον του απέναντί σας. Ανταποκριθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σχέσεις σας θα σας απασχολήσουν πιο έντονα σήμερα και θα διαπιστώσετε ότι θα πρέπει να ξανασκεφτείτε κάποια δεδομένα στη ζωή σας.

Δείτε επίσης: «Ο Ήλιος από τον Λέοντα μέχρι τις 22/8...» - Το πιο άτυχο ζώδιο του Αυγούστου σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

ΛΕΩΝ

Κάποια περίεργη εσωστρέφεια σας κυριεύει και αισθάνεστε την ανάγκη να μείνετε μόνοι σας. Ξανασκεφτείτε κάποιες σοβαρές εξελίξεις στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια νέα πραγματικότητα ξεπροβάλλει σιγά – σιγά μπροστά σας και μάλλον θα σκεφτείτε να κάνετε ένα ταξιδάκι για να το γιορτάσετε.

Ζώδια σήμερα Λεφάκης
Unsplash

ΖΥΓΟΣ

Μια πολύ αποδοτική μέρα για την προώθηση των συμφερόντων σας. Ασχοληθείτε επίσης με περισσότερη τόλμη με την ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι εξελίξεις τώρα μπορεί να σας εκπλήξουν ευχάριστα. Ίσως δεχτείτε μια ξαφνική πρόταση, που δείχνει να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην αφήσετε το άγχος να σας επηρεάσει στον εργασιακό σας χώρο. Διαχειριστείτε τα επαγγελματικά σας με περισσότερη ψυχραιμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιθανόν να διαπιστώσετε ότι βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και να δεχτείτε κολακευτικά σχόλια. Μη βιάζεστε να αποδεχτείτε κάποιες προτάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην προσπαθήσετε να βρείτε οικονομικές λύσεις παίρνοντας κάποια ρίσκα. Η τύχη μπορεί να σας οδηγήσει σε μια σημαντική επαφή για το μέλλον σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα επαγγελματικά σας σχέδια θα σας απασχολήσουν έντονα. Μην πάρετε αποφάσεις που μπορεί να είναι φορτισμένες από την αρνητική σας διάθεση.

ΠΗΓΗ elle.gr