Κώστας Λεφάκης: Προειδοποιεί για αστρολογικά εμπόδια - Ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα για τα 12 ζώδια από Δευτέρα 12/8

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές του προβλέψεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Λεφάκης: Προειδοποιεί για αστρολογικά εμπόδια - Ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα για τα 12 ζώδια από Δευτέρα 12/8

Για αστρολογικά εμπόδια και ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα μίλησε ο Κώστας Λεφάκης στις εβδομαδιαίες (12-18 Αυγούστου) προβλέψεις του. Πολλά είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν από αυτή την κατάσταση στην καρδιά του καλοκαιριού. Βέβαια, δεν πρέπει να παραμελήσουν την διασκέδαση και την ψυχαγωγία μας.

Τα ζώδια της εβδομάδας 12-18 Αυγούστου από τον Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Την καρδιά του καλοκαιριού που διανύουμε όλοι μας, χωρίς να παραμελήσετε την ψυχαγωγία σας, επιλέξτε από τις γνωριμίες σας τις πιο χρήσιμες και προγραμματίστε κάτι που θα προωθήσει τις υποθέσεις σας, τις δραστηριότητες σας ή την ασφάλεια της εργασίας σας. Η ασάφεια στα αισθηματικά σας θα σας προκαλέσει ένα καινούργιο άγχος. Θα πρέπει να αποφύγετε σπασμωδικές κινήσεις, να μην βιαστείτε σε αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν σε πρόχειρες επιλογές. Η γοητεία που εξασκείτε δεν φαίνεται να σας ικανοποιεί, ενώ η επιθετικότητα ή ο αυθορμητισμός σας, σας εμποδίζουν να κρατήσετε τους άλλους κοντά σας, αυτό το τελευταίο καταπολεμήστε το.

ΤΑΥΡΟΣ

Καθώς εντείνονται οι συναισθηματικές και οι ερωτικές σας διαθέσεις αξιοποιούνται καλύτερα τα εκφραστικά σας μέσα. Μεγάλη κινητικότητα θα παρατηρηθεί γύρω σας η οποία θα οξύνει την νευρικότητα της συμπεριφοράς σας. Διατηρήστε τις βασικές ισορροπίες στις σχέσεις σας, προσπαθήστε να καλύψετε κενά στον αισθηματικό τομέα από διερχόμενες ευκαιρίες γνωριμιών και εξοπλιστείτε με νέους συμμάχους σε νευραλγικούς τομείς της ζωής σας. Συνειδητοποιήστε ότι η περίοδος αυτή κάνει γόνιμες τις σκέψεις σας και αποτελεσματικές τις επαφές σας. Αρκεί να μην κάνετε κατάχρηση της δύναμης σας και να μην αφήσετε ανεξέλεγκτες τις ιδιοτροπίες σας.

Δείτε επίσης: Λίτσα Πατέρα: Χαρμολύπη για τα ζώδια - «Πολύ προσεκτικοί όσοι είναι στο δεύτερο δεκαήμερο Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και...»

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οπωσδήποτε η διάθεση σας είναι καλύτερη καθώς οι μέρες του Αυγούστου περνούν. Αποφύγετε αυτό να γίνει αιτία ανεμελιάς εκεί που δεν πρέπει και συνεχίστε την άμυνα στον οικονομικό πόλεμο που φαίνεται ότι έχει ξεσπάσει στην δική σας περίπτωση. Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σας και αυτό έχει συνέπεια σε πιέσεις οικονομικής φύσεως που δέχεστε ή σε αναπόφευκτες καταναλώσεις εξαιτίας αιφνίδιων υποχρεώσεων που βγαίνουν στον ορίζοντα. Επιλέξτε με προσοχή τις επαφές και το πρόγραμμα σας, περιορίζοντας τα έξοδα στα απολύτως απαραίτητα. Υπερασπιστείτε τα αισθηματικά σας και αντέξτε τις αντιξοότητες στην οικογένεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το διάστημα είναι δυναμικό και έντονο. Οι εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων και της εργασίας σας ραγδαίες. Αρκετοί έχετε γίνει στόχος αθέατων σκοπευτών τους οποίους μπορείτε όμως να υπολογίσετε που βρίσκονται. Φανείτε γενικότερα ψύχραιμοι όποια εισβολή ή επίθεση δεχτείτε. Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα θα είναι καλύτερα καθώς πολλά θα κριθούν από την δική σας συμπεριφορά. Η πορεία του Αυγούστου και η διέλευση του Άρη από το ζώδιο σας, θα ξεδιαλύνει πολλές καταστάσεις και χωρίς να το καταλάβετε θα διορθώσει πολλά πράγματα στη ζωή σας.

Κώστας Λεφάκης εβδομαδιαίες προβλέψεις
Unsplash.com

ΛΕΩΝ

Το μέσο του Αυγούστου για τους περισσότερους από εσάς είναι έντονο τόσο εσωτερικά όσο και σε γεγονότα. Η ψυχολογική σας κατάσταση δεν είναι ιδανική αλλά κάποια γεγονότα γίνονται αφορμή να ενεργοποιήσετε πολύτιμα ταλέντα σας. Μην χάνετε αυτή την ευκαιρία. Όσο και αν πιέζεστε μην μεγαλοποιείτε τα προσωπικά σας προβλήματα, δεχτείτε κάποιες αντιξοότητες που συμβαίνουν και ανατρέπουν το πρόγραμμα σας και καλλιεργήστε εναλλακτικές λύσεις. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και μην βλέπετε αδιέξοδο στα προβλήματα σας. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σας βοηθήσουν. Περιορίζοντας τον εγωισμό σας θα τους βρείτε καλύτερα να φιγουράρουν στον ορίζοντα της ζωής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Αύγουστος συνεχίζεται με ένταση και παρά την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, πολλά πράγματα δεν είναι σε ικανοποιητική πορεία και εξέλιξη. Φροντίστε να μην διασκορπιστείτε σε διαμάχες που θα σας κουράσουν, αποφύγετε ανθρώπους που σας εκνευρίζουν, μην σκαλώνετε σε αρνητικές πληροφορίες και μην αναλαμβάνετε ευθύνες που δεν είναι δικές σας. Καταπολεμήστε την σιγανή γκρίνια σας και θυμηθείτε πως κάποτε δεν είναι δυνατό να διορθωθεί κάτι με ατελείωτες συζητήσεις αλλά μόνο με καλή καρδιά.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης κυριαρχεί στους Διδύμους και αυτό σημαίνει έκρηξη για εσάς. Αν και καλοκαιρινή περίοδος, μια καλή ιδέα είναι να ριχτείτε φιλόδοξα στην δουλειά και να δεχτείτε να ξεβολευτείτε από κάποιες ανέσεις που συνηθίζετε. Αυτό το καλοκαίρι δεν προβλέπεται ήρεμο και το έχετε καταλάβει από καιρό. Οι ευχάριστες στιγμές κρατούν λίγο. Σας δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις και να βάλετε σε νέα τάξη κυρίως τα επαγγελματικά σας συμφέροντα υιοθετώντας καινούργια τακτική και άμυνα. Ωστόσο αρκετοί θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε. Μην χάνετε αυτή την ευκαιρία γιατί θα σας αναζωογονήσει σε βάθος.

Δείτε επίσης: «Ταξίδια, πλούτος, ακόμη και...» - Αυτά είναι τα τρία τυχερά ζώδια του δεκαπενταύγουστου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν θα μπορούσα να πω πως είστε ευχαριστημένοι από τον εαυτό σας και την κατάσταση γύρω σας, αφού ενώ υπάρχουν μικρές διέξοδοι συναισθηματικά και κοινωνικά για να περάσετε κάποιες μέρες όμορφα αλλά φαίνεται πως δεν επαρκούν. Η λύση όμως δεν είναι οι απαισιόδοξες σκέψεις ούτε η κοινωνική απομόνωση. Αποφύγετε εκείνους που σας δημιουργούν προβλήματα ακόμα και αν είναι δικοί σας άνθρωποι. Αναζητήστε τους άλλους που μπορούν να σας δώσουν μερικές δυνατές στιγμές χαράς. Ο φόρτος των ευθυνών που σας περιμένει είναι μεγάλος και πρέπει να δεχτείτε την κατάσταση με υπομονή και σιγουριά πως οι κόποι σας θα ανταμειφτούν. Άλλωστε δεν έχετε δυνατότητα εκλογής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συναισθηματικές σας αναμοχλεύσεις συνεχίζονται και τα εμπόδια είτε συναισθηματικά είτε πρακτικά δεν καταρρίπτονται εύκολα. Οφείλετε όμως να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία κάποιων ήρεμων διακοπών ακόμα και αν είναι μικρές χρονικά. Άλλοι προσπαθήστε έναν εύστοχο συνδυασμό δραστηριότητας και ανάπαυσης που μόνο ένας καλύτερος προγραμματισμός μπορεί να σας προσφέρει. Το βέβαιο είναι ότι δεν θα λείψουν κάποιοι καλοί φίλοι από δίπλα σας, ότι κάποιες υποθέσεις στην εργασία σας θα προχωρήσουν έστω και αργά και ότι ένα αιφνίδιο ταξίδι ή μια συνάντηση θα δώσει την λύση ενός προβλήματος επαγγελματικού χαρακτήρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στους Διδύμους και η Αφροδίτη στην Παρθένο έχουν βαλθεί να σας αναδιοργανώσουν ψυχικά και σωματικά. Οι εντάσεις ωστόσο δεν θα λείψουν μαζί με τους αιφνιδιασμούς από ανθρώπους που αγαπάτε. Για μερικούς αρχίζει ένας έρωτας για άλλους μια πολύ στενή φιλία και γενικότερα η αισθηματική κατάσταση ανασυγκροτείται πείθοντας σας να γίνετε πιο ανοικτοί σε όλους και σε όλα. Παρόλα αυτά μην κάνετε τίποτα ριψοκίνδυνο οικονομικά, αναβάλετε καθοριστικές κινήσεις για το φθινόπωρο και αποφύγετε να εκτεθείτε σε κινδύνους που ελλοχεύουν την περίοδο των διακοπών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πορεία του Αυγούστου θα εντείνει σε αρκετά μεγάλο βαθμό τα προβλήματα σας τόσο σε μια εργασιακή όσο και σε μια προσωπική σας σχέση. Όσοι έχετε αφήσει τα πράγματα να πάρουν έκταση, κάντε ότι μπορείτε για να απομακρυνθείτε από όπου υπάρχει κίνδυνος και φασαρία. Μια διέξοδος φαίνεται να είναι για τους περισσότερους από σας η εργασία. Οικονομικά θα μπορέσετε να κινηθείτε αρκετά καλά και γενικότερα στις συζητήσεις και στις επαφές που θα κάνετε η συνεννόηση με τους άλλους γίνεται πιο εύκολα εφικτή.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη στην Παρθένο συνεχίζει να σας βοηθά να νιώσετε καλύτερα και θα σας δώσει ευκαιρίες να χαρείτε την συντροφιά των ανθρώπων που αγαπάτε, να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες, να νιώσετε αναπτερωμένο το ηθικό σας. Μια μικρή νευρικότητα, απόηχος κούρασης των προηγούμενων ημερών, υπάρχει ακόμα μέσα σας και θα ήταν καλό να μην την αφήσετε να σας καταβάλει. Αγνοήστε τις ιδιοτροπίες των δικών σας, καλλιεργήστε την ηρεμία στο περιβάλλον σας, αποφύγετε συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά και κρατήστε τη σκέψη και τα σχέδια σας για τον εαυτό

ΠΗΓΗ oroskopos.gr