Λίτσα Πατέρα: Χαρμολύπη για τα ζώδια - «Πολύ προσεκτικοί όσοι είναι στο δεύτερο δεκαήμερο Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και...»

Οι προβλέψεις για σήμερα και οι προειδοποιήσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Λίτσα Πατέρα μίλησε για τα ζώδια της Παρασκευής 9/8. Με αναρτήσεις της στο Instagram προειδοποίησε τα ζώδια για τα όσα πρέπει να προσέξουν. Μπορεί όπως μετέφερε να είναι μια ημέρα που μπορούμε να κανονίσουμε τις διακοπές μας, ωστόσο, παράλληλα πρέπει να προσέξουμε πολύ τις κινήσεις μας.

Αναφέρθηκε επίσης στους πλανήτες, ενώ αποκάλυψε πως οι κυβερνήσεις και τα κυβερνητικά πρόσωπα θα αντιμετωπίσουν αρκετά θέματα.

Οι προβλέψεις των ζωδίων από την Λίτσα Πατέρα

«Η σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό, θέλουμε να δούμε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Είναι μια ωραία στιγμή για να αποφασίσουμε τα ταξίδια μας, τις επαφές μας και γενικά τις διακοπές μας. Βέβαια από καιρό σας έχω πει αυτή η κόκκινη γραμμή δεν μου αρέσει καθόλου. Βέβαια ο Κρόνος είναι στο 18, ο Δίας και ο Άρης σιγά σιγά κατεβαίνουν και θα κάνουν αυτή την κόκκινη γραμμούλα άρα λοιπόν σε γενικές γραμμές πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί ιδιαίτερα όσοι είναι στο δεύτερο δεκαήμερο Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ψάρια ή όσοι έχετε πλανήτες.

Σε αυτό το ωροσκόπιο για να το μάθετε, ο Ήλιος είναι στο Λιοντάρι. Μπορεί ένας άνθρωπος να είναι Λιοντάρι αλλά οι πλανήτες του να είναι στους Διδύμους και να ακούει ότι γίνονται κάποια πράγματα στους Διδύμους ή στα Ψάρια και να λέει εγώ είναι Λιοντάρι... ναι είσαι Λιοντάρι αλλά που είναι οι άλλοι πλανήτες σου; Μάλιστα βλέπουμε ότι ο Κρόνος, η δικαιοσύνη, το δίκαιο, οι κυβερνήσεις... κάνει μια διακεκομμένη γραμμή όχι ευχάριστη με τον Ήλιο. Που σημαίνει ότι οι κυβερνήσεις, οι κυβερνόντες θα έχουν να αντιμετωπίσουν αρκετά θέματα.

Άρα από την μια μπορούμε να ταξιδέψουμε να χαρούμε να διασκεδάσουμε αλλά όλα αυτά με προσοχή γιατί και αυτή η κόκκινο γραμμή και η διακεκομμένη μας καλεί να είμαστε πολύ πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις μας», είπε χαρακτηριστικά η Λίτσα Πατέρα.

Στην συνέχεια στο προφίλ της δημοσίευσε και αναλυτικές προβλέψεις για το κάθε ζώδιο.

Δείτε επίσης: «Ο Ήλιος από τον Λέοντα μέχρι τις 22/8...» - Το πιο άτυχο ζώδιο του Αυγούστου σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη