«Προς τα μέσα του Αυγούστου πρέπει να προσέχουμε γιατί...» - Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί τα 12 ζώδια

Η αναφορά της στις πρώτες ημέρες του μήνα και όχι μόνο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Προς τα μέσα του Αυγούστου πρέπει να προσέχουμε γιατί...» - Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί τα 12 ζώδια

Τις σύντομες ημερήσιες αστρολογικές της προβλέψεις πραγματοποίησε η Λίτσα Πατέρα μέσω του προφίλ της στο Instagram. Μπορεί να μην βρίσκεται στην τηλεόραση - δείτε τι θα συμβεί από τη νέα σεζόν - ωστόσο, μέσα από τα social media ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους σχετικά με τα άστρα και τα 12 ζώδια.

Τι λένε λοιπόν τα ζώδια για σήμερα αλλά και για τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα;

«Η Αφροδίτη και ο τρόπος που αγαπάμε και τα οικονομικά συναντάει τον ανάδρομο Ερμή που σημαίνει ότι ενδεχομένως να έχετε μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα από ανθρώπους που είχατε να δείτε καιρό. Γενικότερα μπορεί να συζητήσετε υποθέσεις που σας απασχολούν και είχαν σχέσεις με το παρελθόν. Προσέχετε γιατί όλοι αυτοί οι πλανήτες στην Παρθένο μπορεί να είναι και λίγο επικριτικοί. Άρα προσέχετε πως προσεγγίζετε γεγονότα τα οποία καθυστερούσαν. Σε λίγο μάλιστα όταν επηρεαστεί ο Άρης μετά από λίγες ημέρες, ενδεχομένως να υπάρχει και μια ένταση άρα προσέχετε πως χειρίζεστε το λόγο γενικά.

Ο ήλιος εξακολουθεί να είναι στο λιοντάρι, θέλουμε να ξεκουραστούμε να διασκεδάσουμε. Κάνει μια καλή όψη με τον μικρό Δία. Συνεχίζουν οι πλανήτες αυτοί ο Άρης και ο Δίας που είναι στους Διδύμους και θέλουμε να φύγουμε να τρέξουμε να δούμε φίλους, να έχει αρχίσει να κάνει κάποιες όψεις τις οποίες πρέπει να προσέχουμε αργότερα προς τα μέσα του Αυγούστου. Από τώρα δείχνει την κόκκινη γραμμή. Προσοχή να μην κάνουμε κινήσεις οι οποίες θα εμποδιστούν είτε θα φέρουν νέα δεδομένα.

Σε γενικά γραμμές ακόμη είναι μια ημέρα όπου μπορούμε να χαρούμε το καλοκαίρι να διασκεδάσουμε με πολύ προσοχή για τις κινήσεις που κάνουμε και για το μέλλον», αναφέρει στο πρώτο της βίντεο η Λίτσα Πατέρα.

Στην συνέχεια στο προφίλ της δημοσίευσε και αναλυτικές προβλέψεις για το κάθε ζώδιο.