Θαυμάσια ημέρα σήμερα 31/7 για 4 ζώδια - Ο Κώστας Λεφάκης μιλάει για Κριούς και...

Τι θα συμβεί;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θαυμάσια ημέρα σήμερα 31/7 για 4 ζώδια - Ο Κώστας Λεφάκης μιλάει για Κριούς και...

Τις ημερήσιες αστρολογικές του προβλέψεις πραγματοποίησε ο Κώστας Λεφάκης, προειδοποιώντας τα 12 ζώδια για τα όσα θα βιώσουν και όσα πρέπει να κάνουν σήμερα Τετάρτη 31/7. Πρόκειται για μια πολύ καλή ημέρα που θα συγκεκριμένα 4 ζώδια θα είναι θαυμάσια.

Τα ζώδια σήμερα 31/7 από τον Κώστας Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Μια θαυμάσια μέρα για να κάνετε επαφές και να προβάλετε τα ταλέντα σας. Κάποιο κοντινό πρόσωπο μπορεί να αναγνωρίσει τις αρετές ή τις υπηρεσίες σας. Εκφραστείτε τώρα πιο ελεύθερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αναζητήστε κάποιο φιλικό πρόσωπο που μπορεί να σας προσφέρει σημαντική βοήθεια. Κάντε συμφωνίες που θα έχουν βάθος χρόνου. Κάντε κάποια έξοδα για το σπίτι σας τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναζητήστε την τύχη σας. Μπορεί να έχετε κάποια φαεινή ιδέα σήμερα. Μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με τον σύντροφό σας. Κάποιοι επιβουλεύονται την πρόοδό σας. Αναγνωρίστε τις κινήσεις τους

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας να ονειροπολεί σήμερα σχετικά με κάποιο άλλο άτομο. Όπως και να’ χει, η ρομαντική σας διάθεση θα σας παρασύρει μακριά σήμερα.

ΛΕΩΝ

Ένα δημιουργικό σας σχέδιο μπορεί να πάρει απρόβλεπτες διαστάσεις. Ίσως μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στην επαγγελματική σας ζωή αρχίζει να διαμορφώνεται τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ερωτική σας ζωή μπορεί να πάρει μια απρόοπτη τροπή σήμερα. Εκπλήξεις και νέες γνωριμίες είναι στο μενού της ημέρας. Ότι λάμπει όμως δεν είναι χρυσός.

ΖΥΓΟΣ

Ιδανική μέρα για να κάνετε επαφές και συζητήσεις με συγγενείς, φίλους και γνωστούς. Μια σχέση σας μπορεί να σας ανοίξει κάποιους νέους ορίζοντες που θα πρέπει να τους αξιοποιήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σας άγχη αποσυμπιέζονται και σας δίνουν την ευκαιρία να χαρείτε καλύτερα τον ελεύθερο χρόνο σας. Αναζητείστε μέσα στο σαββατοκύριακο αυτό μια καλή παρέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως διαπιστώσετε κάποιες πολύ δυνατές παρορμήσεις στην ερωτική σας ζωή. Θέλετε να ζήσετε χωρίς φραγμούς τον έρωτά σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο αισθησιακοί.

Δείτε επίσης: Επεισοδιακό το τέλος του Ιουλίου για τα ερωτικά 3 ζωδίων - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί για συναισθηματική διάλυση

Ζώδια Κώστας Λεφάκης
Unslplash.com

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επιδιώξτε σημαντικές επαφές και συναντήσεις, αφού τώρα έχετε την ικανότητα να πείσετε θαυμάσια τους συνομιλητές σας. Εκμεταλλευτείτε μια καλοκαιρινή πρόσκληση για να χαλαρώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια πολύ καλή ερωτική ή αισθηματική επαφή μπορεί να κάνετε μέσα σε αυτό το διήμερο. Μην παρασύρεστε όμως από το φιλικό σας περιβάλλον και κάντε τις διακοπές που εσείς θέλετε.

ΙΧΘΕΙΣ

Πολύ καλή μέρα για να χαλαρώσετε και να δείτε την ζωή σας σε μια πιο φιλοσοφημένη προοπτική. Σχεδιάστε με προσοχή τα επαγγελματικά σας σχέδια για τον επόμενο χειμώνα.

ΠΗΓΗ elle.gr