Επεισοδιακό το τέλος του Ιουλίου για τα ερωτικά 3 ζωδίων - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί για συναισθηματική διάλυση

Ποιοι πρέπει να προσέξουν και γιατί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επεισοδιακό το τέλος του Ιουλίου για τα ερωτικά 3 ζωδίων - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί για συναισθηματική διάλυση

Ο Κώστας Λεφάκης μίλησε για το τέλος του Ιουλίου και τις 4 πρώτες ημέρες του Αυγούστου, αναφέροντας τι προβλέπουν τα άστρα για τα 12 ζώδια. Προειδοποίησε ωστόσο, 3 συγκεκριμένα λέγοντας πως οι επόμενες ημέρες θα είναι επεισοδιακές για τα ερωτικά τους καθώς θα υπάρξουν πολλά απρόοπτα γεγονότα που δεν πρέπει να σας επηρεάσουν.

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που σύμφωνα με τον Λεφάκη θα έχουν επεισοδιακά ερωτικά

Σκορπιός

Στο τέλος του Ιουλίου και στο ξεκίνημα του Αυγούστου θα σας απασχολήσει η δουλειά σας και κάποιες έκτακτες κοινωνικές υποχρεώσεις. Επεισοδιακά προβλέπονται και τα ερωτικά σας καθώς κάποιοι άνθρωποι αγωνίζονται ή επινοούν τρόπους για να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον σας προς αυτούς. Μην αφήνετε τα γεγονότα να σας διαλύσουν συναισθηματικά και τους άλλους να επιβάλουν την δική τους γνώμη στις δικές σας σκέψεις. Προσπαθήστε να είστε ρεαλιστές στην διαχείριση των χρημάτων σας και μην πιστεύετε σε θαύματα ή σε ουράνιες σωτηρίες όσον αφορά αυτόν τον τομέα.

Κώστας Λεφάκης ζώδια
Unsplash.com

Τοξότης

Οι επόμενες μέρες είναι επεισοδιακές με επίκεντρο τον τομέα των σχέσεων σας σε όλη το εύρος της γκάμας του. Έτσι λοιπόν προσέξτε ιδιαίτερα πως θα αντιμετωπίσετε τα αγαπημένα πρόσωπα της ζωής σας, εκείνους που σας καταπιέζουν επαγγελματικά, τους φίλους σας και κυρίως τους παράγοντες της κοινωνικής σας ζωής η οποία συντηρεί με έμμεσο τρόπο τις φιλοδοξίες σας. Δεν επιτρέπονται λάθη αλλά ούτε και υπερβολές σε οποιαδήποτε συμπεριφορά, είτε αγάπης είτε αντιπαλότητας. Όσοι έχετε επαγγελματικές υποχρεώσεις και τις έχετε λίγο αμελήσει, κάποιο γεγονός θα επιστρατεύσει την προσοχή σας προς αυτές αναγκαστικά.

Αιγόκερως

Όσοι δεν εργάζεστε εντατικά αυτή την περίοδο είτε γιατί οι άλλοι λείπετε σε διακοπές είτε γιατί οι ανάγκες του ελεύθερου επαγγέλματος σας είναι μεγάλες, φροντίστε τουλάχιστον να ξεκουραστείτε με σκοπό τον ανεφοδιασμό των δυνάμεων σας τον επόμενο μήνα. Επεισοδιακή θα αποδειχτεί και η αισθηματική σας ζωή καθώς ένα ευμετάβλητο κλίμα δεν θα ταιριάζει στο χαρακτήρα σας. Όσοι μετακινηθείτε ή ταξιδέψετε διατηρήστε εναλλακτικές λύσεις στην εκδοχή που ένα γεγονός ανατρέψει το πρόγραμμα σας.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια!