Κώστας Λεφάκης: «Κάποιος δικός σας άνθρωπος θα...» - Δυσάρεστες εξελίξεις για τους Καρκίνους και δύο ακόμη ζώδια

Οι ημερήσιες 28/7 προβλέψεις του αστρολόγου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κώστας Λεφάκης: «Κάποιος δικός σας άνθρωπος θα...» - Δυσάρεστες εξελίξεις για τους Καρκίνους και δύο ακόμη ζώδια

Κυριακή 28 Ιουλίου σήμερα. Έφτασε το τέλος της εβδομάδας και για κάποια ζώδια θα είναι ήρεμο και ευχάριστο, όμως για κάποια άλλα τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. Για όλα, όμως, έχει τις απαντήσεις του ο Κώστας Λεφάκης με τις προβλέψεις του.

Οι ημερήσιες 28/7 προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Και έτσι πέρασε ο φετινός Ιούλιος χωρίς να είστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι. Ωστόσο σήμερα μπορείτε να βρεθείτε κάπου που θα περάσετε περισσότερο από καλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Το σαββατοκύριακο σας επιφυλάσσει κάτι σαν μία δυνατή γεύση χαράς ή ηδονής. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες και ξεχάστε για λίγο το άγχος που σας διακατέχει αυτό τον καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα είναι κουραστική και για τους περισσότερους καταναλωτική. Αποφύγετε να παρασυρθείτε από ενθουσιασμούς ή από εγωισμούς σε διάφορες καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα σας απασχολήσουν θέματα στενού περιβάλλοντος και κάποιος δικός σας άνθρωπος θα σας εκνευρίσει. Δεν μπορείτε όμως να το αποφύγετε εύκολα.

ΛΕΩΝ

Ένα συμπαθητικό σαββατοκύριακο που ωστόσο θα κληθείτε να συμπαρασταθείτε στις ηθικές ή πρακτικές ανάγκες του στενού περιβάλλοντος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία μέρα θετική αλλά όχι τόσο ήρεμη μιας και οι άλλοι θα κάνουν τα πάντα για να σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας. Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε την Κυριακή.

Δείτε επίσης: Ζώδια (29/7-4/8): Γλυκόπικρη η αρχή του Αυγούστου - Οι άτυχοι και οι τυχεροί σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Ζώδια Λεφάκης
Unsplash

ΖΥΓΟΣ

Μέρα συμπαθητική και ευχάριστη αλλά όχι τόσο τυχερή αν προσπαθήσετε να χτυπήσετε έναν ερωτικό στόχο. Αξιοποιήστε κοινωνικές προσφορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέρα κατάλληλη για ένα σύντομο ταξίδι ή για μια σημαντική κοινωνική επαφή που θα σας συμβουλεύσει ή θα σας διευκολύνει κάπου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέρα περίεργη αλλά αρκετά ενθαρρυντική σε θέματα συζυγικά και οικογενειακά και μετά από συζητήσεις που θα προκαλέσουν τρίτοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέα εξέλιξη στις αισθηματικές σας σχέσεις σήμερα. Αποφύγετε αντίθεση με συγγενείς και μην βιάζεστε να ρισκάρετε οικονομικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέρα περίεργη και αντιφατική. Κάποιοι είναι σε θέση να χαλάσουν το πρόγραμμα σας και εσείς είστε λίγο επιρρεπείς σε λάθη που θα σας κρατήσουν πίσω.

ΙΧΘΕΙΣ

Ένα ευχάριστο σαββατοκύριακο μέσα στην καθημερινή μαχητική ατμόσφαιρα που θα συνεχιστεί όλο τον Αύγουστο. Πρέπει να επιμεληθείτε προπαντός την ασφάλεια σας, γενικά.

ΠΗΓΗ elle.gr