Κώστας Λεφάκης: Αυτά είναι τα 4 τυχερά ζώδια της εβδομάδας - Επιτυχία στα ερωτικά και βοήθεια από τον Ερμή

Δείτε αναλυτικά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Λεφάκης: Αυτά είναι τα 4 τυχερά ζώδια της εβδομάδας - Επιτυχία στα ερωτικά και βοήθεια από τον Ερμή

Νέα εβδομάδα ξεκινάει από σήμερα Δευτέρα 22/7 και ήδη ο Κώστας Λεφάκης μετέφερε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές του προβλέψεις (διαβάστε εδώ αναλυτικά). 4 όμως από τα 12 ζώδια θα είναι τυχερά μέχρι και την Κυριακή 28/7. Ποια είναι αυτά;

Αυτά είναι τα 4 πιο τυχερά ζώδια της εβδομάδας, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Δίδυμοι

Την τέταρτη εβδομάδα του Ιουλίου ο Ερμής συναντά τον Ήλιο καθώς ο δεύτερος περνά στο Λέοντα. Οι θετικές όψεις αυτών των δυο με την τον Δία στο ζώδιο σας τονίζουν την πειθώ σας, εξυπηρετούν τα σχέδια σας αλλά και την αξιοσύνη σας στην διεκπεραίωση ακόμα και των πιο δύσκολων υποθέσεων. Φροντίστε να ξεκουράζεστε λίγο. Αποφύγετε αρνητικούς ανθρώπους και μην χασομεράτε την ώρα που δεν πρέπει. Το πρόγραμμα σας προβλέπεται φορτωμένο αλλά είστε άξιοι να κάνετε δύσκολους συνδέσμους ασχολιών και συναντήσεων. Η επιτυχία σας στα ερωτικά συνεχίζεται.

Λέων

Κώστας Λεφάκης: Εβδομάδα των αποκαλύψεων και τον παθών

Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο σας τονίζει τις επιθυμίες σας ενώ ο Ερμής βοηθά στην προβολή σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας την ώρα των μεταβολών όποια μορφή και αν έχουν αυτές, ή την ώρα των διαφωνιών. Συνεχίστε να υποστηρίζετε τις πάγιες θέσεις σας με λίγο πιο διαλλακτικό τρόπο. Κάντε έξυπνους συνδυασμούς και αποφύγετε ανθρώπους με τους οποίους δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε για κοινά ενδιαφέροντα. Τολμήστε να πάρετε πρωτοβουλίες που θα σας απαλλάξουν από διλλήματα ή θα ανοίξουν το δρόμο σε μια κατεύθυνση που θέλετε να ακολουθήσετε. Ερωτικά η περίοδος παραμένει συμπαθητική.

Τοξότης

Δείτε επίσης: Είσαι έτοιμη γι' αυτό; Αυτά είναι τα ζώδια που θα ερωτευτούν το καλοκαίρι του 2024

Σε σύγκριση με άλλους φαίνεται ότι ευνοείστε με το πέρασμα του Ήλιου στο Λέοντα καθώς ανοίγονται νέες προοπτικές στις υποθέσεις σας. Αρκετοί θα μετακινηθείτε, θα ταξιδέψετε, ή θα ξεκινήσετε καλοκαιρινές διακοπές. Με εξαίρεση τα οικονομικά σας και κάποιες επαγγελματικές αντιξοότητες όλοι οι τομείς φαίνεται να λειτουργούν σχετικά ομαλά και ήρεμα για εσάς. Αλλά και εκεί που θα έχετε ένα πρόβλημα θα μπορέσετε να το αντιμετωπίσετε και να βρείτε μια λύση. Αισθηματικά εξακολουθείτε να ευνοείστε παρόλο που κάποιες στιγμές αναστατώνεστε με την συμπεριφορά του συντρόφου σας.

Υδροχόος

Την τέταρτη εβδομάδα του μήνα δίνεται μια νέα έμφαση στην αισθηματική σας ζωή. Όσοι εξαιρείστε αυτής της περίπτωσης θα ασχοληθείτε με τα κοινωνικά σας ενδιαφέροντα πιο άμεσα και περισσότερο επιτυχημένα. Συναισθηματικά εξακολουθείτε να είστε ευνοημένοι, αλλά και εξαρτάται το πώς εσείς χειρίζεστε το όλο θέμα διότι από το δικό σας χειρισμό, εκπορεύεται το αποτέλεσμα της τελικής επιτυχίας ή αποτυχίας. Επαγγελματικά δεν αλλάζει τίποτα, το ίδιο όμως δεν αλλάζει το όραμα και η ελπίδα που πάντα καλλιεργείτε για το μέλλον της ζωής σας αλλά και του κόσμου ολόκληρου.

ΠΗΓΗ oroskopos.gr