Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Unsplash
Unsplash

Ποια ζώδια θα έχουν μια καλή τύχη και ποια θα δυσκολευτούν με την ημέρα τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου (δείτε εδώ ποια είναι τα πιο άτυχα ζώδια του 2024).

Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει να δείξετε την ικανότητά σας να στέκεστε δυνατοι μπροστά στις αντιξοότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν είναι μέρα για να δείξετε την ήπια πλευρά σας...

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να χρειαστεί να ενημερώσετε τους ανθρώπους γύρω σας πως είστε πολύ πιο συνειδητοποιημένοι, από όσο φαντάζονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα είναι από τις ημέρες, που η σιωπή είναι χρυσός.

ΛΕΩΝ

Η ενέργεια των άστρων σας ενθαρρύνει να ανοιχτείτε περισσότερο προς τον κόσμο, τον πολιτισμό και άλλο τρόπο σκέψης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε πολλά και σημαντικά πράγματα να ολοκληρώσετε κι εσείς τεμπελιάζετε.

ΖΥΓΟΣ

Είναι δύσκολο να αποδεχτείτε την πρόσκληση των φίλων σας για διασκεδαστικές δραστηριότητες, γιατί πρέπει να εστιάσετε με προσήλωση, στα έργα που έχετε αναλάβει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιος αγωνίζεται να παραμείνει πιστός σε ένα άτομο... Αν είστε εσείς αυτό το άτομο, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να κάνετε μια μεγαλη συζητηση...

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα κάντε ό,τι μπορείτε για να διατηρήσετε την ακεραιότητά σας. Δεν θέλετε να ξεπεράσετε τα όρια και να μετανιώσετε για μια απόφαση, που θα θέλατε να αντιμετωπίσετε καλύτερα.

Ζώδια ημέρας 10/6
Unsplash

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κανείς δεν πρόκειται να σας εμποδίσει να συμβιβαστείτε με λιγότερα από αυτά που σας αξίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως πιστεύετε πως δεν θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε την τρέχουσα κατάσταση, όμως δεν σας βλέπω να ξεκουνιέστε έστω για να δοκιμάσετε.

ΙΧΘΕΙΣ

Είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε πως αξίζετε καλύτερα σε μια σχέση!

Πηγή: pink.gr

Ο Ερμής από τους Διδύμους φέρνει λύπη ή χαρά; Αυτά είναι τα ζώδια που επηρεάζονται

Ο Ερμής πλέον στους Διδύμους, μια χαρωπή αστρολογική επιρροή, καλοκαιρινή θα έλεγα, με δόσεις υπερβολής, εξαιτίας του Δία που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο. Οι ημέρες αυτές, είναι αφιερωμένες στο κουτσομπολιό και στην παραπληροφόρηση!

Τα νέα τρέχουν, αλλοιώνονται μέχρι να φτάσουν στον τελικό τους τον προορισμό, κάποιος λέει αθώα ψεματάκια, κάποιος όχι και τόσο αθώα! Υπάρχει πάντα δόλος, είναι φανερός και ξεδιάντροπος, το θέμα είναι το πώς αντιλαμβάνεται ο καθένας από εμάς, τη φάση, την κατάσταση και το πώς την αντιμετωπίζει!

Τα ζώδια του Αέρα, (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) ξεφεύγουν εντελώς, με την καλή την έννοια, οι ιδέες που έχουν είναι πρωτοποριακές, φανταστικές, πολύ αισιόδοξες, αρέσουν και γοητεύουν τον ακροατή. Υπάρχει ενθουσιασμός, για νέα project, άκρως δημιουργικά, που θα εντυπωσιάσουν τους λοιπούς! Καλά, δε θα κρατήσει για πολύ αυτό, όμως πάνω στη μούρλια του σύμπαντος, μπορεί να κλείσουν συμφωνίες, απίστευτα κερδοφόρες!

Πολλά πράγματα θα ξεκινήσουν τις δυο αυτές εβδομάδες, λίγα θα προχωρήσουν! Επιφανειακός ο ξεσηκωμός, αλλά χρειάζεται και αυτό, πού και πού! Το νου σας, γιατί ο... διαβάστε την συνέχεια εδώ.