Κώστας Λεφάκης: 5 ζώδια θα είναι τυχερά στον έρωτα και 6 στο χρήμα - Απρόβλεπτος ο Ιούνιος για όλους

Οι μηνιαίες προβλέψεις του! Δείτε το βίντεο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Λεφάκης: 5 ζώδια θα είναι τυχερά στον έρωτα και 6 στο χρήμα - Απρόβλεπτος ο Ιούνιος για όλους

Ο αγαπητός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης μπορεί να έχει μεταφέρει αναλυτικά για κάθε ζώδια τις προβλέψεις του Ιουνίου, ωστόσο, επανήλθε και ανέφερε αναλυτικά ποια είναι τα τυχερά ζώδια τόσο στο κομμάτι του έρωτα όσο και στο κομμάτι των χρημάτων για το νέο μήνα που θα μπει σε δυο ημέρες.

Παράλληλα αποκάλυψε ποιες θα είναι και οι πιο τυχερές ημερομηνίες του μήνα, ώστε να γνωρίζει το κάθε ζώδιο πότε η ευτυχία θα του... χτυπήσει την πόρτα.

Ποια είναι τα τυχερά ζώδια σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Τα Τυχερά Ζώδια στον Έρωτα για τον Ιούνιο σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη θα είναι οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Ζυγοί , οι Υδροχόοι και οι Τοξότες. Σημαντικές ημερομηνίες που θα διαμορφώσουν αυτό το όμορφο ερωτικό πλαίσιο είναι οι 5,8 και 20-22 Ιουνίου, μέρες που αποτελούν την «βάση» για τις ερωτικές σχέσεις αυτής της ομάδας που ανέφερε!

Στον Οικονομικό Τομέα δεν θα υπάρξουν «απόλυτα» τυχερά» ζώδια, θα δοθούν όμως σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες στην πορεία του Ιουνίου στους Ταύρους, τους Διδύμους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς, τους Τοξότες και τους Αιγόκερους. Οι ευκαιρίες αυτές θα δοθούν από τα μέσα του μήνα και έπειτα, προκειμένου να δουν βελτίωση, να εξυπηρετηθούν αλλά και να εισπράξουν!

ΠΗΓΗ oroskopos.gr