Δυσάρεστα νέα: «Πέρα από τις δυσκολίες που ενδέχεται να φέρει η σημερινή Πανσέληνος...» - Τα προβλήματα των ζωδίων σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Οι ημερήσιες προβλέψεις του αστρολόγου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δυσάρεστα νέα: «Πέρα από τις δυσκολίες που ενδέχεται να φέρει η σημερινή Πανσέληνος...» - Τα προβλήματα των ζωδίων σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Δευτέρα 13/5 σήμερα. Μία νέα εβδομάδα ξεκινάει και είναι πολύ πιθανό όσα συμβούν μέσα στη μέρα να επηρεάσουν και όλες τις υπόλοιπες. Γι' αυτό ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί το κάθε ζώδιο ξεχωριστά σχετικά με το τι πρέπει να προσέχει (δείτε εδώ, βέβαια, και ολόκληρες τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του).

Οι ημερήσιες 13/5 αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Οι ευαισθησίες σας μεγάλες, οι άλλοι απρόθυμοι να σας ακολουθήσουν και κάποιες υποχρεώσεις τις ξεχάσατε στο συρτάρι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νοοτροπία σας ως προς το ποιος καταπιέζει ποιον αλλάζει κάτω από την επίδραση της σημερινής όψης Ήλιου Ουρανού. Σύντομα παίρνετε την απόφαση να δώσετε γρήγορες και ορθές λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος Ήλιου – Ουρανού που πραγματοποιείται σήμερα, σας δείχνει την ανάγκη νέων ιδεών και στρατηγικών και σας αναγκάζει να μην κρύβεστε πια πίσω από πεπαλαιωμένες ιδέες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πέρα από τις δυσκολίες που ενδέχεται να φέρει η σημερινή Πανσέληνος στην εργασία σας, εσείς θα πρέπει να εντείνετε τις προσπάθειές σας σε εκείνα που έχουν μέλλον.

Ζώδια σήμερα 13/5
Unsplash

ΛΕΩΝ

Είστε άνθρωποι κοινωνικοί και η απομόνωση δεν σας ταιριάζει. Η σημερινή όψη Ήλιου – Ουρανού απαιτεί να εκτιμήσετε σωστά τις υποθέσεις σας, κάνοντας ένα καλό συνδυασμό συναισθήματος και λογικής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα αποφύγετε να θίξετε κακώς κείμενα στην εργασία, μην έλθετε σε επαφή με ανθρώπους που δεν σας καταλαβαίνουν και γενικά να είστε προσεκτικοί.

ΖΥΓΟΣ

Έντονη η επίδραση της συνόδου Ήλιου – Ουρανού που σχηματίζεται και σίγουρα δεν θα σας αφήσει στην ησυχία σας. Γεγονότα και καταστάσεις σας αναγκάζουν να δώσετε λύσεις εκεί που είναι απαραίτητο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να αισθάνεστε ανάμεικτα συναισθήματα λόγω της επίδρασης των άλλων που σας περιβάλλουν. Δείτε με αισιοδοξία θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα σας καλεί να κάνετε επιτυχείς μεταρρυθμίσεις, έστω και αν χρειαστεί να κουραστείτε για αυτό. Προωθήστε ένα νέο πρόγραμμα συνεργασίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιθετικότητα και ο εκνευρισμός που επικρατούν λόγω των σημερινών όψεων, θα σας φέρει αντιμέτωπους με τους δικούς σας ανθρώπους. Ψυχραιμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δραστηριοποιηθείτε περισσότερο, αντί να καθηλωθείτε κάτω από την επίδραση της σημερινής συνόδου Ήλιου – Ουρανού, τη δύναμη την έχετε και το γνωρίζετε καλά.

ΙΧΘΕΙΣ

Έντονη και σημαντική για την πορεία τόσο των προσωπικών όσο και των επαγγελματικών σχέσεων είναι η μέρα. Επωφεληθείτε από μικρές, αλλά σημαντικές συμπτώσεις!

Πηγή: elle.gr

Τα δύο πιο τυχερά ζώδια του μήνα

Ταύρος

Η Αφροδίτη στο ζωδιό σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα είναι ευχάριστο σε προσωπικά, αισθηματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα. Οι μέρες του Πάσχα ευνοούν νέες γνωριμίες, κοινωνικές δραστηριότητες και κάποιες κοντινές μετακινήσεις. Στη συνέχεια θα είστε πολυάσχολοι και καλό θα ήταν να ξεχωρίσετε τους τομείς ενδιαφέροντός σας. Οι περισσότεροι έχετε γενέθλια αυτόν τον μήνα και θα μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις, να ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα, ή να κατοχυρώσετε ένα επαγγελματικό δικαίωμα. Πρέπει να τα έχετε όλα έτοιμα πριν το τέλος του μήνα καθώς ο Δίας φεύγει από το ζωδιό σας και περνά σε εκείνο των Διδύμων. Φέρνει αλλαγές για αυτές που πρέπει να έχετε προνοήσει.

Δείτε επίσης: Προσοχή στο πορτοφόλι και στην καριέρα σας - Τα 6 ζώδια που θα έχουν "μαύρο" καλοκαίρι για το 2024

Ζώδια Μαΐου Κώστας Λεφάκης

Δίδυμοι

Οι μέρες του Πάσχα διαφαίνονται κοινωνικές, αλλά και επαγγελματικά δραστήριες. Οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα δεν θα λείψουν, ιδιαίτερα στις σχέσεις με τους άλλους. Αισθηματικά ο μήνας σας θέλει σταθερούς σε αποφάσεις, ειλικρινείς σε συζητήσεις και υποχωρητικούς στα αδιέξοδα. Ο μήνας αυτός μπορεί να θεωρηθεί και το κλείσιμο μιας περιόδου με πολλές υποχρεώσεις που σας οδήγησαν σε άλλα μονοπάτια. Ο Δίας περνά στο ζώδιό σας το τελευταίο δεκαήμερο και εγκαινιάζει μια νέα εποχή δράσης, επικοινωνίας, ανάπτυξης, σπουδών, αλλά και πολύ ενδιαφέρουσας καθημερινότητας. Δώστε προσοχή στα πρακτικά σας ζητήματα και δημιουργήστε το κατάλληλο πλέγμα ασφάλειας για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Πηγή: oroskopos.gr