Κώστας Λεφάκης: Ευχάριστα νέα για Αιγόκερους, Υδροχόους και... - Ημέρας χαράς για τα ζώδια και λύσεων σε προβλήματα

Οι ημερήσιες αστρολογικές του προβλέψεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Λεφάκης: Ευχάριστα νέα για Αιγόκερους, Υδροχόους και... - Ημέρας χαράς για τα ζώδια και λύσεων σε προβλήματα

Τις ημερήσιες αστρολογικές του προβλέψεις πραγματοποίησε ο Κώστας Λεφάκης. Κυριακή 12/5 σήμερα και την ώρα που ο καιρός βελτιώνεται, πιστεύοντας πως θα αδράξουμε την ημέρα και θα περάσουμε καλά, ορισμένα ζώδια θα τα βρουν λίγο... σκούρα, όμως στο τέλος θα "βρουν το φως".

Από την άλλη, να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τον αστρολόγο η εβδομάδα 13-19 Μαΐου θα είναι πολύ τυχερή για τα 12 ζώδια. Στις εβδομαδιαίες του λοιπόν αστρολογικές προβλέψεις ανέφερε τι έρχεται στο κάθε ένα ζώδιο ξεχωριστά και σε ποιους τομείς χαρακτηριστικά θα "πάρει ανάσα" (διαβάστε εδώ αναλυτικά).

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Με το δημιουργικό σας μυαλό τώρα βάζετε τις βάσεις για την οικονομική και επαγγελματική σας προώθηση. Καλό θα ήταν όμως να μη ρισκάρετε υπερβολικά σε χώρους που δεν γνωρίζετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Γεμάτοι ενεργητικότητα, δυναμισμό και διάθεση για γρήγορη δράση παίρνετε πρωτοβουλίες για την προσωπική σας εξέλιξη. Οργανωθείτε και ετοιμαστείτε για μια ευνοϊκότερη περίοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν χαλιναγωγήσετε τους αρνητικούς κραδασμούς που προκαλεί η Αφροδίτη στον Ταύρο και ο Άρης στον Κριό, θα μπορέσετε να επωφεληθείτε από τη θετική τους ενέργεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι υποσυνείδητες ανάγκες σας έρχονται στο προσκήνιο κάτω από την επίδραση των άστρων, που σας βοηθούν να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να τις καλύψετε.

ΛΕΩΝ

Η έντονη κοινωνική ζωή σας φορτίζεται από την ακτινοβολία των πλανητών σήμερα. Προσέξτε, όμως, δεν χρειάζεται να γίνετε περισσότερο τολμηροί από όσο χρειάζεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να μαζέψετε την ενέργεια που σας είναι απαραίτητη για να λειτουργήσετε.

Ζώδια ημέρας 7/5

ΖΥΓΟΣ

Νέες προοπτικές στις σχέσεις σας, προσωπικές, κοινωνικές αλλά και επαγγελματικές ορίζει η περίοδος αυτή. Δείτε ποιες αλλαγές σας εξυπηρετούν και μεθοδεύστε τις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μη χάνετε τις ελπίδες σας και μην αναλαμβάνετε τις ευθύνες άλλων. Προσπαθήστε να δώσετε μία λύση σε ένα πρόβλημα εργασίας αλλά μην υπόσχεστε πολλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το συναίσθημα θα πρέπει να είναι ελεγχόμενο αυτό το διάστημα, καθώς κάποια προσωπικά προβλήματα ενδέχεται να σας οδηγήσουν για λίγο σε κάποιο αδιέξοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα, αλλά και όλη η περίοδος μέχρι το μεσοδιάστημα του Μαΐου, θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια και μετακινήσεις, για οικονομικές ή άλλες συμφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εκμεταλλευθείτε σήμερα τις πλανητικές διελεύσεις, που βοηθούν στην επαγγελματική σας εξέλιξη, αλλά και σας εντοπίζουν επίσης τα τρωτά σημεία που υπάρχουν στον τομέα αυτό.

ΙΧΘΕΙΣ

Καθώς η περίοδος αυτή αναμοχλεύει τα συναισθήματά σας, σας υποχρεώνει να φροντίσετε τον φιλικό τομέα, αλλά και την κοινωνική σας προβολή.

ΠΗΓΗ elle.gr