Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου (δείτε επίσης τις προβλέψεις για όλο τον πλανήτη μέχρι το 2030).

Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά αγαπητέ Κριέ με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα που συμβολίζει για σένα τον τομέα της χαράς, της διασκέδασης του έρωτα και της ανεμελιάς. Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη εντείνει αυτά τα χαρακτηριστικά και σου προσδίδει περισσότερη γενναιοδωρία αυθορμητισμό ρομαντισμό ευαισθησία και πάνω από όλα κοινωνικότητα και εξωστρέφεια. Ασχολείσαι με χόμπι και δραστηριότητες που αγαπάς και σε κάνουν χαρούμενο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, Δευτέρα σήμερα και η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στον Λέοντα που για σένα συμβολίζει το σπίτι και την οικογένεια. Σήμερα είναι τσαγκαροδευτέρα και δεν έχεις καμμιά όρεξη να βγεις έξω από το σπίτι. Η Αφροδίτη που βρίσκεται μαζί με την Σελήνη, σε κάνει να νιώθεις πολύ καλά στην φωλίτσα σου, τόσο που δεν θέλεις να χαλάσεις με τίποτα αυτή την αίσθηση της ασφάλειας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε Δίδυμε, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα ξεκινά η πρώτη μέρα της εβδομάδας. Από αυτή την θέση αυξάνονται ακόμα περισσότερο τα επικοινωνιακά σου ταλέντα η ευστροφία και η ευγλωττία που ήδη διαθέτεις. Η παρουσία της Αφροδίτης στην ίδια θέση με την Σελήνη, κάνει ευχάριστες τις επαφές αφού σε φέρνει κοντά με τα άτομα που αγαπάς. Όλοι έχουν μια καλή κουβέντα να πουν για σένα στον περίγυρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου αγαπημένε, η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά και η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα. Ο τομέας που εστιάζεις το ενδιαφέρον σου είναι τα οικονομικά τα οποία είναι μεταβαλλόμενα και σε αγχώνουν. Για την αστάθεια φροντίζεις να βάλεις κι εσύ το χεράκι σου αφού είσαι σπάταλος. Η Αφροδίτη στον ίδιο χώρο μαζί με την Σελήνη φέρνει έσοδα αλλά δεν τα κρατάς. Προσπάθησε να διαφυλάξεις ένα μέρος του εισοδήματος για να μην έρθεις σε δύσκολη θέση.

ΛΕΩΝ

Λέοντα μου αγαπημένε, η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιο σου και η εβδομάδα ξεκινά με θετικούς οιωνούς. Μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματα σου και να τα επικοινωνήσεις με το στενό περιβάλλον κα τους ανθρώπους που σε αγαπούν. Η Αφροδίτη που είναι κι αυτή στο ζώδιο σου, κάνει παρέα στην Σελήνη και τα δύο θηλυκά αρχέτυπα, σύμβολα, σε ευνοούν σε προσωπικό επίπεδο και γενικότερα σε όλους τους τομείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σένα φίλε Παρθένε αυτή η εβδομάδα δεν μπήκε καλά. Η Σελήνη σήμερα Δευτέρα διανύει το ζώδιο του Λέοντα που βρίσκεται στον τομέα που κατοικεί το υποσυνείδητο. Δεν θέλεις να σηκωθείς από το κρεβάτι, δεν θέλεις να βγεις από το σπίτι και δεν θέλεις να πας στην δουλειά. Ευτυχώς για σένα που βρίσκεται στον ίδιο χώρο με την Σελήνη και η Αφροδίτη που απαλύνει την μελαγχολία σου.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, Δευτέρα σήμερα και η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα. Η βασική σου έννοια είναι να βρεις τρόπο ώστε να υλοποιήσεις τα όνειρά σου και να κάνεις πραγματικότητα τις φιλοδοξίες σου. Η Αφροδίτη που συμπορεύεται μαζί με την Σελήνη στον ίδιο χώρο, φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα και οι ευχές σου πραγματοποιούνται. Φίλοι σε αγαπούν αληθινά και σε στηρίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου αγαπημένε, ήρθε η Δευτέρα και ξεκινάς με όρεξη για τη δουλειά. Η Σελήνη από το ζενίθ του χάρτη σου σε εστιάζει στα επαγγελματικά θέματα καριέρας. Εκεί δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου επιδιώκοντας την αναγνώριση. Η Αφροδίτη που βρίσκεται σε σύνοδο με την Σελήνη στον ίδιο χώρο φέρνει θετικές εξελίξεις. Τα άτομα που βρίσκονται ψηλά στην ιεραρχία σε συμπαθούν και σε προωθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη φίλε μου, σήμερα είναι Δευτέρα αλλά όχι σαν τις άλλες. Είναι μια ταξιδιάρικη μέρα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και να βρίσκεται στον τομέα που συμβολίζει τους μακρινούς εξωτικούς προορισμούς. Έχεις εύνοια και η επιθυμία σου θα πραγματοποιηθεί. Η Αφροδίτη θα φροντίσει σε αυτό η οποία βρίσκεται παρέα με τη Σελήνη στον ίδιο χώρο. Το εξωτερικό σου πάει, σου ταιριάζει ως ζώδιο της εξερεύνησης και της περιπλάνησης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, Δεύτερα σήμερα και μια καινούργια εβδομάδα ξεκινά με ανόρεκτη και πεσμένη διάθεση. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, σε ρίχνει ψυχολογικά και σε τρέπει προς εσωστρέφεια. Αναμνήσεις από το παρελθόν ξεπηδούν μπροστά σου. Η Αφροδίτη από την ίδια θέση κάνει παρέα στην Σελήνη και οι δυο μαζί προσπαθούν να τιθασεύσουν την κυκλοθυμία που σε διακατέχει διώχνοντας τις κακές αναμνήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε φίλε μου αγαπημένε, έφθασε η Δευτέρα και μια νέα εβδομάδα ξεκινά. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα που βρίσκεται στον διαμετρικά απέναντι τομέα. Οι άλλοι αποτελούν την βασική σου προτεραιότητα και την βασική σου έννοια. Τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου, συνήθως είναι από το στενό περιβάλλον και σε αγαπούν πραγματικά. Η Αφροδίτη φροντίζει για αυτό αφού βρίσκεται σε σύνοδο με την Σελήνη στον ίδιο χώρο.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα είναι μια τυπική και χαρακτηριστική Δευτέρα για σένα που ξυπνάς για την δουλειά και φυσικά δεν έχεις την καλύτερη διάθεση. Βαρυγγωμάς και γκρινιάζεις από το πρωί που πρέπει να βγεις από το σπίτι και βαριέσαι απίστευτα. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Λέοντα προσπαθεί να σε κουνήσει αλλά τις ελπίδες τις εναποθέτει στην ωραία Αφροδίτη που βρίσκεται σε σύνοδο μαζί της. Οπότε μην αγχώνεσαι γιατί η μέρα μπορεί να ξεκινήσει στραβά αλλά θα εξελιχθεί θετικά.

Τα ζώδια με χαμηλή αυτοπεποίθηση στα ερωτικά

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, έχεις βαθιά ριζωμένους φόβους ανεκπλήρωτου έρωτα και εγκατάλειψης. Όλη σου η ζωή περιστρέφεται γύρω από τον σύντροφό σου και τη ζωή που θέλεις να φτιάξεις μαζί του. Είναι τραγικό το πόσο βασίζεσαι στη σχέση σου για να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου. Συνεχώς φτιάχνεις στο κεφάλι σου σενάρια στα οποία σε αφήνει ο σύντροφός σου. Καταβάλλεις υπερβολική προσπάθεια για να τον ευχαριστήσεις γιατί πιστεύεις ότι είναι ο μόνος τρόπος να τον κρατήσεις κοντά σου. Κάνοντας αυτό, όμως, παραμερίζεις τις δικές σου συναισθηματικές ανάγκες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο φόβος σου για την ατέλεια διαπερνά τις σχέσεις σου. Ακόμη και όταν είσαι καλά με κάποιον, έχεις την τάση να συγκρατείς λίγο τον εαυτό σου. Είναι σαν να υπάρχει ένα φρούριο χτισμένο γύρω από αυτό που πραγματικά είσαι. Δεν αφήνεις τον άλλον να μπει εντελώς, επειδή φοβάσαι ότι θα δει τα ελαττώματα που βλέπεις στον εαυτό σου. Δεν αντέχεις να μην ανταποκρίνεσαι στα πρότυπα του άλλου. Το να μην είσαι αρκετά καλός για το άτομο που είσαι τρελά ερωτευμένος είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κανείς δεν αγαπάει όπως εσύ. Η αγάπη σου είναι τόσο έντονη που όταν ερωτεύεσαι κάποιον, δίνεις ένα κομμάτι από τον εαυτό σου σε αυτό το άτομο. Το μόνο που κρατάς πίσω είναι η εμπιστοσύνη σου. Περιμένεις από τον σύντροφό σου να είναι άπιστος ή να σε προδώσει με κάποιο τρόπο. Η ζήλια και ο φόβος σου για προδοσία θα μπορούσαν να καταλήξουν να καταστρέψουν τη σχέση σου, αν δε βοηθήσεις τον εαυτό σου. Ναι, κάποιος σε πλήγωσε βαθιά στο παρελθόν, αλλά το μόνο άτομο που τιμωρείς αυτή τη στιγμή είναι ο σημερινός σου σύντροφος.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι μεγαλύτερες δυσκολίες σου στις σχέσεις είναι ότι νιώθεις πως δε σε αγαπούν. Στο παρελθόν, έχεις αναζητήσει την αγάπη σε όλα τα λάθος μέρη. Έπεσες σε ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την καλοσύνη σου και που αγάπησαν το πώς τους έκανες να νιώθουν για τον εαυτό τους περισσότερο από ό,τι σε αγαπούσαν – άτομα που σου έκαναν gaslighting και σε έκαναν να νιώθεις ότι είσαι «υπερβολικός». Πρώην εραστές σε έκαναν να νιώθεις ότι έπρεπε να αλλάξεις το ποιος είσαι για να σε αγαπήσουν – για να είσαι άξιος της αγάπης τους. Έχασες τον εαυτό σου για να τους κάνεις ευτυχισμένους.

Πηγή: e-radio.gr