Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 7 Αυγούστου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 7 Αυγούστου;

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 7 Αυγούστου (δείτε επίσης τις προβλέψεις για όλο τον πλανήτη μέχρι το 2030).

Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 7 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Μην είσαι επιπόλαιος και ανώριμος στην συναισθηματική ζωή, γιατί οι υπερβολικές απαιτήσεις, η ζήλεια αλλά και η επιμονή να έρθουν τα πράγματα έτσι όπως θες θα έχουν το κόστος ! Συμμαζέψου λίγο και τα οικονομικά γιατί θα λειτουργείς αρκετά σπάταλα!

ΤΑΥΡΟΣ

Η συμπεριφορά σου σε θέματα που αφορούν σπίτι, οικογένεια αλλά και παρελθοντικές ιστορίες, τείνει να είναι γεμάτη νεύρα και οξυθυμία. Συγκράτησε την συμπεριφορά σου! Επιπλέον στα αισθηματικά επιμένεις να τα θέλεις όλα ή τίποτα, και αυτή η αμετακίνητη στάση σου δεν φέρνει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρόσεξε τι λες και σε ποιον και μην έχεις τόσο εμπιστοσύνη στις κοινωνικές σου επαφές γιατί η παρορμητικότητα μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συγκρατήσου στα οικονομικά σου γιατί θα λειτουργήσεις ανώριμα και σπάταλα και θα αδειάσουν εύκολα και γρήγορα τα πορτοφόλια! Στα αισθηματικά σου ζητάς αυτή την ημέρα περισσότερα από αυτά που μπορεί να σου προσφέρει το άτομο που θες.

ΛΕΩΝ

Οι συναισθηματικές σου απαιτήσεις είναι υπερβολικές. Μην είσαι υπεραισιόδοξος και μην ρισκάρεις σε καταστάσεις αδιέξοδες. Αυτές τις μέρες δεν θα σου είναι εύκολο να αναγνωρίσεις τις δυνάμεις και τις αδυναμίες σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δείξε προσοχή σε λόγια και συζητήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά μην δείχνεις ότι τα ξέρεις όλα γιατί θα δημιουργήσεις άσχημες εντυπώσεις! Προσοχή αυτό το διάστημα μην σου ξεφύγει κάποιο μυστικό που δεν πρέπει

ΖΥΓΟΣ

Φρόντισε η συμπεριφορά σου να είναι αυτή που αρμόζει απέναντι στους φίλους σου και μην θεωρείς δεδομένα κάποια σχέδια σου. Επιπλέον στα οικονομικά παρόλο που βρίσκεσαι σε φάση εύνοιας αυτές τις μέρες θα παρασυρθείς σε επιπόλαιες συμπεριφορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έπαρση θα σου φέρει σημαντικές απώλειες στην καριέρα, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι ταπεινός και προσγειωμένος. Καλό είναι να κυνηγάμε ευκαιρίες, αρκεί η διαδικασία αυτή να γίνεται ώριμα, οργανωμένα και βάση σταθερού και λογικού σχεδίου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρόσεξε ιδιαίτερα τις μετακινήσεις και την οδήγηση. Μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες και κράτησε την αισιοδοξία σου σε λογικά επίπεδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην έχεις υπερβολικές ερωτικές απαιτήσεις και μην παρασυρθείς σε έξοδα και αγορές που θα μετανιώσεις αργότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η τάση για υπερβολικές απαιτήσεις από το σύντροφο ή το άτομο που σε ενδιαφέρει δεν θα σου βγει σε καλό. Προς το παρόν αρκέσου σε αυτά που έχεις και μην επιμένεις να έρθουν στα πράγματα τα μέτρα και τα σταθμά τα δικά σου! Στα επαγγελματικά σου δεν είναι ιδανική στιγμή για επιπολαιότητα και ρίσκο!

ΙΧΘΥΣ

Μην φέρεσαι παρορμητικά και με υπερβολική σιγουριά στην εργασία σου και μην παρασύρεσαι τώρα σε μεγάλα άλματα και ρίσκα! Τα μεγάλα λόγια θα μετανοηθούν στον τομέα της εργασίας. Αφιερώσου περισσότερο σε θέματα ευεξίας.

oroskopos.gr

Προσοχή έρχεται η Ανάδρομη Αφροδίτη του Αυγούστου: Αυτά είναι τα ζώδια που επηρεάζονται μέχρι τέλος Σεπτέμβρη

Η Αφροδίτη ανάδρομη από τις 22/07 μέχρι αρχές Σεπτέμβρη! Το ταξίδι στο παρελθόν είναι στα άμεσα πλάνα της Αφροδίτης, θέλουμε δε θέλουμε, θα ταξιδέψουμε, γιατί ότι έχει μείνει εκεί πίσω, άλυτο και γεμάτο από παράπονα, πρέπει να φτιάξει. Να φύγει από εκκρεμότητα. Η Αφροδίτη θα κάνει τα πάντα για να προκύψει ένα μήνυμα που θα λέει ένα «συγγνώμη»! Που θα συμβεί μια συνάντηση με εκείνο το πρόσωπο στα ξαφνικά, σίγουρα απρόοπτα και πολύ απρόβλεπτα, γιατί τα closer πρέπει να γαληνεύουν τη ψυχή!

Τώρα, στην περίπτωση που κάποιος θέλει να δοκιμάσει κάτι από τα παλιά, κανείς δεν τον σταματά, όμως να γνωρίζει πως υπάρχει ημερομηνία λήξης και η ερώτηση τύπου, «τι δεν ήξερες;..» Εμπειρίες της ζωής, έτσι τα λέω, ότι είναι να συμβεί, συμβαίνει ήδη, θα συμβεί αργότερα, τίποτα δεν είναι τυχαίο! Ένα puzzle, που κάθε κομματάκι του, κρύβει και από μια ιστορία. Απίστευτο;
Η ανάδρομη Αφροδίτη του Αυγούστου, είναι υπερβολικά συναισθηματική. Φορτίζεται απίστευτα πολύ από την Πανσέληνο στον Υδροχόο στη 01/08! Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και... διαβάστε την συνέχεια εδώ.