Ο Ερμής στον Παρθένο: «Έχει ο καιρός γυρίσματα» - Τα ζώδια που επηρεάζονται αυτό το ΣΚ

Πόσα και ποια πρέπει να προσέχουν τις επόμενες ώρες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Unsplash.com/Josh Frenette
Unsplash.com/Josh Frenette

28/07 – 31/07/2023

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ο Ιούλιος έφτασε και αυτός στα τέλη του, πώς περνάει έτσι ο καιρός; Φανταστείτε πως όλα γύρω μας βρίσκονται σε κίνηση! Οι πλανήτες ταξιδεύουν από ζώδιο σε ζώδιο, η Γη γυρίζει, το νερό τρέχει, τα σύννεφα βολτάρουν, ο αέρας στριφογυρίζει, σφυρίζει και μερικές φορές. Πόσο συναρπαστικό είναι το σύμπαν, πόσο όμορφη είναι η φύση; Όλα εκπέμπουν μια μαγική ενέργεια. Οι ωραία άνθρωποι γίνονται ακόμα πιο ωραίοι όμως και οι άσχημοι ακόμα πιο άσχημοι. Ισορροπία, ενεργειακή ισορροπία.. Φύγαμε έτσι;;; χαχα

Ο Ερμής από τα Λιοντάρια, μας έκανε λίγο πολυλογάδες. Είπαμε παραπάνω από όσα έπρεπε, ίσως εκφραστήκαμε μπροστά σε κάποιους που δεν έπρεπε, κυκλοφόρησαν τα νέα, με άγαρμπο τρόπο. Αυθόρμητα θα έλεγε κανείς, αλλά από ότι έμαθα τελευταία δεν υπάρχουν αυθόρμητες συζητήσεις. Υπήρξε μια αλαζονεία, μια ειρωνεία, ανέβηκε η μυτούλα, ελάτε τώρα μεταξύ μας τα λέμε αυτά! Ευτυχώς που όλα περνάνε, βέβαια οι αναμνήσεις μένουν, όπως και το έχει ο καιρός γυρίσματα. Μια εσύ και μια εγώ. Ισορροπία, συναισθηματική ισορροπία.

Ο Ερμής ταξιδεύει προς το ζώδιο της Παρθένου. Μέσα στον Ιούλιο έχει αλλάξει ζώδιο 3 φορές. Αυτό και αν είναι νέο! Εννοείται πως είναι, μιας που τον Αύγουστο γυρίζει ανάδρομος. Όχι πως θα το άφηνε αυτό έτσι; Ε ναι.. Ισορροπία.. χαχα! Ευτυχώς ο Ερμής φέρνει τη... διαβάστε τη συνέχεια εδώ.