Προσοχή: «Μην ρισκάρετε χρήματα τώρα!» - Ακραία προειδοποίηση από τον Κώστα Λεφάκη για 1 ζώδιο

Οι ημερήσιες προβλέψεις του αστρολόγου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Προσοχή: «Μην ρισκάρετε χρήματα τώρα!» - Ακραία προειδοποίηση από τον Κώστα Λεφάκη για 1 ζώδιο

Μεγάλο Σάββατο 15/4 σήμερα και ο Κώστας Λεφάκης έκανε τις αστρολογικές του προβλέψεις σχετικά με όλα τα ζώδια του χάρτη, λίγες ώρες πριν την Ανάσταση (δείτε εδώ τι μας περιμένει από 17/4 και έπειτα).

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ευχάριστες εκπλήξεις μπορεί να έχετε στα οικονομικά σας, από κάποια πηγή που δεν περιμένατε. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να σας προσφέρει μία προσωρινή ικανοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία πολύ καλή γνωριμία μπορεί να τονώσει την αισθηματική σας ζωή. Η διάθεσή σας βελτιώνεται, αλλά θα πρέπει ακόμα να φανείτε πιο προσεκτικοί σε κάποιες επείγουσες υποχρεώσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέα οράματα εμφανίζονται στον επαγγελματικό σας τομέα και η ψυχολογία σας βελτιώνεται. Φερθείτε με ευελιξία και υπομονή και βάλτε σε εφαρμογή τα δημιουργικά σας σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δείχνετε ιδιαίτερα ευρηματικοί σήμερα, κάτι που μπορεί να σας αποδώσει καρπούς στον εργασιακό σας χώρο. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε κάποιες κρίσιμες αποφάσεις σας.

Ζώδια εβδομάδας Κώστας Λεφάκης

ΛΕΩΝ

Πολλές επαφές και διαπραγματεύσεις σας καθηλώνουν. Αξιοποιείστε το την διπλωματία και την καλή σας διάθεση για να εξασφαλίσετε την υποστήριξη κάποιου ατόμου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάτι αλλάζει ξαφνικά στην δουλειά σας, και οι θετικές προοπτικές αναπτερώνουν τις ελπίδες σας. Οι σχέσεις σας ευνοούνται, και αυτό μπορεί να σας βοηθήσει και στα χρηματοοικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Μπορείτε να καλλιεργήσετε κάποια σχέση που θα σας βοηθήσει οικονομικά τώρα. Ασχοληθείτε περισσότερο με την τακτοποίηση κάποιων εκκρεμοτήτων στο σπίτι σας με διακριτικό τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα μπορεί να φανεί ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα σχέδιά σας, αλλά δεν θα πρέπει να εμπιστευτείτε εύκολα κάποιες υποσχέσεις που θα σας δώσουν. Μην ρισκάρετε χρήματα τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα πάντα δείχνουν να κινούνται θετικά όσον αφορά την οικονομική σας υποδομή, και μία νέα εποχή αρχίζει για σας. Ο δρόμος για μία επιτυχημένη πορεία ανοίγει τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα νέα δεδομένα σας ανοίγουν τους πνευματικούς σας ορίζοντες και σας σπρώχνουν να αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας προς το καλύτερο. Προσέχετε νομικές υποχρεώσεις σας στην δουλειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα σας προτρέπει να κάνετε όνειρα και να ανακαλύψετε νέες διαστάσεις στην ζωή σας. Δείτε το μέλλον σας με περισσότερη αισιοδοξία αλλά και σύνεση.

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα μπορείτε να είστε ιδιαίτερα αποτελεσματικοί όσον αφορά την οικονομική σας δυνατότητα. Το ένστικτό σας είναι αλάνθαστο και σας οδηγεί σε επιτυχίες.

Οι προβλέψεις του μήνα

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ίσα που προλαβαίνω να πω και επίσημα καλό μήνα, μιας που κάτι με έχει βρει και από δημιουργικότητα βρίσκομαι στο μηδέν!

Ο Απρίλης μπήκε φορτσάτος, τόσες αλλαγές στο σύμπαν, σα να βιάζονται τα γεγονότα, θέλουν όλα να εξελιχθούν άμεσα, μην πω χθες!

Σήμερα 11/04) η Αφροδίτη πηγαίνει στους Διδύμους, κάνει ανέμελο και χαρωπό το κλίμα. Καιρός για φλερτ, χασκόγελα και αθώα πειράγματα. Βρίσκεται σε διάθεση.. λίγο πριν το καλοκαίρι..

Η Πανσέληνος στον Ζυγό, ναι πάει πέρασε, όμως μας τάραξε η αλήθεια είναι! Έφερε ένταση, ψυχρές συμπεριφορές και απόλυτες! Όλοι είχαν δίκιο και κανείς. Το Φεγγάρι λοιπόν, αδειάζει κάθε μέρα για να φτάσει στις 20/04 στο σημείο μηδέν δηλαδή Νέα Σελήνη στον Κριό. Την ίδια μέρα έχουμε έκλειψη Ηλίου στον Κριό. Οι ενέργειες του σύμπαντος πολύ δυνατές, φλογερές, παθιασμένες, φαντάζομαι την ένταση του καλό και του κακού. Μα ποιες θα είναι οι παράπλευρες απώλειες; Τσακωμούς, εντάσεις και παράλογες συμπεριφορές, ξεσπάσματα και δράματα, από Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και... διαβάστε την συνέχεια εδώ!