Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 31 Δεκεμβρίου

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 31 Δεκεμβρίου

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 31 Δεκεμβρίου (δείτε εδώ και τις προβλέψεις της MagicF' Ariel).

Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 31 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Η σχέση σας κυλάει ομαλά και κάθε μέρα που περνάει εσείς και ο/η σύντροφός σας δένεστε όλο και περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Εάν είστε αδέσμευτοι, βγείτε εκεί έξω και ανακατευτείτε με κόσμο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μια υπέροχη μέρα με τον/την σύντροφό σας, με αποκορύφωμα μια φανταστική βραδιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα αντιδράσετε έντονα σε κάτι μικρό που θα προκύψει στην καθημερινότητά σας.

ΛΕΩΝ

Ποτέ δεν ξέρετε ποιον μπορεί να συναντήσετε μια άσχετη στιγμή σε ένα άκυρο μέρος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε κάτι και δεν αγχωθήκατε;

ΖΥΓΟΣ

Αν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε για μια αλλαγή στην ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ετοιμαστείτε για αξέχαστες στιγμές γεμάτες έρωτα και πάθος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επιστρέφετε δυναμικά στο παιχνίδι του έρωτα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

"Νιάτα που περνούν, που δεν θα ξαναρθούν". Πότε θα αποφασίσετε να ζήσετε;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να είστε ευχάριστοι και δοτικοί.

ΙΧΘΕΙΣ

Αν θέλετε όλα να κυλήσουν ομαλά στην ερωτική σας ζωή, θα πρέπει να περιορίσετε τον εγωισμό σας.

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια που θα περάσουν υπέροχα την τελευταία εβδομάδα του χρόνου

Καρκίνος

Μεγαλύτερη σοφία αποκτάτε αναφορικά με τις σχέσεις σας και την αξία των φίλων σας. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα φωτίσει τον τομέα των σχέσεών σας και τον ένατο οίκο των περιπετειών, καθιστώντας τις συνθήκες ιδανικές για ένα ρομαντικό ραντεβού με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει πολύ. Άλλοι μπορεί να επιλέξουν έναν πιο επαγγελματικό δρόμο και να τολμήσουν ένα δημιουργικό εγχείρημα. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα ανήμερα την Πρωτοχρονιά αφορά στον τομέα των σχέσεων, του γάμου, των συνεργασιών. Δώστε προσοχή, διότι ο Πλούτωνας συχνά καλύπτει πτυχές που δεν θέλουμε να δούμε. Ό,τι κι αν αποφασίσετε απολαύστε τις όμορφες στιγμές που σας δίνουν ικανοποίηση και δείξτε την αγάπη σας στους αγαπημένους σας.

Σκορπιός

Η ενέργεια του Κρόνου από την αρχή της εβδομάδας σάς ωθεί να εξετάσετε τη σταθερότητα και τα θεμέλια της προσωπικής σας ζωής. Μήπως νιώθετε ότι αυτά που λέτε ή ζητάτε από τους άλλους στη δουλειά δεν εισακούονται; Ίσως πρέπει να σκεφτείτε τον τρόπο με τον οποίο συνεργάζεστε με τους άλλους και πιθανώς να αλλάξετε λίγο τη συμπεριφορά σας. Γενικά, σκεφτείτε αυτές τις ημέρες τη συμπεριφορά σας προς όλους, για να δείτε τι μπορεί να αλλάξει δραστικά. Η Σελήνη, ωστόσο, από τις 27 του μήνα θα βρίσκεται στους Ιχθύες πυροδοτώντας το πέμπτο οίκο σας, αυτόν της αγάπης και της αυτοέκφρασης. Αφήστε τα ταλέντα σας να εκφραστούν και «χορέψτε» στον ρυθμό των άστρων. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα την Πρωτοχρονιά, επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας και πλέον συζητήσεις και σκέψεις γίνονται πιο διεισδυτικές. Εκμεταλλευτείτε τις.

Ιχθύς

Αφήστε το παρελθόν εκεί που ανήκει. Κι αν νιώθετε έμπνευση πάρτε ένα ημερολόγιο και εκφράστε την ενέργειά σας, γράφοντας. Μπορεί στην αρχή να σας φανεί «βαρύ», αλλά για να προχωρήσετε παρακάτω πρέπει να είστε ειλικρινείς και να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Η Αφροδίτη θα συναντηθεί με τον κυβερνήτη σας, τον Ποσειδώνα, και θα σχηματίσει ένα εξάγωνο που χρωματίζει την ήδη ζωηρή φαντασία σας. Εκμεταλλευτείτε το. Η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα κοινωνική. Θα έχετε τη στήριξη των φίλων και των συνεργατών σας σε ό,τι κάνετε, ενώ αν είστε μόνες μπορεί να υπάρξει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Δώστε προσοχή μονάχα στα δεδομένα σας και σε όσα μοιράζεστε, διότι καραδοκούν επιτήδειοι.