Κριοί, Ταύροι, Καρκίνοι και... - Τα 6 ζώδια που δυστυχώς σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα θα παιδευτούν σήμερα 15/11

Τα ζώδια της ημέρας (15/11)

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κριοί, Ταύροι, Καρκίνοι και... - Τα 6 ζώδια που δυστυχώς σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα θα παιδευτούν σήμερα 15/11

Η Λίτσα Πατέρα πραγματοποίησε τις ημερήσιες αστρολογικές της προβλέψεις μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο Instagram. Ανέφερε λοιπόν, ποια ζώδια πρόκειται να περάσουν άσχημα και ποια θα καταφέρουν να λύσουν ορισμένα από τα προβλήματα τους.

Να σημειώσουμε επίσης, πως έχουμε και τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη.

Τα ζώδια σήμερα 15/11 από την Λίτσα Πατέρα

ΚΡΙΟΣ

Τα προσωπικά σας σήμερα έχουν μια κάποια… συννεφιά, καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές, ενώ τα οικονομικά ακόμα παιδεύουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Συνεχίζουν κάποια θέματα σπιτιού να σας κουράζουν, και θα πρέπει να επιλέξετε την επιλογή με τον μικρότερο παράγοντα ρίσκου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιες συζητήσεις σήμερα ενδεχομένως να μην αποδώσουν όπως θα θέλατε, αλλά το πρόσημο είναι θετικό στο τέλος. Προσοχή στο παρασκήνιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ημέρα κινείται στο ίδιο κλίμα με την χθεσινή, καθώς ένα οικονομικό θέμα συνεχίζει να σας απασχολεί. Μην καβγαδίσετε με φίλους.

ΛΕΩΝ

Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε με τα πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος, ενώ οι άλλοι πιθανώς να σας κουράζουν με τις απαιτήσεις τους.

Ζώδια Λίτσα Πατέρα
Instagram/litsa.patera

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γίνονται σχόλια πίσω από την πλάτη σας και φροντίστε να μην δίνετε λαβές. Γενικότερα, σήμερα θέλετε να ξεφύγετε από κάτι που σας δυσκολεύει.

ΖΥΓΟΣ

Μέχρι το βραδάκι προσπαθείτε να προωθήσετε στόχους, ωστόσο φροντίστε να επενδύσετε σωστά τον κόπο και τον χρόνο σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται και για το πιο… ανέμελο διάστημα, ωστόσο μπορείτε να ασχοληθείτε με υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας δεν έχετε… συνέπειες σε περίπτωση που κάνετε κάποια «γκάφα», θα πρέπει όμως να προσέχετε να μην τάζετε πράγματα που δεν θα τηρήσετε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οφειλές ή γενικά οικονομικά ζητήματα και υποχρεώσεις πιθανώς να μην προχωρούν όπως είχατε υπολογίσει. Δείτε βαθιά και ουσιαστικά τις πραγματικές σας ανάγκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι άλλοι συνεχίζουν να έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις, ωστόσο πλέον δεν… κάνετε την χάρη σε κανέναν! Οι σχέσεις σας λοιπόν στο μικροσκόπιο.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν ανήκετε σε εκείνους που εργάζονται σήμερα, ίσως να μην είστε τόσο αποδοτικοί, ενώ κάποιες υποχρεώσεις ίσως μοιάζουν με αγγαρεία!

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 4 Νοεμβρίου

Τα 3 ζώδια που θα βρουν τον μπελά τους αυτές τις μέρες

Ταύρος

Αφαιρέστε ένα φορτίο βαρύ που σας τυρρανά, και αποφύγετε την περιττή ένταση και άγχος. Θα υπάρξει μια σύγχυση έναντι των επαγγελματικών σας προτεραιοτήτων και της αίσθησης εξουσίας. Σε μια άλλη ανάγνωση φυσικά, θα μπορούσατε να βιώσετε συναισθήματα απόρριψης αλλά υπάρχει πάντα ένα μάθημα που μπορείτε να πάρετε μετά από κάθε κατραπακιά! Επίσης, η προοπτική είναι το παν.

Λέων

Υπάρχουν σημαντικές αλλαγές που βιώνετε τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή, αλλά είναι σημαντικό για εσάς να παραμείνετε ισορροπημένοι παρά τις δυσκολίες. Μεγάλη ερώτηση - οι προσωπικοί σας στόχοι ευθυγραμμίζονται με τις επαγγελματικές σας αναζητήσεις; Σας υποστηρίζει κάποιος;

Τοξότης

Όλα αυτά που συμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή μπορεί να φαίνονται απίστευτα δύσκολα αυτή τη στιγμή, αλλά όπως πάντα… και αυτό θα περάσει. Δεν έχετε άλλη επιλογή από το να αναδιαρθρώσετε την καθημερινότητά σας, είτε πρόκειται για τη δουλειά σας είτε για τα προσωπικά σας!