Κριοί, Καρκίνοι και 2 ακόμα ζώδια στο μάτι του Κυκλώνα - Πώς τα επηρεάζει η εμφάνιση του Πλούτωνα

H MagicF' Ariel προειδοποιεί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Pixabay / Quique
Pixabay / Quique

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και ξαφνικά με βρήκε ο Πλούτωνας, γιατί είναι ένας πλανήτης που με επηρεάζει φουλ, οπότε αποφάσισα να στρωθώ και να γράψω κάτι λίγα, όχι τίποτα άλλο, να κατανοήσουμε, γιατί ξαφνικά απο χθες είμαστε μέσα στα νεύρα και στον εγωισμό!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, στο μάτι του Κυκλώνα, είναι μέρες φουλ σκοτεινές, ο Πλούτωνας εξαφάνισε τον Ήλιο και η καρδιά της Αφροδίτης έπιασε πάγο, σκληρή, ψυχρή και ανάποδη!

Και που λέτε εχθές, προς το μεσημεράκι, μας βρήκε ο Πλούτωνας! Τσακωμοί, λόγια και άκρη καμιά. Ο ένας πιο εγωιστής απο τον άλλον, ανέβηκαν και τα volume! Ηχορύπανση.. εν ώρα εργασίας; Στο σπίτι; Σε κάποιο μέσο μεταφοράς; Σα να μας τσίμπησε μύγα Τσε-τσε ένα πράγμα! Εκείνη την ώρα ο Πλούτωνας έσπειρε το σκοτάδι και το χάος, φούντωσε το "Εγώ" μας και το θέατρο του παραλόγου, μέσα σε κάτι λεπτά! Ποια αγάπη και ποια συμπάθεια, τι σημαίνει εκτίμηση και φιλότιμο; Ο Πλούτωνας σκοτείνιασε τον Ήλιο απο τον Ζυγό!

Την ίδια μέρα.. άντε με διαφορά κάτι ώρες, ο Πλούτωνας αφού έσπειρε το σκοτάδι, πήγε να βρει την Αφροδίτη που είναι και αυτή στον Ζυγό! Την τρόμαξε η αλήθεια είναι, της απαγόρευσε να αισθάνεται, για δυο, τρεις, μέρες δε θα κάνει τίποτα το μαγικό, η αγάπη πάει μας τελείωσε! Συνεπώς οι ερωτικές σχέσεις βρίσκονται σε ένταση, υπάρχει έλλειψη κατανόησης, συμπόνοιας και οι δυο πλευρές προσπαθούν να επιβληθούν, οπότε ακόμα και οι καλύτερες σχέσεις, κρύβουν κάτι σκοτεινό! Μια πλευρά του εαυτού μας που κανείς δε γνωρίζει πως υπάρχει.

Φαντάζομαι πως ο Πλούτωνας έκανε τόση φασαρία στον Ήλιο και στην Αφροδίτη, γιατί στις 23/10 πάνε στον Σκορπιό! Να ήταν το δώρο του; Μια σκληρή προειδοποίηση; Εννοείται πως κάτι πρόκειται να συμβεί πολύ συγκλονιστικό το διάστημα αυτό και σε ερωτικό επίπεδο και σε οικονομικό! Έσπειρε φουλ διχόνοια ανάμεσα σε σχέσεις επαγγελματικές, φιλικές και αισθηματικές. Μέσα σε κάτι λεπτά! Γιατί;;;

Είναι ζόρικο το σύμπαν, αλλάζει ύφος τις επόμενες ημέρες, ο Πλούτωνας όμως... διαβάστε περισσότερα εδώ.