Δύσκολες ώρες για Κριούς, Ζυγούς και... - Δυστυχώς το ανακοίνωσε η Λίτσα Πατέρα

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για Κριούς, Ζυγούς και... - Δυστυχώς το ανακοίνωσε η Λίτσα Πατέρα

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Λίτσα Πατέρα θέλησε να προειδοποιήσει τρία ζώδια τα οποία θα αντιμετωπίσουν σημαντικά προβλήματα σήμερα 17/8 (δείτε εδώ τις προβλέψεις της αστρολόγου για όλη την εβδομάδα).

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η διαίσθηση μπορεί να σας οδηγήσει σε λύσεις στα οικονομικά, ένα ζήτημα καρδιάς όμως θέλει προσοχή...

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας στρέφει τα φώτα επάνω σας, μολονότι κάτι στα προσωπικά δεν είναι όπως θα το θέλατε. Δείξτε σύνεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν αναζητούσατε μια μέρα που να σας επιτρέπει να κάνετε μια απόδραση, τότε η σημερινή μπορεί να είναι αυτή που ψάχνετε. Επίσης, μπορείτε να προετοιμάσετε τα βήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε μπει πλέον σε μια περίοδο με τρέξιμο με τις υποχρεώσεις, ωστόσο η σημερινή ημέρα σας βοηθά να δείτε φίλους και να υλοποιήσετε νέα πλάνα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με τις φιλοδοξίες σας, αρκεί να είστε συνετοί. Με τις «ευλογίες» της Αφροδίτης όμως στο ζώδιό σας, κερδίζετε και τον πιο δύστροπο

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το βλέμμα στο μέλλον, ασχολείστε με τις υποθέσεις σας και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, ενώ πρόσωπα που βρίσκονται μακριά, παίζουν ρόλο.

ΖΥΓΟΣ

Ένα οικονομικό θέμα σήμερα προχωρά, μολονότι στην προσωπική σας ζωή υπάρχουν και κάποια παράπονα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τόσο η Αφροδίτη, όσο και η Σελήνη απέναντί σας, στρέφουν το βλέμμα σας στις σχέσεις σας, αλλά και στο μερίδιο ευθύνης που σας αναλογεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προωθήστε σήμερα τα επαγγελματικά σας σχέδια, καθώς θα έχετε ευκαιρίες υλοποίησης. Ένα θέμα υγείας προωθείται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η Τετάρτη σας κάνει να χαμογελάτε και μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Απλώς οι άλλοι μπορεί να εισπράττουν από εσάς μια απόλυτη συμπεριφορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελάτε κοντά στους οικείους σας και βρείτε στο κοντινό σας περιβάλλον τις λύσεις που αναζητάτε, άλλωστε σήμερα είστε πιο «σπιτόγατοι».

ΙΧΘΥΕΣ

Θετική η σημερινή ημέρα για εσάς, που σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε επαφές και συζητήσεις!

Τα ζώδια που θα επιστρέψουν στη δουλειά με μεγάλη επιτυχία

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα κάνετε μια μεγάλη αλλαγή σχετικά με την παραγωγικότητα, τη δική σας και των συναδέλφων σας. Προσέξτε μόνο όταν ανακαλύψετε τα προβλήματα που κάνουν τη δουλειά να τραβάει την ανηφόρα, αντί να αναλάβετε δράση και να τα επιλύσετε, μην καταλήξετε να ασχολείστε με πιο ανούσια θέματα. Προσπαθήστε να φτάσετε στην καρδιά του πραγματικού προβλήματος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας είναι βέβαιο ότι θα παρατηρήσουν την ευγενική γενναιοδωρία σας. Αυτό στα επαγγελματικά σας, θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μια εξαιρετική ευκαιρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι εύκολο τώρα να αναλάβετε πρωτοβουλίες, ειδικά αν αντιλαμβάνεστε ότι κάποιος κοντά σας είναι αναποφάσιστος. Σπάνια δυσκολεύεστε να πάρετε ακόμη και δύσκολες αποφάσεις, αλλά τώρα είναι σημαντικό να μετρήσετε τα «θέλω» και τις ανάγκες της ομάδας, πριν ενεργήσετε!

Πηγή: pink.gr