Πιέσεις και ζόρια - Σημαντική προειδοποίηση της Βίκυς Παγιατάκη για όλα τα ζώδια

Αναλυτικά οι αστρολογικές του προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πιέσεις και ζόρια - Σημαντική προειδοποίηση της Βίκυς Παγιατάκη για όλα τα ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Παρασκευής (4/2) στην εκπομπή Πάμε Δανάη, η Βίκυ Παγιατάκη αναφέρθηκε στο Σαββατοκύριακο, όπως και η Λίτσα Πατέρα, και τόνισε πως πρόκειται για ένα διήμερο με μεγάλα ζόρια.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη για όλα τα ζώδια

  • Κριός: Σας θέλει και το θέλετε αυτό το σαββατοκύριακο
  • Ταύρος: Μην αφεθείτε μόνο στο συναίσθημα – Θέλει και λογική
  • Δίδυμοι: Το βραδάκι σας χαμογελά και σας… προσκαλεί
  • Καρκίνος: Έχει πίεση και… φασίνα από το βραδάκι
  • Λέων: Ανεβαίνουν οι «μετοχές» σας από το βραδάκι
  • Παρθένος: Ανάσα οξυγόνου και ελευθερία κινήσεων
  • Ζυγός: Μόνο με πνεύμα συνεργασίας και προσοχή
  • Σκορπιός: Έχει και «δουλειά» αλλά και κάποιες απολαβές
  • Τοξότης: Κάτι φτιάχνει, κάτι φέρνει αισιοδοξία
  • Αιγόκερως: Επιστρατεύστε υπομονή και ψυχραιμία από το απόγευμα
  • Υδροχόος: Ευχάριστα νέα και συναντήσεις
  • Ιχθύες: Τα καλά αλλά και τα συμφέροντα

Αναλυτικά ο αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για σήμερα (4/2)

Κριός

Υπάρχουν μέρες που είναι γκρίζες και δεν εννοώ τις καιρικές συνθήκες, αλλά την ατμόσφαιρα και τη διάθεση της μέρας όπως η σημερινή, που ο Κρόνος (περιορισμοί, πειθαρχία, δύσκολες συνθήκες, φοβίες, απογοήτευση) έρχεται σε σύνοδο με τον ζωοδότη Ήλιο. Φυσικά και δεν περιμένουμε κάθε μέρα να είναι παράδεισος, απλά τον τελευταίο καιρό είναι περισσότερες οι γκρίζες μέρες σε σχέση με αυτές που νιώθουμε ότι τα πράγματα είναι λαμπερά και αισιόδοξα.

Ενδεχομένως βέβαια η αιτία της πεσμένης διάθεσης σας, ειδικά μέχρι το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σας, να είναι οι φίλοι ή οι συνεργάτες σας και τα δικά τους προβλήματα. Από την άλλη, μπορεί κάποια επαγγελματικά και οικονομικά θέματα να σας έχουν εξαντλήσει κι αυτό να είναι η αιτία της αστάθειας της διάθεσης σας σήμερα. Τουλάχιστον όσο περνά η μέρα η κατάσταση φτιάχνει.

Ταύρος

Σε μια μέρα που η έμφαση είναι κυρίως στον τομέα της καριέρας, των υποχρεώσεων, προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι σε όλα όσα «πρέπει» να κάνετε και μην χάνετε πολύτιμο χρόνο. Ειδικά αν πρέπει να είστε έτοιμοι σε μια ασφυκτική προθεσμία ή έχετε ένα σημαντικό επαγγελματικό πόνημα για το οποίο πρέπει να δουλέψετε σκληρά και χωρίς βοήθειες.

Η Σελήνη στον τομέα των σχέσεων μπορεί να σας παρασύρει στη διάρκεια της μέρας με τηλεφωνήματα από φίλους, από τον σύντροφο σας ή με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από γνωστούς, αλλά δεν πρέπει να ενδώσετε, αν δεν θέλετε να τρέχετε και να μην φτάνετε. Τις βραδινές ώρες που θα έχετε ολοκληρώσει με τις υποχρεώσεις σας, φτιάξτε το πρόγραμμα σας όπως θέλετε. Καθώς Ήλιος και Κρόνος συναντώνται μέσα στον τομέα της καριέρας μπορεί να κάνετε δεύτερες σκέψεις ή να απογοητεύεστε. Μην αφήνετε να σας κυριεύσουν οι φόβοι σας. Θα δείτε ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν σύντομα.

Δίδυμοι

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο μπορεί να σας κάνει να νιώσετε αρκετά περιορισμένοι σήμερα στις επιθυμίες σας, στα πράγματα που θέλετε να κάνετε στην πορεία της ζωής σας κι ίσως αυτή τη στιγμή δεν βγαίνουν όπως τα σχεδιάζετε. Η Παρασκευή είναι μέρα με υποχρεώσεις και ευθύνες. Ένας παράγοντας πίεσης μπορεί να είναι οι συνθήκες της μέρας, είτε ένα πολύ δογματικό άτομο που μπορεί να δουλεύετε μαζί του και που προσπαθεί να σας επιβάλλει τον δικό του τρόπο και τις δικές του απόψεις.

Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε κάποιους οικονομικούς περιορισμούς και αυτό αντί να σας συνετίζει, να σας σπρώχνει στην αντίθετη κατεύθυνση και να θέλετε να κάνετε αγορές, επειδή για παράδειγμα βρήκατε κάτι που θεωρείτε ευκαιρία. Κάποιοι, από την άλλη, μπορεί να περιορίζεστε λόγω θεμάτων υγείας και φυσικής κατάστασης, αν πρέπει ας πούμε να ακολουθήσετε μια πιο στερητική διατροφή κι αυτό να σας χαλά κάπως τη διάθεση. Από το απόγευμα κι έπειτα, που η Σελήνη θα προχωρήσει στον Κριό, η διάθεση σας θα καλυτερεύσει, ενώ το βράδυ προσφέρεται για να δείτε φίλους και να περάσετε όμορφα σε μια έξοδο.

Άση Μπήλιου Ζώδια

Καρκίνος

Εσείς οι Καρκίνοι δύσκολα κρύβετε τα συναισθήματα σας θετικά κι αρνητικά και σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που ψάχνετε ένα πρόθυμο φίλο-η να τα πείτε για να τα βγάλετε από μέσα σας. Μπορεί να νιώθετε πολύ πιεσμένοι σε θέματα μιας ερωτικής σχέσης ή θέματα παιδιών αν είστε γονείς.

Από την άλλη, μπορεί να είναι ένας οικονομικός λόγος που σας κάνει να ζορίζεστε και να χάνετε την καλή σας διάθεση. Προσπαθήστε τουλάχιστον να είστε κάπως ψύχραιμοι και μην μεγεθύνετε τα πράγματα στο μυαλό σας και τα παρουσιάζετε υπερβολικά προς τα έξω. Σκεφτείτε μήπως η παρόρμηση μιας στιγμής σάς κάνει να φαίνεστε είτε πολύ επικριτικοί απέναντι στον σύντροφο ή κάποιο φίλο, είτε ακόμη και στα παιδιά σας.

Λέων

Η σύνοδος του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον Κρόνο σάς πιέζει περισσότερο σήμερα, τόσο σε θέματα επαγγελματικών και οικογενειακών σχέσεων όσο και στα προσωπικά. Ίσως νιώθετε κάποιου είδους απομάκρυνση ή απόσταση π.χ. με τον σύντροφο σας, αλλά κι εσείς χωρίς να το καταλαβαίνετε μπορεί να μην δείχνετε τον ανάλογο ενθουσιασμό. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και με ένα πρόσωπο από την οικογένεια ή τη δουλειά, που νιώθετε σαν να έχουν ψυχρανθεί κάπως οι σχέσεις σας.

Προσπαθήστε να κάνετε ένα βήμα μπροστά, γίνετε λίγο πιο εκδηλωτικοί στο συναίσθημα σας και όλα θα πάνε καλά. Σίγουρα δεν είναι η πιο χαλαρή και αγαπησιάρικη μέρα της εβδομάδας, αλλά με λίγη προσπάθεια μέχρι το βράδυ όλα θα πάνε καλά.

Παρθένος

Η περιοριστική όψη Ήλιου-Κρόνου μπορεί να σας κάνει να παθαίνετε εμμονές τελειότητας σήμερα είτε με τα θέματα της δουλειάς, είτε με τους συνεργάτες σας, είτε ακόμη και με θέματα που αφορούν στη φυσική σας κατάσταση. Αυτό όμως μόνο να σας καταπιέσει τελικά θα καταφέρετε, διότι ως γνωστό η τελειότητα είναι μια αυταπάτη. Προσπαθήστε λοιπόν να κάνετε αυτά που θέλετε, είτε στη δουλειά είτε σε θέματα καθημερινών ρουτινών διατροφής και άσκησης, χωρίς να υπερπροσπαθείτε και κυρίως χωρίς να ζορίζετε ακόμη περισσότερο τον εαυτό σας.

Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα και για θέματα επικοινωνίας. Μπορεί να νιώθετε ότι δεν συντονίζεστε με τους άλλους ή μπορεί κάποιοι να μην καταφέρνουν να συγκρατούν τα νεύρα τους. Ο Ερμής βέβαια γυρίζει σε ορθή πορεία, οπότε σιγά-σιγά όλα θα αρχίζουν να αποκαθίστανται στην επικοινωνία, όπως θα δείτε τις επόμενες ημέρες.

Προβλέψεις ζωδίων 4/2

Ζυγός

Η απαιτητική όψη του Ήλιου με τον Κρόνο που κυριαρχεί σήμερα, δημιουργεί μια τάση απογοήτευσης είτε σε κάποια σχέση σε ερωτικό επίπεδο, είτε σε θέματα παιδιών, είτε ακόμη και σε επίπεδο δημιουργίας ή των επιχειρηματικών σχεδίων σας. Ο Κρόνος αγαπητοί μου Ζυγοί πάντα περιορίζει ό,τι αγγίζει και σε σας αυτό το κάτι μπορεί να είναι οτιδήποτε αφορά τα προσωπικά σας σχέδια, τις πολύ στενές σας σχέσεις ή την οικογένεια.

Κάτι φαίνεται να λειτουργεί περιοριστικά σε αυτή τη φάση στη ζωή σας που δεν σας αφήνει να αισιοδοξείτε πολύ. Επειδή όμως αυτή η όψη είναι περαστική και δεν θα διαρκέσει πολύ, είμαι βέβαιη ότι μπορείτε να κάνετε υπομονή. Από σήμερα εξάλλου γυρίζει σε ορθή πορεία ο Ερμής, οπότε θα διευκολυνθείτε το επόμενο διάστημα περισσότερο.

Σκορπιός

Η κύρια όψη της ημέρας είναι η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο στον Υδροχόο, που μπορεί να σας κάνει να νιώθετε περιορισμένοι στην έκφραση σας και πιεσμένοι από πολλούς παράγοντες είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι. Δεν έχετε λίγα στο κεφάλι σας τον τελευταίο καιρό είναι αλήθεια αγαπητοί μου Σκορπιοί, κι αυτή η έξτρα πίεση που ίσως να νιώθετε σήμερα μπορεί να σας βγάλει εκτός «ισορροπίας».

Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και προσέξτε ιδιαίτερα αυτά που λέτε και πώς τα λέτε σήμερα είτε στους ανθρώπους που συμβιώνετε είτε στους συνεργάτες σας στη δουλειά. Μολονότι είστε από τη φύση σας αρκετά συγκρατημένοι, όταν φτάνετε στα όρια σας μπορεί να ξεχάσετε τις ευαισθησίες κάποιων στο περιβάλλον σας και να τους στενοχωρήσετε και να στενοχωρηθείτε κι εσείς. Τουλάχιστον ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία και θα βελτιωθούν αρκετά πράγματα στην επικοινωνία.

Τοξότης

Η απαιτητική όψη Ήλιου-Κρόνου και η πορεία της Σελήνης στους Ιχθύς μέχρι το απόγευμα, σας κάνει να νιώθετε μεγαλύτερη ευαισθησία σήμερα και να τα παίρνετε όλα πιο προσωπικά. Ιδιαίτερα ζητήματα που αφορούν στις σχέσεις σας είτε τις προσωπικές είτε τις επαγγελματικές. Η αντίδραση σας πολλές φορές όταν νιώθετε έτσι, είναι η αντίθετη από αυτή που θα περίμενε κανείς από ένα ζώδιο που έχει χιούμορ και αντιμετωπίζει τα πάντα με αισιοδοξία.

Κάποιες φορές η ειλικρίνεια και το να μοιραστείτε ένα αληθινό συναίσθημα, ακόμη κι αν είναι δυσάρεστο, μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στους ανθρώπους και να βρείτε μεγαλύτερη στήριξη όμως, οπότε μην νιώθετε περίεργα για μια τέτοια αντίδραση. Στην πορεία μπορεί να υπάρχουν κάποιες εκπλήξεις ή μια ξαφνική αλλαγή στα σχέδια σας και σίγουρα θα νιώθετε πολύ καλύτερα από το απόγευμα κι έπειτα που η Σελήνη θα προχωρήσει στον Κριό.

Αιγόκερως

Η κυρίαρχη όψη της ημέρας, η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου μπορεί να σας ζορίσει σήμερα σε θέματα που σχετίζονται κυρίως με τα οικονομικά σας και αν νιώθετε ότι κάπου αδικείστε, τότε μπορεί να ξεσπάσετε και να απαιτήσετε να διορθωθεί οτιδήποτε δεν είναι σωστό και δίκαιο. Εκτός των οικονομικών που φαίνεται ότι μπορεί να σας πιέζουν αυτές τις μέρες, ενδεχομένως μπορεί και τα θέματα των επαγγελματικών ή μιας συνεργασίας να σας βαραίνουν πιο πολύ.

Γενικά, επειδή δεν είναι μια εύκολη και ανάλαφρη μέρα, προσπαθήστε από την πλευρά σας να αξιοποιήσετε το αιώνιο προτέρημα σας, αυτό της υπομονής, για να κερδίσετε με αυτό τον τρόπο την προσοχή, αλλά και τη βοήθεια των άλλων.

Άση Μπήλιου 4/2

Υδροχόος

Ο Ήλιος συναντά τον Κρόνο στο ζώδιο σας δημιουργώντας μεγαλύτερη πίεση, που κάποιες στιγμές μπορεί να μοιάζει σχεδόν με ασφυξία. Ο Ήλιος στο ζώδιο σας σάς κάνει να θέλετε να τα δώσετε όλα και να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες και τα σχέδια σας. Ο Κρόνος όμως δείχνει προβλήματα ή εμπόδια για να υλοποιήσετε άμεσα τους στόχους σας.

Είτε οι συνθήκες, είτε οι νόμοι, είτε οι περιορισμοί, κάτι από όλα όσα συμβαίνουν αυτή την περίοδο δεν σας επιτρέπουν να έχετε ελεύθερη και απρόσκοπτη δράση. Όμως αυτό είναι κάτι εντελώς προσωρινό που δεν πρέπει να σας ρίχνει ψυχολογικά. Με το εξάγωνο του Άρη με τον Δία μπορεί να υπάρχει μια απρόοπτη εξέλιξη και μάλιστα να έχετε κι ένα ιδιαίτερα διασκεδαστικό βράδυ.

Ιχθείς

Οι «περίεργες» μέρες της εβδομάδας συνεχίζονται και σήμερα με την απαιτητική όψη του Ήλιου με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Ο Ήλιος είναι το κέντρο μας, η δίψα μας για ζωή, ενώ αυτή τη στιγμή διελαύνει στον τομέα υγείας, ψυχολογίας στο δικό σας ωροσκόπιο. Όταν δέχεται όψη από τον πλανήτη των περιορισμών και των ελλείψεων, τότε η αίσθηση είναι ότι κάτι λείπει από τη ζωή μας.

Είτε αυτό είναι ο έρωτας, το πάθος, κάτι που μας συγκινεί και μας δίνει αισιοδοξία και χαρά, είτε είναι οι οικονομικές ανέσεις, είτε ακόμη κι η υγεία και καλή φυσική κατάσταση. Βέβαια όλο αυτό είναι προσωρινό αγαπητοί μου Ιχθύες, γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί και να μην απογοητεύεστε. Στον αντίποδα σήμερα ο Άρης σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στο ζώδιο σας και βοηθά να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες με θάρρος, αλλά και με λίγη βοήθεια από τους φίλους σας.

Πηγή: Asibiliou.gr