«Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι...» - Συναγερμός της Λίτσας Πατέρα για τα ζώδια

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι...» - Συναγερμός της Λίτσας Πατέρα για τα ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Παρασκευής (4/2) στην εκπομπή Πρωινό η Λίτσα Πατέρα, θέλησε να μιλήσει για το Σαββατοκύριακο που ξεκινάει σε λίγο και αναμένεται να είναι γεμάτο δράση.

«Αυτός ο μήνας είναι τόσο περίεργος, κάθε μέρα έχουμε και από κάτι άλλο. Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι έτοιμο για δράση. Σε γενικές γραμμές έχουμε όλοι μία σύγκρουση αντιλήψεων για το τι είναι σωστό και τι λάθος. Αυτός ο μήνας είναι πολύ προοδευτικός.

Προς το παρόν η Σελήνη είναι στους Ιχθείς μαζί με τον Ποσειδώνα», είπε μεταξύ άλλων η Λίτσα Πατέρα ενώ και η Άση Μπήλιου από τη μεριά της δεν έκανε και τόσο ενθαρρυντικές προβλέψεις.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια

Υδροχόοι προσοχή!

Καλημέρα στους Υδροχόους όλου του κόσμου! Και μιας που έχω αδυναμία στο ζώδιο, ακόμα προσπαθώ να κατανοήσω, την ανεξήγητη περίπτωσή σας, αποφάσισα να γράψω κάτι ψιλά, τύπου τι έχει στα σκαριά το σύμπαν για εσάς; Τι ετοιμάζει;

Σας είπε αντίο ο Δίας, ή έφυγε τρέχοντας; Μήπως τον διώξατε άρον-άρον; Γκρινιάζετε για θέματα τύχης, μιας που εκεί που ήρθαν ή έρχονται τα καλά, εκεί εξαφανίζονται μαγικά και δεν έχετε προλάβει να τα απολαύσετε ούτε για μια στιγμή! Ε λοιπόν, ηρεμήστε λιγάκι στη ζωή σας, γιατί ο σκοπός δεν είναι αυτός, αλλά το να είστε μέσα στο παιχνίδι και στα νύχια! Ο Δίας λοιπόν, όσο ήταν στο ζώδιό σας, σας βοήθησε, σας έδωσε πείσμα, κουράγιο, δυναμισμό, για να καταφέρετε να γίνεται οι καλύτεροι παίκτες, top 5, να ειπώ ή top 3; Μη τα θέλουμε όλα δικά μας! Σωστά;

Ο Δίας από τους Ιχθύες... διαβάστε την συνέχεια εδώ