Παρθένοι, Καρκίνοι και άλλοι δύο - Πρόβλεψη «εφιάλτης» από τον Κώστα Λεφάκη για 4 ζώδια

Αναλυτικά οι αστρολογικές του προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παρθένοι, Καρκίνοι και άλλοι δύο - Πρόβλεψη «εφιάλτης» από τον Κώστα Λεφάκη για 4 ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Παρασκευής (4/2), ο Κώστας Λεφάκης θέλησε να προειδοποιήσει 4 συγκεκριμένα ζώδια, τα οποία θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα σήμερα καθώς οι εξελίξεις δε θα είναι και τόσο θετικές, ενώ από τη μεριά της, η Άση Μπήλιου βλέπει επανασύνδεση για ένα ζώδιο μέσα στον Φεβρουάριο.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια

Κριός

Το διάστημα που ακολουθεί θεωρείται σημαντικό για τα σχέδιά σας για το μέλλον, τα οποία θα πάρουν ευνοϊκότερη τροπή αρκετά σύντομα!

Ταύρος

Μια ξαφνική αλλά σύντομη δόση τύχης θα σας επιτρέψει να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες. Φροντίστε να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τις επαγγελματικές σας υποθέσεις και τις οικονομικές σας εκκρεμότητες.

Προβλέψεις ζωδίων 4/2

Δίδυμοι

Αισθηματικά πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για να διαλύσετε κάποια σύννεφα στη σχέση σας, ή να πλησιάσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, οι ελεύθεροι.

Καρκίνος

Κάποιοι δικοί σας λόγοι σάς κάνουν περισσότερο ευέξαπτους από όσο συνήθως. Σκεφτείτε όμως το συμφέρον σας και μη δράτε σπασμωδικά.

Λέων

Δώστε προσοχή ιδιαίτερα στα οικονομικά σας, ή στα επαγγελματικά σας, καθώς θα μπορέσετε να απαλλαγείτε σταδιακά από παράγοντες που σας δυσκόλευαν.

Παρθένος

Κάποιοι που θα σταθούν εμπόδιο στα επαγγελματικά, αλλά και στα προσωπικά σχέδιά σας θα αντιμετωπίσουν το θυμό σας. Να είστε προσεκτικοί στα λόγια και αποτελεσματικοί στη δράση.

Ζυγός

Εξακολουθεί να είναι ρευστό το περιβάλλον γύρω σας, ενώ εσείς δέχεστε είτε ευνοϊκά σχόλια για τη δουλειά σας, είτε προτάσεις για το μέλλον, οι οποίες όμως είναι ακόμα ανολοκλήρωτες.

Σκορπιός

Αισθηματικά αρκεστείτε σε μια βελτιωμένη καθημερινότητα, καθώς φαίνεται πως δεν έχετε διάθεση να επιδιώξετε ούτε ριζικές αλλαγές, ούτε νέο ξεκίνημα με άλλον άνθρωπο στο πλευρό σας.

Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Τοξότης

Ελέγξτε την καταναλωτική σας διάθεση και αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να επιφέρει υποχρεώσεις στις οποίες δεν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε.

Αιγόκερως

Στα προσωπικά και αισθηματικά σας επιδιώξτε συμβιβασμό και μην ωθείτε τις καταστάσεις σε σημεία που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Οικονομικά έχετε μικρές αλλά ουσιαστικές βελτιώσεις.

Υδροχόος

Η μέρα προμηνύεται έξοδα και θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας. Ο σχεδιασμός ενός ταξιδιού ή οι επαφές σας με το εξωτερικό χρειάζονται αρκετή μελέτη ακόμα.

Ιχθύες

Μια δύσκολη περίοδος στα αισθηματικά σας φαίνεται να τελειώνει κι εσείς αφήνετε πίσω τους προβληματισμούς σας. Στην εργασία, αποφύγετε ευθύνες που δεν είναι δικές σας!

Πηγή: elle.gr

Ο Κρόνος μπαίνει στον Ήλιο - Προσοχή Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και...

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είναι από εκείνες τις ημέρες, που ενώ η καθημερινότητά μου είναι φουλ, χρόνος δεν υπάρχει, όλα στα κόκκινα, ξαφνικά βρίσκω τη διάθεση να γράψω! Αυτό λέγεται δημιουργικότητα, όμως είναι και μια εκτόνωση ψυχολογική! Γράφω, για να ξεφύγει το μυαλό! Μεταμορφώνομαι σε ξωτικό.. πόσο μαγικό;;;

Και που λέτε ο Κρόνος την εβδομάδα αυτή, έχει κάνει ντου από παντού στον Ήλιο! Βρίσκονται και οι δυο στο ζώδιο του Υδροχόου, ούτε καν κρυφτό δε πρόλαβαν να παίξουν, τον έχει ανακαλύψει στο πι και φι.. και τον έχει βάλει και τιμωρία, γιατί κοίταξε κρυφά, ενώ δεν έπρεπε! Ο Κρόνος τον Ήλιο καλέ!

Ο Κρόνος αν και είναι πολύ σκληρός, πολύ δίκαιος, πολύ αυταρχικός και μπόσικος, επιτρέπει σε... διαβάστε περισσότερα εδώ.