Κρίσιμη η τελευταία εβδομάδα (25-31/10) για 4 ζώδια - Η Άση Μπήλιου αναλύει

Το «κράτα και μικρό καλάθι» συνοψίζει την επιρροή της συγκεκριμένης όψης, τόσο σε θέματα σχέσεων όσο και σε θέματα οικονομικών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κρίσιμη η τελευταία εβδομάδα (25-31/10) για 4 ζώδια - Η Άση Μπήλιου αναλύει

Η κορυφαία αστρολόγος, Άση Μπήλιου, όσον αφορά την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου αναφέρει χαρακτηριστικά στο asibiliou.gr:

Η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου έρχεται με όψεις της Αφροδίτης κυρίως και με μια πλανητική αλλαγή, καθώς ο Άρης προχωρά στον Σκορπιό στις 30/10, δημιουργώντας ένα πολύ διαφορετικό πλαίσιο ενεργειών που καλούμαστε να διαχειριστούμε στον επόμενο μήνα, που από κάθε άποψη θα είναι πολύ πιο απαιτητικός και βαρύς τουλάχιστον για τη χώρα μας. Η Αφροδίτη συνεχίζει τη διέλευση της στον Τοξότη και στις 26-27 Οκτωβρίου σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα.

Με αυτή την όψη ίσως είναι δύσκολο να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψέμα και η τάση είναι να κάνουμε ανεδαφικά πλάνα. Γι’ αυτό η συμβουλή μου είναι να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και δεσμεύσεις αυτές τις μέρες, για να μην διαψευστούν οι προσδοκίες σας. Το «κράτα και μικρό καλάθι» συνοψίζει την επιρροή της συγκεκριμένης όψης, τόσο σε θέματα σχέσεων όσο και σε θέματα οικονομικών. Μήπως θέλουμε να βλέπουμε τα πράγματα όπως ονειρευόμαστε ότι είναι κι όχι όπως είναι στην πραγματικότητα; Καλή η θετική σκέψη, αλλά δεν πρέπει στιγμή να χάνουμε την επαφή μας με τη λογική και την πραγματικότητα.

Στις 28/10 η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία, κάνοντας τη μέρα σε συνδυασμό και με τη Σελήνη στον Λέοντα την πιο τυχερή της εβδομάδας και καθώς συμπίπτει και με την εθνική μας επέτειο του «ΟΧΙ», την εθνική μας εορτή, της προσδίδει ένα γιορτινό και ευχάριστο χαρακτήρα. Το Σάββατο ο Άρης, μετά από την πορεία του στον Ζυγό, προχωρά στον μυστηριώδη, έντονο και παθιασμένο Σκορπιό, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 13/12.

Αυτό είναι και το πλέον απαιτητικό και έντονο διάστημα, μέχρι το τέλος της χρονιάς, σε επίπεδο επικαιρότητας για τη χώρα μας που εκπροσωπεί το ζώδιο του Υδροχόου. Το ίδιο διάστημα περιλαμβάνει και τις τελευταίες εκλείψεις του 2021. Τα θέματα των οικονομικών, της ασφάλειας, της ενέργειας θα είναι κυρίαρχα στην περίοδο αυτή. Πιο απαιτητικό θα είναι το διάστημα για τα σταθερά ζώδια: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους.

Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, πως ο Κώστας Λεφάκης αναφέρει πως 6 ζώδια θα περάσουν άσχημα αυτή την εβδομάδα. Διαβάστε εδώ αναλυτικά τις προβλέψεις του.

Οι αναλυτικές προβλέψεις των 4 ζωδίων

ΤΑΥΡΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου είναι η πιο άνετη από τώρα μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς το Σάββατο 30 Οκτωβρίου ο Άρης παίρνει θέση απέναντι σας και κάνει την καθημερινότητα σας πιο απαιτητική, αυξάνοντας τους ρυθμούς, φέρνοντας διάφορα απρόοπτα προς αντιμετώπιση και δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση σε σχέσεις και συνεργασίες. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 26-27/10 δίνει μια αίσθηση αβεβαιότητας σε αυτές τις δυο μέρες και πιθανώς τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται εκ πρώτης. Απολαύστε αυτή την κάπως ονειροπόλα όψη, αλλά μην πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της δουλειάς, των σχέσεων ή των οικονομικών σας, αν δεν θέλετε να το μετανιώσετε στην πορεία. Ενδεχομένως να μπερδευτείτε αυτές τις μέρες από αυτά που ακούτε από συνεργάτες ή φίλους. Ακούστε τους, αλλά εμπιστευθείτε περισσότερο το ένστικτό σας σχετικά με την πορεία την οποία θα ακολουθήσετε.

Μια καλύτερη επιρροή είναι αυτή του εξαγώνου της Αφροδίτης με τον Δία την ημέρα της εθνικής μας εορτής στις 28/10. Ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένεια, τον χώρο του σπιτιού, κοιτάξτε πώς μπορείτε να κάνετε κάποιες πρακτικές αλλαγές ή και διακοσμητικές, για να απολαμβάνετε περισσότερο το περιβάλλον σας. Απαλλάξτε το σπίτι σας από οτιδήποτε δεν σας χρησιμεύει πλέον ή δεν το θέλετε. Ανακυκλώστε, χαρίστε, πουλήστε. Η τάξη στο σπίτι συνδέεται και με τη τάξη στο μυαλό μας. Το Σάββατο ο Άρης προχωρά στον Σκορπιό σε ένα κομβικό σημείο του ωροσκοπίου σας που αφορά τις σχέσεις, τις συναναστροφές σας με τους άλλους, αλλά και τον γάμο και τις συνεργασίες. Ξεκινά μια περίοδος που εκτείνεται μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου, που θα βάλετε στο μικροσκόπιο σχέσεις και συνεργασίες και θα κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας. Μέσα σε αυτό το διάστημα πολλοί θα προχωρήσετε σε αλλαγές, θα κάνετε γνωριμίες ή θα μπείτε σε νέες σχέσεις και συνεργασίες. Κάποιοι όμως μπορεί να αποφασίσετε και ρήξεις.

ΛΕΩΝ

Άση Μπήλιου λέων

Αυτή είναι η τελευταία τόσο σχετικά χαλαρή και προστατευμένη εβδομάδα του Οκτωβρίου αγαπητοί μου Λέοντες, καθώς από το Σάββατο 30/10 ξεκινά η επιρροή του Άρη σε κόντρα με το ζώδιο σας, που θα διαρκέσει μέχρι τις 13/12. Αυτό δε σημαίνει ότι θα είναι μια κακή περίοδος, απλά θα είστε πιο πιεσμένοι στα προγράμματα σας και πιθανώς να ξεπηδούν διάφορες εντάσεις από δω κι από κει που θα χρειαστεί να διαχειριστείτε. Στις 26-27/10, με το τετράγωνο της Αφροδίτης προς τον Ποσειδώνα, μπορεί να μπερδεύεστε με τα σημάδια που σας δείχνουν κάποια άτομα και να μην είστε βέβαιοι για τις προθέσεις τους. Πιθανώς αυτό να αφορά στον ερωτικό τομέα, όμως καλά θα κάνετε να είστε πιο υποψιασμένοι και σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά.

Τα σενάρια ποικίλουν. Μπορεί να θεωρήσετε, για παράδειγμα, ότι κάποιος έχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον για σας ενώ είναι απλά φιλικός, ή το αντίθετο, να πιστέψετε ότι κάποιος σας βλέπει ως φίλο-η και να απογοητεύεστε επειδή δεν διαβάζετε σωστά τις προθέσεις του. Σε κάθε περίπτωση, είτε πρόκειται για κάτι ερωτικό είτε για κάτι οικονομικό, περιμένετε να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο και μην βιάζεστε ούτε να απογοητευθείτε ούτε να πετάξετε από ενθουσιασμό. Μια καλύτερη μέρα για σας είναι η 28η Οκτωβρίου με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία και τη Σελήνη στο ζώδιο σας. Ειδικά για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, μπορεί να υπάρχει μια θετική εξέλιξη σε μια σχέση ή συνεργασία ή η ευκαιρία για μια νέα γνωριμία που θα σας εντυπωσιάσει.

Το Σάββατο 30/10 ο Άρης προχωρά στον Σκορπιό, εκεί που βρίσκεται ήδη ο Ήλιος από το προηγούμενο Σάββατο, μέσα στον τομέα του σπιτιού, της οικογένειας, των παρελθοντικών καταστάσεων και της ψυχολογίας σας. Ξεκινούν επτά εβδομάδες με μεγαλύτερη ένταση σε καθημερινό επίπεδο, θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια, τους συγκατοίκους, τους συγγενείς ή και το ίδιο το σπίτι ως χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σιγά-σιγά, καθώς οι πλανήτες αρχίζουν να προχωρούν στο ζώδιο σας, έρχεστε στο προσκήνιο και θα είστε οι πρωταγωνιστές των επόμενων εβδομάδων. Από το προηγούμενο Σάββατο ο Ήλιος πέρασε στο ζώδιο σας και το Σάββατο 30/10 περνά κι ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης πλανήτης Άρης, διαμορφώνοντας μια πολύ διαφορετική πραγματικότητα στην καθημερινότητά σας. Στις 26-27/10 η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αυτές τις μέρες πιθανώς ό,τι ακούτε και μαθαίνετε να μην είναι ακριβώς και η αλήθεια.

Προσέξτε ιδιαίτερα σε θέματα ερωτικών σχέσεων, αλλά και στα οικονομικά σας. Θα έχετε την τάση να κάνετε σπατάλες προκειμένου να περάσετε καλά ή να εντυπωσιάσετε κάποιον-α με ένα ακριβό δώρο. Προσοχή στη χρήση πιστωτικών καρτών. Μην ξανοίγεστε ιδιαίτερα. Ακόμη, μην κάνετε υπερβολές με γευστικούς πειρασμούς ή αλκοόλ. Όπως και με τα ψώνια που γίνονται χωρίς να μας είναι απαραίτητα η απόλαυση είναι στιγμιαία, αλλά οι ενοχές και τα προβλήματα που δημιουργούν μπορεί να είναι μεγαλύτερα. Αν έχετε κάνει μια νέα γνωριμία σε ερωτικό επίπεδο, συγκρατηθείτε κάπως μέχρι να ανακαλύψετε τι ακριβώς συμβαίνει με την άλλη πλευρά.

Πολύ πιο θετική η όψη Αφροδίτης-Δία στις 28/10 που μπορεί να φέρει κέρδος ή κάποιες καλύτερες στιγμές σε οικογενειακό ή επαγγελματικό επίπεδο. Τα επαγγελματικά θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν και να απορροφούν την ενέργεια σας και μάλιστα με τον Άρη στο ζώδιο σας θα είναι και πιο πιεστικά. Δυο χρόνια είχε να επισκεφτεί ο Άρης το ζώδιό σας κι αυτό από τη μια θα σας ενθουσιάσει, καθώς θα νιώθετε τα επίπεδα της ενέργειάς σας να αυξάνονται, θα γίνετε πιο φιλόδοξοι, αλλά και πιο ανταγωνιστικοί, δεν θα γλιτώσετε όμως και κάποιες εντάσεις, είτε στον χώρο εργασίας είτε και στην προσωπική σας ζωή. Τις επόμενες επτά εβδομάδες προστατέψτε και την υγεία σας από τις ιώσεις της περιόδου και τη βιασύνη που οδηγεί σε μικροατυχήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προχωράμε σε μια εβδομάδα με όψεις της Αφροδίτης αρχικά με τον Ποσειδώνα και μετά με τον Δία που αποτελούν τις πιο άμεσες επιρροές στην καθημερινότητα μας. Αυτή είναι και η τελευταία εβδομάδα του φθινοπώρου που είναι όμως τόσο χαλαρή για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο, καθώς από το Σάββατο 30/10 ο Άρης παίρνει θέση στον Σκορπιό και οι ρυθμοί τις επόμενες επτά εβδομάδες γίνονται πιο ασφυκτικοί.

Στις 26-27/10 η Αφροδίτη συναντά στο διάβα της στον Τοξότη σε όψη τετραγώνου τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας ένα κάπως θολό τοπίο σε θέματα σχέσεων και οικονομικά, ειδικά για τους γεννημένους στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Αυτές τις δυο μέρες θα πρέπει να είστε καταρχάς εξαιρετικά προσεκτικοί με τα χρήματα σας. Δεν είναι καλές μέρες ούτε να δανείσετε ούτε να δανειστείτε. Θα πρέπει να αποφύγετε σπατάλες, να ξοδέψετε με πιστωτικές κάρτες σε ψώνια που δεν είναι απαραίτητα ή να μπερδέψετε χρήματα και αισθήματα. Από την άλλη, μπορεί να διαπιστώσετε μια διαφορά σε αξίες, απόψεις, με κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον ή έναν συνεργάτη. Αποφύγετε όμως να πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις.

Οι σχέσεις σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο την Πέμπτη και την Παρασκευή, καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Δία και η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα. Αυτή η όψη για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο θα μπορούσε να φέρει μια ευχάριστη εξέλιξη σε μια σχέση, μια γνωριμία ή μπορεί να δημιουργήσει μια πιο ευχάριστη καθημερινότητα με τους οικείους σας. Το Σάββατο ο Άρης προχωρά στον Σκορπιό, το ζώδιο που κυβερνά τον τομέα της καριέρας στο ηλιακό σας ωροσκόπιο.

Τις επόμενες επτά εβδομάδες θα είστε πιο φιλόδοξοι σε επαγγελματικό επίπεδο, θα νοιαστείτε περισσότερο για την πορεία της καριέρας σας, μπορεί να επιτύχετε μια προαγωγή ή μια θέση που ονειρευόσασταν καιρό. Αν πρέπει να κάνετε συζητήσεις για μια μεταγραφή, προσπαθήστε να είναι αρκετά προφυλαγμένες και μυστικές μέχρι να δώσετε τα χέρια.

Διαβάστε εδώ για όλα τα υπόλοιπα ζώδια