Το 2020 του έφερε μία σημαντική επιτυχία στα επαγγελματικά του, με την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση στη σειρά του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε!», αλλά το 2021 επιφυλάσσει ακόμα ομορφότερες ειδήσεις: Σε λίγους μήνες θα έχει παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Κατερίνα, και θα κρατάνε στα χέρια τους τον γιο τους! Ο Ιωάννης Απέργης περιγράφει στο YOU το κλίμα στα γυρίσματα πίσω απ’ τις κάμερες, αλλά και τις «κοπάνες» που ετοιμάζει για χάρη της οικογένειάς του.
Από τον Γιώργο Κακογιάννη
Φωτογραφίες: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου
Styling: Ilias Wia
Makeup-Μαλλιά: Σοφία Περγιαννάκη
Εμφανίζεσαι στο «Παρουσιάστε!» φέτος, για σένα τι σημαίνει αυτή η σειρά;
Είναι η αρχή μου, μία σπουδαία αρχή, δίπλα σε σπουδαίους ανθρώπους όπως είναι ο Μανώλης Μαυροματάκης, το φιλαράκι μου, και ο κύριος Μπέζος. Είναι η αρχή μου στην τηλεόραση και νομίζω ότι ξεκινάω πολύ καλά.
Για τον Γιάννη Μπέζο έχουν πει ότι είναι γενναιόδωρος με τους συνεργάτες του. Το έχεις δει προσωπικά;
Το έχω δει, θα σας πω χαρακτηριστικά ότι είχαμε μείνει στα γυρίσματα χωρίς τοστιέρα και έφερε τοστιέρα! Συνέχεια έρχεται με γλυκά και παγωτά το καλοκαίρι. Στην αρχή σκεφτόμουν «Πού πάω;», αλλά ανατράπηκαν όλα!
Στρατό έχεις πάει;
Όχι, απλά έτυχε να μην έχω πάει ακόμα. Μπαίνω όμως στη σειρά.
Πώς περιμένεις αυτήν την εμπειρία;
Το περιμένω πώς και πώς, γιατί ο στρατός γενικά μ’ αρέσει. Αλλά δεν μ’ αρέσει ο στρατός στα Βαλκάνια, είναι λίγο χάσιμο χρόνου. Να πας στρατό και να κάνεις στρατό, το γουστάρω πολύ.
Το 2020 ήταν μία καλή χρονιά για σένα, απ’ το 2021 τι περιμένεις;
Περιμένω να γεννηθεί το μωρό μου και προτάσεις για δουλειά. Μακάρι να είμαστε υγιείς, ο κόσμος να βγει και να δουλέψει γιατί έχουμε πήξει μέσα στα σπίτια και εύχομαι υγεία.
Τι πατέρας πιστεύεις ότι θα είσαι;
Ένας χαζομπαμπάς που θα παίρνω τηλέφωνο στη δουλειά και θα λέω «Μπορώ σήμερα να μην έρθω;», για να κάτσω με το παιδί (γελάει).
Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί την Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα!



">
">
">
">
">
">
">