O Δρ Ναούμ συμβουλεύει για τις τεχνικές που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις και πάλι έντονο οργασμό

O οργασμός αποτελεί έναν σημαντικό πυλώνα στη σεξουαλική μας ζωή

Shutterstock
Shutterstock

Η εμπειρία του οργασμού αποτελεί ένα σημαντικό πυλώνα στη σεξουαλική μας ζωή. Η απώλεια του οργασμού μπορεί να είναι μια πρόκληση για πολλούς ανθρώπους και μπορεί να οφείλεται σε ποικίλους παράγοντες. Αν και η εμπειρία του οργασμού είναι διαφορετική για κάθε άτομο, υπάρχουν μερικοί κοινοί παράγοντες που μπορεί να συμβάλουν στην απώλειά του.

Το στρες, οι ανησυχίες και οι καταστάσεις ψυχολογικού άγχους ενδέχεται να επηρεάσουν αρνητικά την ικανότητα ενός ατόμου να φτάσει σε οργασμό. Αυτό μπορεί να οφείλεται και στην ανασφάλεια για την όψη των γεννητικών μας οργάνων. Προβλήματα υγείας όπως ορμονικές ανισορροπίες, διαταραχές του νευρικού συστήματος και νευρολογικά ζητήματα μπορεί να επηρεάσουν την αίσθηση του οργασμού.

Επιπλέον, ο οργασμός κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης είναι τις περισσότερες φορές πιο δύσκολος αφού παρουσιάζεται μείωση των συσπάσεων της μήτρας.

ευτυχισμένο ζευγάρι
Shutterstock

O Δρ Ναούμ συμβουλεύει για τις τεχνικές που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις και πάλι έντονο οργασμό

Η αισθητική και λειτουργική αποκατάσταση της γεννητικής περιοχής μέσω της Αιδοιοπλαστικής και πλαστικής κλειτορίδας, είναι βέβαιο πως θα φέρει βελτίωση της σεξουαλικής ζωής. Συγκεκριμένα, για ορισμένες γυναίκες που αντιμετωπίζουν ανατομικό πρόβλημα με την κλειτορίδα τους, είναι βέβαιο πως θα έχουν μειωμένη σεξουαλική ευαισθησία, αλλά και δυσφορία κατά τη διάρκεια ιδιαίτερων στιγμών.

Μέσω διεύρυνσης του G-SPOT, αυξάνεται ο όγκος του σημείου, ώστε να εντοπίζεται πιο εύκολα και επίσης να διευκολύνεται η οργασμική ικανότητα της γυναίκας. Η τεχνική διεύρυνσης του G-Spot, αφορά στην έγχυση υαλουρονικού οξέος στο σημείο αυτό, με σκοπό να αποκατασταθεί η ανατομική δυσμορφία που δεν επιτρέπει την άμεση επαφή με το ανδρικό μόριο.

ζευγάρι στο κρεβάτι
Shutterstock

Τα οφέλη της θεραπείας ThermiVa, είναι η αντιμετώπιση της μειωμένης ξηρότητας, καθώς το ThermiVa προκαλεί νέα παραγωγή των ινών κολλαγόνου με αποτέλεσμα την αντιμετώπιση της κολπικής ξηρότητας, αυξάνοντας την υγρασία τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Παρατηρείται επίσης, αυξημένη σεξουαλική ικανοποίηση, καθώς αποκτάται αυξημένη ευαισθησία στον κόλπο και πιο συντονισμένες μυϊκές συσπάσεις, που επιτυγχάνουν οργασμό.

Ιnfo

Δρ Ναούμ γυναικολόγος


Δρ. Νίκος Ναούμ, Χειρουργός - Γυναικολόγος, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Γυναικολογίας