Αυτό το καλοκαίρι πες "αντίο" στις ουρολοιμώξεις

Για να περάσεις ανέμελες διακοπές χωρίς απρόοπτα

Shutterstock
Shutterstock

Καλοκαίρι και ουρολοίμωξη δυστυχώς πάνε μαζί! Η αλήθεια είναι πως η εν λόγω λοίμωξη εμφανίζεται περισσότερο τους καλοκαιρινούς μήνες, γιατί η έκθεση σε μικρόβια είναι σίγουρα μεγαλύτερη αυτή την εποχή, με τα μπάνια στη θάλασσα ή την πισίνα αλλά και με την ηλιοθεραπεία.

Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος για τον οποίο πρέπει να θωρακίσεις την ευαίσθητη περιοχή όσο καλύτερα γίνεται, έτσι ώστε να περιορίσεις όσο το δυνατόν περισσότερο τον κίνδυνο λοίμωξης και φυσικά να μην ταλαιπωρηθείς τις μέρες που θα χαλαρώνεις σε κάποια παραλία.

Ιδανικός σύμμαχός σου γι' αυτό δεν είναι άλλο από το Super 8 Plus Microbiota, ένα εξειδικευμένο προβιοτικό από τη MedMelon, το οποίο παρέχει στις γυναίκες την καλύτερη και αποτελεσματικότερη προβιοτική υποστήριξη ενάντια στις ουρολοιμώξεις, τις μυκητιάσεις αλλά και τις κολπίτιδες, που απασχολούν τις περισσότερες από εμάς αυτήν την περίοδο.

super plus 8 microbiota medmelon.gr

Γιατί να το επιλέξεις;

Με 8 εξειδικευμένα προβιοτικά στελέχη και 42 δισεκατομμύρια ζώντα βακτήρια ανά κάψουλα, το Super 8 Plus Microbiota είναι ένα "έξυπνο" κοκτέιλ καλών βακτηρίων, απέναντι στα οποία τα κακά βακτήρια δεν έχουν καμία πιθανότητα ανάπτυξης!

Έτσι, αποτελεί μια ενισχυμένη άμυνα απέναντι σε ουρολοιμώξεις, μυκητιάσεις και τον μύκητα candida. Επιπλέον, η ευεργετική του φόρμουλα δεν περιέχει γλουτένη, ενώ είναι κατάλληλο και για χορτοφάγους.

Οι καλλιέργειες που χρησιμοποιούνται στο Super 8 Plus Microbiota είναι στην κατάλληλη σύσταση και πληθυσμό ώστε να αποτρέπουν την υπερανάπτυξη μυκήτων και παθογόνων βακτηρίων. Επίσης, υποστηρίζουν συνολικά το ανοσοποιητικό και διασφαλίζουν την εντερική ισορροπία.

Πώς λειτουργεί αυτός ο συνδυασμός των "φιλικών" βακτηρίων

Τα Προβιοτικά είναι τα "καλά & φιλικά" βακτήρια που ζουν φυσιολογικά στον ανθρώπινο οργανισμό, τον βοηθούν να λειτουργεί σωστά, να διατηρείται υγιής και να καταπολεμά αποτελεσματικά νόσους και ασθένειες. Η σχέση του ανθρώπου και των προβιοτικών είναι συμβιωτική:

med melon προβιοτικά

Εμείς τους εξασφαλίζουμε την τροφή κι αυτά παράγουν πολύτιμες ουσίες που υποστηρίζουν την πέψη και το ανοσοποιητικό μας. Έτσι αυτός ο συνδυασμός των "φιλικών" βακτηρίων παίζει σημαντικό ρόλο στην καλή υγεία του οργανισμού.

  • Βοηθά στην άμυνα του οργανισμού κατά των μυκητιακών και βακτηριακών λοιμώξεων στο ουρογεννητικό σύστημα
  • Αντιμετωπίζει το σύνδρομο της αυξημένης εντερικής διαπερατότητας (όταν τοξίνες, μακρομόρια, άπεπτες τροφές, απόβλητα κ.ά. περνούν στην κυκλοφορία)
  • Υποστηρίζει τη φυσιολογική κινητικότητα του εντέρου
  • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
  • Βελτιώνει την ανοχή στη λακτόζη παράγοντας το ένζυμο λακτάση
  • Συνεισφέρει στην απορρόφηση των μετάλλων και τη δημιουργία των σημαντικών Β βιταμινών
  • Βελτιώνει την πέψη και μειώνουν τα αέρια
  • Παράγει πολύτιμες αντιοξειδωτικές ουσίες
  • Συντελεί στη ρύθμιση της χοληστερόλης και των επιπέδων σακχάρου του αίματος
  • Βοηθά στην αποκατάσταση της εντερικής χλωρίδας μετά από αντιβιώσεις

Το Super 8 Plus Microbiota είναι ιδανικό για όσους αντιμετωπίζουν συχνά ουρογεννητικές μολύνσεις, λαμβάνουν πολλά φάρμακα, υποφέρουν από στρες, ή απλά χρειάζονται ένα ισχυρό προβιοτικό συμπλήρωμα για προστασία από πιθανά προβλήματα που οφείλονται σε έλλειψη προβιοτικών.

Στα plus του σημείωσε ότι αποτελείται αποκλειστικά από βακτήρια που δεν περιέχουν γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς. Έτσι, μπορείς να είσαι σίγουρη ότι προσφέρεις το καλύτερο ποιοτικό προϊόν στην πιο πολύτιμη περιουσία σου: Το σώμα σου!

Info

Θα το βρεις στα φαρμακεία.

medmelon.gr

Instagram: medmelon.gr

Facebook: MedMelon