3 εύκολα & γρήγορα σπιτικά ροφήματα για να χάσεις βάρος!

θα χρειαστείς ελάχιστα υλικά

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Unsplash
Unsplash

Εάν ψάχνεις για έναν εύκολο και γρήγορο φυσικό τρόπο που θα σε βοηθήσει να χάσεις - σε συνδυασμό με υγιεινή διατροφή και άσκηση- τα κιλά που σε ταλαιπωρούν τότε πρέπει να αναζητήσεις τη λύση στα σπιτικά ροφήματα, που αποτελούν εξαιρετικές επιλογές για να πετύχεις το στόχο σου.

Παρακάτω ψάξαμε και βρήκαμε 3 homemade συνταγές με υγιεινά και θρεπτικά φυσικά συστατικά που βοηθούν στην απώλεια βάρους, ενώ ακόμη αποτοξινώνουν τον οργανισμό σου. (δες και για το νερό καρύδας και τους 5 λόγοι για να το βάλεις στη διατροφή σου)

3 εύκολα & γρήγορα σπιτικά ροφήματα για να χάσεις βάρος!

  • Πράσινο τσάι με λεμόνι και μέντα. Το πράσινο τσάι είναι γνωστό για τις αποτοξινωτικές του ιδιότητές, ενώ ακόμη ενισχύει τον μεταβολισμό και συμβάλλει στην απώλεια λίπους. Αναμειγνύοντας φρέσκο λεμόνι και φύλλα μέντας με ζεστό πράσινο τσάι, δημιουργείς ένα δροσιστικό ρόφημα πλούσιο σε αντιοξειδωτικά. Αυτή η συνταγή θα αναζωογονήσει το σώμα σου και θα σε βοηθήσει να κάψεις το περιττό λίπος.

    φλιτζάνι με πράσινο τσάι πάνω σε τραπέζι
    Unpslash
  • Φρουτένιο ρόφημα. Ένα αποτελεσματικό πρωινό ρόφημα για την απώλεια βάρους περιλαμβάνει φρούτα όπως μπανάνα, φράουλες και γιαούρτι χαμηλών λιπαρών. Αυτό το ρόφημα είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες που προσφέρει αίσθημα κορεσμού, ενώ ακόμη αυξάνει τις καύσεις του μεταβολισμού κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  • Smoothie μήλου με κανέλα. Το μήλο είναι γνωστό για τις ιδιότητές του να ρυθμίζει τη γλυκόζη στο αίμα και να μειώνει την όρεξη. Ένα smoothie που περιλαμβάνει φρέσκο μήλο, κανέλα και γάλα αμυγδάλου αποτελεί ένα γευστικό και υγιεινό ρόφημα που βοηθά στην απώλεια βάρους και μειώνει τις λιγούρες.

Παρότι αυτά τα σπιτικά ροφήματα αποτελούν υγιεινές επιλογές για όσους επιθυμούν να χάσουν βάρος με φυσικό τρόπο είναι σημαντικό να συνδυάζονται με ισορροπημένη διατροφή και καθημερινή άσκηση για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.