Μαριάννα Λάτση: Στα 71 της χρόνια εντυπωσιάζει με το κορμί της - Τα "έξυπνα" diet & fitness μυστικά της

Με μια γυμνασμένη και καλλίγραμμη σιλουέτα βάζει κάτω πολλές 30άρες!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Μια σπάνια εμφάνιση έκανε την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στο Island Athens Riviera η Μαριάννα Λάτση με αφορμή τα 13 χρόνια επιτυχιών της Panik Records και όπως ήταν φυσικό όλα τα φλας έπεσαν πάνω της, αφού στα 71 της χρόνια εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο κορμί της.

Η σικάτη επιχειρηματίας επέλεξε για άλλη μία φορά μια τολμηρή εμφάνιση, με ένα sequined μαύρο jumpsuit, διακοσμημένο με τα αγαπημένα της "evil eye" με στρας, αναδεικνύοντας όχι μόνο την έμφυτη κομψότητά της -που είναι γνωστή από τις στυλιστικές επιλογές της- αλλά και την καλογυμνασμένη σιλουέτα της, που βάζει κάτω πολλές 20άρες.

μαριάννα λάτση πάρις κασιδόκωστας

Η αβίαστη κομψότητα και η elegant αισθητική συνδυάζονται αρμονικά με το καλλίγραμμο κορμί της, αναδεικνύοντας χωρίς δυσκολία όλες τις τάσεις και μάλιστα μέσα από κομμάτια που θα φορούσαν μόνο οι τολμηρές. Η Μαριάννα Λάτση δείχνει ξεκάθαρα πως η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός, αγαπάει και φροντίζει τον εαυτό της - και αυτό φαίνεται.

Tα diet & fitness μυστικά της Μαριάννας Λάτση για να διατηρεί τέλειο κορμί στα 71 της χρόνια

Μέσα στα χρόνια όσες φορές κι αν έχουμε δει τη Μαριάννα Λάτση, έχουμε θαυμάσει το σώμα και τις γραμμές της, που σε τίποτα δεν έχουν αλλάξει, το αντίθετο, κάθε φορά είναι πιο γυμνασμένη και fit από ποτέ. Έτσι ακριβώς την είδαμε και στην τελευταία της έξοδο, όπου μια bodycon ολόσωμη φόρμα ανέδειξε ένα κορμί... 20άρας!

μαριάννα λάτση με μαύρο φόρεμα

Η ίδια φροντίζει τον εαυτό της, ποντάροντας σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και στην άσκηση, που τη βοηθούν να διατηρεί μια σιλουέτα... χάρμα οφθαλμών! Όσο για τα μυστικά της; Το youweekly.gr αποκαλύπτει όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το diet & fitness προγραμμά της.

Υγιεινή διατροφή χωρίς ακρότητες

"Παν μέτρον άριστον" είναι ο κανόνας και η Μαριάννα Λάτση τον ακολουθεί πιστά, φροντίζοντας να απολαμβάνει τα πάντα αλλά με μέτρο. Με καλό DNA από κούνια, ποτέ της δεν μπήκε στη διαδικασία να κάνει στηρητικές δίαιτες, που δεν είχε ανάγκη, αλλά αυτό που είχε -και έχει- πάντα μεγάλη σημασία για εκείνη είναι να ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα για τον οργανισμό της.

μαριάννα λάτση με μαύρο σύνολο

Πλούσιες σαλάτες και πρωτεϊνη, που την κρατούν χορτάτη και της χαρίζουν ενέργεια, εποχικά φρούτα και λαχανικά και μεγάλη προσοχή με τους υδατάνθρακες είναι το βασικό πλάνο που ακολουθεί στην καθημερινότητά της, αποφεύγοντας τηγανητά, αναψυκτικά και ζάχαρη.

Το καθημερινό μενού της είναι βασισμένο στη μεσογειακή διατροφή, με πιάτα που περιλαμβάνουν φρέσκα προϊόντα, ελαφριές γεύσεις και υγιή λιπαρά, χωρίς να τη βαραίνουν και να τις προσθέτουν "κενές" θερμίδες, ενώ συχνά-πυκνά συμβουλεύεται και την κόρη της Εριέττα Κούρκουλου σχετικά με τη vegan διατροφή που εκείνη ακολουθεί, λαμβάνοντας πληροφορίες που προσαρμόζει στο διατροφολόγιό της. Το μυστικό της; Υγιής ζωή, ευεξία, ισορροπία & μέτρο.

Γυμναστική & καλή διάθεση

Μια γυναίκα θετική και αισιόδοξη από τη φύση της είναι η Μαριάννα Λάτση, δυναμική και μαχήτρια, στοιχεία που τη βοηθούν να παραμένει σε άριστη φυσική κατάσταση όσα χρόνια κι αν περάσουν. Η γυμναστική ήταν πάντα μέρος της καθημερινότητάς της, αφού και μόνο στη θέα του γραμμωμένου σώματός της, καταλαβαίνει και ο πιο αδαής ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτήν τη ζωή.

μαριάννα λάτση

Στα 71 της χρόνια, λοιπόν, επιλέγει ήπια προπόνηση, εστιάζοντας κυρίως στην ενδυνάμωση και την γράμμωση, με λιγότερη αεροβική, με τις pilates να είναι η τέλεια πρόταση.

Αυτό το σύστημα άσκησης είναι γνωστό ότι χαρίζει ευελιξία και ευλυγισία στους μυς, βελτιώνει την ελαστικότητά τους αλλά και την κινητικότητα των αρθρώσεων. Επιπλέον, βελτιώνει τη σωστή στάση σώματος και διατηρεί ολόκληρο το μυϊκό σύστημα ισορροπημένο.

μαριάννα λάτση με γαλάζιο φόρεμα

Η Μαριάννα Λάτση είναι εν τέλει μια γυναίκα-παράδειγμα προς μίμηση σε όλες τις πτυχές της ζωής της, πέρα από διατροφικά και προπονητικά πλάνα, αποδεικνύοντας και με το παραπάνω πως αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η αυτοπεποίθηση, που είναι το καλύτερο... αξεσουάρ που μπορεί να φορέσει μια γυναίκα! Και η εικόνα της δείχνει ξεκάθαρα πως διαθέτει αρκετή!