Έλενα Παπαρίζου: "Στέγνωσε" με αυτά τα τρία γεύματα - Πώς έχασε 8 κιλά

Τα μυστικά της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Έλενα Παπαρίζου
Instagram / Έλενα Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες τραγουδίστριες. Προσέχει πάντα την εικόνα της, ωστόσο, όπως έχει ομολογήσει και η ίδια, υπήρξαν περίοδοι που είχε σκαμπανευάσματα στα κιλά της και αυτό την επηρέαζε.

Κατάφερε, όμως, να χάσει 8 κιλά σε αρκετά γρήγορο χρονικό διάστημα και αυτό φάνηκε αμέσως. Ακολούθησε συγκεκριμένη διατροφή και γυμναστική και αποκαλύπτει τα δικά της tip για να μπορεί να το κάνει ο καθένας εύκολα, χωρίς να καταπιέζεται.

Τα μυστικά τις Έλενας Παπαρίζου με τα οποία έχασε 8 κιλά

FITNESS TIP: “Η γυμναστική με καταπιέζει” λέει εκείνη και επιλέγει το περπάτημα στη φύση και το ελαφρύ τρέξιμο – έτσι ή αλλιώς η πίστα είναι το δικό της... γυμναστήριο, όπου χάνει πόντους και διασκεδάζει παράλληλα. Έχει κόψει το αλάτι στο φαγητό της, αποφεύγοντας έτσι τα φουσκώματα, αντικαθιστώντας το με μπαχαρικά και μυρωδικά. Το μυστικό της; Προσθέτει κουρκουμά στα πιάτα της που εμποδίζει τη συσσώρευση λίπους μετά το αδυνάτισμα, ενισχύοντας την απώλεια πόντων.

DIET TIP: Τρέφεται υγιεινά χωρίς να στερείται, τρώγοντας 3 γεύματα τη μέρα, που απέχουν μεταξύ τους 6 ώρες, τα οποία καταναλώνει αυστηρά τις ίδιες ώρες, γιατί έτσι ενεργοποιείται ο μεταβολισμός της. Αποφεύγει τα σνακ ενδιάμεσα, ενώ οι ποσότητες είναι στο μέγεθος μιας παλάμης, με την πρωτεϊνη να έχει την τιμητική της σε πιάτα με μπόλικα λαχανικά. Το μυστικό της; Τρώει αργά και σταθερά.

Δείτε επίσης: Σταμάτα να τρως σαλάτα το βράδυ εάν θέλεις να χάσεις βάρος - Με τι να την αντικαταστήσεις


Σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγο καιρό στο περιοδικό Antivirus και στον Βασίλη Θανόπουλο μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κομμάτι του bodyshaming, που και εκείνη έχει δεχτεί κατά περιόδους.

Όπως πάντα έτσι και αυτή τη φορά, η τραγουδίστρια έβαλε τα όρια της και ξεκαθάρισε, ότι όπως όλοι έτσι και εκείνη έχει το δικαίωμα να είναι ελεύθερη σε ότι αφορά τις επιλογές στην εξωτερική της εικόνα και ό,τι συνεπάγεται σε αυτό.

Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές, που η Έλενα Παπαρίζου έχει υπερασπιστεί δημόσια άλλες γυναίκες που έχουν δεχτεί bodyshaming ακόμα και σχόλια για τις ενδυματολογικές επιλογές σε συνδυασμό με την ηλικία τους.

Μεταξύ άλλων, έχεις σχολιάσει (και αναχαιτίσει πολύ εύστοχα) όλο το bodyshaming που κατά καιρούς έχεις δεχθεί. Γιατί ακόμη και σήμερα έχουμε την τάση να ασχολούμαστε με τα σώματα των άλλων (και κυρίως των γυναικών);

Εδώ και πολλά χρόνια δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να μπαίνει στη διαδικασία να ασχολείται με οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει αρνητικά συναισθήματα στην ανθρώπινη ψυχή. Είμαστε στο 2024. Τέλος! Πρέπει όλοι να φροντίζουμε να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι.

Τι θα ήθελες να πεις σε όλα αυτά τα σώματα που επιθυμούν να ξεχυθούν ελεύθερα στις παραλίες, αλλά μπορεί να διστάζουν;

Όλοι έχουμε δικαίωμα να απολαμβάνουμε τη ζωή. Ζήστε ελεύθερα!

Έλενα Παπαρίζου - Bullying