Ολική επαναφορά μετά τις διακοπές: 8 επώνυμες αποκαλύπτουν τα diet μυστικά τους

Επέστρεψαν ανανεωμένες μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και σε... βάζουν σε πρόγραμμα!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
instagram
instagram

Επέστρεψαν από τις καλοκαιρινές διακοπές τους πιο όμορφες και στυλάτες από ποτέ. Αγαπημένες παρουσιάστριες της καρδιάς μας έρχονται με φόρα στην TV, φουλ ανανεωμένες και φρέσκες και οι απορίες όλων μας εύλογες: Μα καλά, δεν το έριξαν λίγο έξω, δεν ήπιαν τα ουζάκια τους πλάι στο κύμα, τις παγωμένες τους μπιρίτσες και τα θαλασσινά μεζεδάκια τα απαρνήθηκαν; Πώς και δεν πήραν γραμμάριο;

8 επώνυμες κυρίες της εγχώριας showbiz αποκαλύπτουν τα διατροφικά μυστικά τους, για κορμί θανατηφόρο μετά τις διακοπές. Κι αν δεν ξέρεις πώς να το κάνεις, δες στη συνέχεια όλα όσα θέλεις να μάθεις και θα σε βοηθήσουν την επόμενη φορά να μην πάρεις κι εσύ... γραμμάριο.

8 επώνυμες ακολουθούν αυτά τα diet μυστικά για ολική επαναφορά μετά τις διακοπές

Κατερίνα Καινούργιου

κατερίνα καινούργιου

Στα καλύτερά της είναι η παρουσιάστρια του "Super Κατερίνα" στον Alpha, επιστρέφοντας από τις διακοπές της πιο όμορφη από ποτέ. Λαμπερό δέρμα, μαλλιά μεταξένια και κορμί... απίστευτο, με την ίδια να... προσυπογράφει πως "άμα θέλεις, όλα τα μπορείς"! Σε συνδυασμό και με τον νέο της έρωτα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Tip: "Επειδή είμαι πολύ λιχούδα, όταν φάω πολύ για κάποιες μέρες μετά θα κάνω detox", έχει πει η Κατερίνα, οπότε μετά τις διακοπές σειρά έχει η προσεγμένη διατροφή!

Βίκυ Καγιά

βίκυ καγιά

Κομψή σιλουέτα και αναλογίες μοντέλου ακολουθούν την παρουσιάστρια από τα γεννοφάσκια της. Κι αν αυτό οι
περισσότεροι το αποδίδουν στα γονίδια, κάνει και η ίδια την προσπάθειά της, χωρίς φυσικά να ξεπερνά τα όρια, αφού η υγεία του οργανισμού της είναι πάνω απ’ όλα.

Tip: H διατροφή των τριών ωρών, ταιριάζει στη φιλοσοφία της και την ακολουθεί πιστά. «Τρώω κάθε 3 ώρες, κάνοντας μικρά γεύματα. Έτσι τονώνω τον μεταβολισμό μου και καίω λίπος όλη μέρα!», αποκαλύπτει.

Χριστίνα Μπόμπα

χριστίνα μπόμπα

Είναι υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής και άσκησης, ενώ μετά τη γέννηση των κοριτσιών της η ρουτίνα ομορφιάς της παραμένει σταθερή. "Εγώ ανέπτυξα μόνη μου τον υγιεινό τρόπο ζωής και κατάλαβα πως όταν δεν έχεις τοξίνες, είσαι ξεκούραστος, ευτυχισμένος και ερωτευμένος, τότε λάμπεις. Συνεπώς, στο επίπεδο beauty φροντίζω τον εαυτό μου με τις βασικές αρχές. Κοιμάμαι καλά, τρώω σωστά, ενυδατώνομαι πίνοντας πολύ νερό και φοράω ενυδατική κρέμα με αντηλιακή προστασία. Για μένα η ομορφιά οφείλεται στην καλή υγεία", λέει με νόημα.

Tip: Ένα καλό scub και η σωστή ενυδάτωση στο σώμα είναι τα δικό της μυστικά για να διατηρεί την κυτταρίτιδα μακριά από το κορμί της.

Ιωάννα Μαλέσκου

ιωάννα μαλέσκου

Η τρυφερή μαμά, που έχει αλλάξει τη ζωή της μετά τη γέννηση της κόρης της, βρίσκεται στην καλύτερή της φάση, κάτι που αποτυπώνεται σε κάθε φωτογραφία της που ανεβαίνει στο Instagram. Μετά τις διακοπές της, μάλιστα, την βλέπουμε πιο όμορφη από ποτέ και πιο... γυμνασμένη! Θέλεις τα water sports που κάνει όλο το καλοκαίρι και η ποδηλασία, η άσκηση στο σπίτι της, όλα τη βοηθούν να απολαμβάνει ένα καλλίγραμμο κορμί.

Tip: "Αυστηρή διατροφή κάνω μόνο το καλοκαίρι, όπου τρώω περισσότερο πρωτεΐνες, λίγους υδατάνθρακες και πίνω πολύ νερό. Μαγειρεύω όσο πιο υγιεινά μπορώ και, κυρίως, επιλέγω κρέας, ψάρι, κοτόπουλο, σημαντικές πηγές πρωτεΐνης, για να δίνω στον οργανισμό μου καθημερινά την ενέργεια που χρειάζεται".

Κατερίνα Παπουτσάκη

κατερίνα παπουτσάκη

Κάθε καλοκαίρι μάς τρελαίνει με τους... φέτες κοιλιακούς της, κάνοντας τα μπάνια της στην αγαπημένη της Κρήτη. Μαζί με τους δύο γιους της κολυμπούν πολλές ώρες στη θάλασσα και κάνουν παιχνίδια στην άμμο, οπότε καταλαβαίνεις πως το λίπος στο σώμα της... κάνει φτερά! Η διατροφή της περιλαμβάνει πολλά φρούτα και λαχανικά, ενώ πίνει πολύ νερό και πράσινο τσάι. Στις ατασθαλίες της, πρόσθεσε το παγωτό αλλά και τη μαύρη σοκολάτα, αλλά με τόση άσκηση στην παραλία, καμία σημασία δεν έχουν!

Tip: Οι προτιμήσεις της είναι κυρίως χόρτα, θαλασσινά και σαλάτες, αποφεύγοντας τα αναψυκτικά και τα γλυκά, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει βγάλει εντελώς από τη διατροφή της το κρέας.

Ελένη Χατζίδου

ελένη χατζίδου

Γλουτοί… στον Θεό και πόδια μοντέλου! Τι να πεις και τι να σχολιάσεις! Η Ελένη Χατζίδου έχει ένα από τα καλύτερα σώματα της εγχώριας showbiz και μάλιστα χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας. Το δικό της μυστικό είναι το καθημερινό μασάζ με ειδικό σφουγγάρι και scrab, που εξαφανίζει την όψη “φλοιού πορτοκαλιού” σε χρόνο dt! Και μετά μια γερή δόση... ενυδάτωσης με μια πλούσια κρέμα.

Tip: Η Ελένη έχει βρει τον τρόπο να μη στερείται τίποτα, ούτε φυσικά να μπαίνει σε προγράμματα πείνας. Κάθε καλοκαίρι εμπλουτίζει τη διατροφή της με πολλά φρούτα και λαχανικά και δεν κάθεται στιγμή… αραχτή στην ξαπλώστρα!

Ναταλία Γερμανού

ναταλία γερμανού

Λίγο πριν ξεκινήσει τη νέα χρονιά με το “Καλύτερα δεν γίνεται”, τίτλος που αφορά στην εκπομπή της στον Alpha τα Σαββατοκύριακα, αλλά (πρωτίστως) στη δική της φουλ ανανεωμένη εμφάνιση, η Ναταλία Γερμανού είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Με βασικό της μέλημα την καλή υγεία του οργανισμού της, αποφεύγει τις στερητικές δίαιτες, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα διατροφής που τη βοηθά να παραμένει fit, προσλαμβάνοντας πρωτεϊνες και βιταμίνες, χωρίς, ωστόσο, να πεινάει. Με δεδομένο ότι αντιμετωπίζει ένα θέμα με τον θυρεοειδή της, η ζυγαριά... δυσκολεύεται να της κάνει το χατίρι, οπότε απευθύνθηκε σε ειδικό γιατρό-διατροφολόγο, επιλέγοντας ένα μενού που της χαρίζει ενέργεια και τη χορταίνει, ενώ παράλληλα τη βοηθά να χάνει λίπος και να μειώνει τους πόντους.

Τip: “Τρώω κάθε τρεις ώρες μικρά γεύματα και πίνω πολύ νερό”, λέει η Ναταλία, με αγαπημένα της πιάτα το κοτόπουλο με πράσινη σαλάτα και το χοιρινό με γλυκοπατάτες.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

ηλιάνα παπαγεωργίου

Μοντέλο από κούνια, οι συνήθειες δεν αλλάζουν όσα χρόνια κι αν περάσουν. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προσέχει για να έχει, αλλά χωρίς να φτάνει σε ακρότητες. Ειδικά το καλοκαίρι αφήνει τον ευατό της ελεύθερο να απολαύσει όλα οσα της αέσουν, χωρίς "πρέπει" και "μη". Αλλά και πάλι το χέρι της... πηγαίνει σε φρούτα, λαχανικά και θαλασσινά, που είναι τα αγαπημένα της.

Η μόνη της ατασθαλία, το παγωτό που λατρεύει, αλλά και κανένα ουζάκι με φίλους πλάι στο κύμα. Μόλις επιστρέψει, λοιπόν, απλώς ακολουθεί ένα πιο συστηματικό πρόγραμμα διατροφής, τρώγοντας σε συγκεκριμένες ώρες, που το καλοκαίρι δεν μπορεί να τηρήσει.

Tip: Τρώει πάντα κάθε 3-4 ώρες. Ποτέ πιο πριν, ποτέ αργότερα. Βάζει στο πιάτο της πρωτεΐνη που τη χορταίνει. Όσο περισσότερη πρωτεΐνη τόσο το καλύτερο!