Μάρκος Σεφερλής: Τα 5 γεύματα που τον αδυνάτισαν - Έτσι έχασε 13 κιλά

Το "μυστικό" του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας από τους διάσημους Έλληνες που μπήκε στη διαδικασία να χάσει κιλά ακολουθώντας κάποια διατροφή, αλλά και γυμναστική και τα κατάφερε. Στήριγμά του σε όλο αυτό ήταν, όπως πάντα άλλωστε, η σύζυγός του, Έλενα Τσαβαλιά, η οποία τον βοηθούσε με τα γεύματα, την προετοιμασία τους αλλά και τον απέτρεπε από πειρασμούς.

Στόχος του επιτυχημένου ηθοποιού, όμως, πέρα από το να χάσει κιλά ήταν και να φτάσει σε σημείο να κάνει τρόπο ζωής του το να τρώει υγιεινά γεύματα και να αποφεύγει τις επιλογές που προσφέρουν πρόσκαιρη ευχαρίστηση και τελικά βλάπτουν, όπως είναι τα τηγανητά και τα γλυκά.

Δείτε επίσης για τον Μάρκο Σεφερλή: «Η Έλενα είναι πολύ αυστηρή μαζί μου», «Ο γιος μου έκλαιγε με αναφιλητά...» - Η σπάνια εξομολόγηση για την Τσαβαλιά και τον Χάρη

Πώς ο Μάρκος Σεφερλής έχασε 13 κιλά

«Έχασα δύο κιλά την τελευταία εβδομάδα, ξεφούσκωσα, πηγαίνω κάθε εβδομάδα, με βλέπει, μου λέει πού πρέπει να χάσω και είναι μία εξειδικευμένη δίαιτα, δεν είναι γενική…», είχε αποκαλύψει ο ίδιος στο παρελθόν και στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, είχε εξηγήσει αναλυτικά για τον τρόπο που κατάφερε να χάσει μέχρι και 13 κιλά:

«Έχασα 10 κιλά κάνοντας δίαιτα και γυμναστική. Κάνουμε γυμναστική μαζί με τη Έλενα αλλά με διαφορετικές ασκήσεις. Κάνω και διατροφή. Τρώω 5 γεύματα. Ομελέτα με ασπράδια, κοτόπουλο η ψάρι και το βράδυ έχω ένα πρωτεϊνούχο ρόφημα και μετά πάλι μια ομελέτα με ασπράδια. Επειδή έχω σκοπό να ανεβάσω την Τούτσι που είναι το αγαπημένο μου μιούζικαλ και θέλω να είμαι αδύνατος», ανέφερε.

Δείτε επίσης: Γιώργος Θεοφάνους: Έχασε 17 κιλά με τη δίαιτα της αμαρτίας - Ορκίζεται σε αυτή όλη η Κύπρος

Μάρκος Σεφερλής κιλά