Ιωάννα Τούνη: «Έχω κόψει εδώ και μια εβδομάδα...» - Οι τροφές που σταμάτησε να τρώει και είδε άμεση αλλαγή στο σώμα της

Το πρόγραμμα που ξεκίνησε να τηρεί για να εμφανίσει τους κοιλιακούς της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ιωάννα Τούνη έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά της ελληνικής showbiz και η κάθε φωτογραφία με μαγιό στην θάλασσα που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζει "εγκεφαλικά" στους διαδικτυακούς της φίλους.

Μετά την γέννηση ωστόσο του γιου της Πάρη, αλλά και της κακής διατροφής που έκανε με γλυκά και junk food, είδε το σώμα της να αλλάζει, γεγονός που ήθελε να φτιάξει και συχνά το έλεγε στις αναρτήσεις της στα social media. Ξεκίνησε λοιπόν να κάνει πιο τακτικά γυμναστική αλλά και σωστή διατροφή.

Το μυστικό της Ιωάννας Τούνη και είδε άμεση αλλαγή στο σώμα της

Όπως έχει αναφέρει, επισκέφθηκε την καλή της φίλη που είναι διατροφολόγος και αφού έκανε εξετάσεις διαπίστωσες πως πρέπει να κόψει μαχαίρι την λακτόζη και την γλουτένη.

«Έχω κόψει εδώ και μια βδομάδα τη λακτόζη, γλουτένη (που έμαθα ότι έχω δυσανεξία)…επίσης δεν έχω φάει σοκολάτες και παγωτά. Αλλά βλέπω ήδη μικρή αλλαγή στο σώμα μου», έγραψε η Ιωάννα Τούνη σε ανάρτηση της δείχνοντας τους κοιλιακούς της.

Δείτε επίσης: Ανακαίνισε το σπίτι της στην Θεσσαλονίκη - Γκρέμισε το σαλόνι για να βάλει τζάκι βιοαιθανόλης (Φωτογραφίες)

Ιωάννα Τούνη διατροφή

Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει πάλι τακτική γυμναστική, για να νιώθει άνετα με τον εαυτό της, όπως είπαμε δεν πρόσεχε πάντα την διατροφή της, καθώς της αρέσει να κάνει ατασθαλίες, ιδιαίτερα όταν κάνει διακοπές και διασκεδάζει με την οικογένεια και τους φίλους της.

Την Τρίτη 9 Ιουλίου που επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μετά το ταξίδι της στην Σαντορίνη (δείτε εδώ το χλιδάτο δωμάτιο που έμεινε και όσα έκανε εκεί), έδειξε πως ήταν η κοιλιά της μετά από πολύ φαγητό που απόλαυσε, αλλά επειδή ήξερε ότι μπορεί να γίνουν παρεξηγήσεις, ξεκαθάρισε από την αρχή πως δεν είναι έγκυος.

«Αυτή δεν είμαι εγώ τριών μηνών έγκυος, είμαι εγώ που μόλις έχω φάει κοντοσούβλι φουλ, με τηγανιτή πατάτα, οπότε τώρα πάμε να κάνουμε προσευχή, σάουνα και σπα για να ξεπρηστώ λιγάκι, να αρχίσει να λειτουργεί ο μεταβολισμός. Αυτός ο έρημος, που τι να σου κάνει...», είπε χαρακτηριστικά και σε περίπτωση που κάποιος δεν την άκουγε, έγραψε κιόλας πάνω στο βίντεο: «Πίσω στο σπίτι, μόλις έφαγα κοντοσούβλι και τηγανητές πατάτες, ΔΕΝ είμαι έγκυος».