Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σε αυτό το πιάτο "ορκίζεται" για να χάσει τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης

Έχει το δικό της κόλπο για φεύγουν τα κιλά

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
instagram@konstantinaspyropoulou
instagram@konstantinaspyropoulou

Μανούλα δύο αγοριών και σαν να μην... πέρασε ούτε μία εγκυμοσύνη από πάνω της! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και τα δύο τους παιδιά και το χαμόγελο στο πρόσωπό της τα λέει όλα.

Μάλιστα, σε πρόσφατη ανάρτησή της στο προφίλ της στο Instagram την είδαμε σε βραδινή της έξοδο πιο κομψή από ποτέ και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας!


Η ίδια στην πρώτη της εγκυμοσύνη πέτυχε να χάσει 30 ολόκληρα κιλά, ακολουθώντας μια υγιεινή διατροφή και γυμναστική. Ωστόσο, η δεύτερη εγκυμοσύνη της σε σύντομο χρονικό διάστημα τής πρόσθεσε μερικά κιλά επιπλέον, τα οποία φροντίζει τώρα να χάνει, επιλέγοντας τροφές που είναι υγιεινές και τη βοηθάνε να ξεφουσκώσει.

Ένα πιάτο, συγκεκριμένα, είναι αυτό στο οποίο "ορκίζεται" τώρα το καλοκαίρι για να χάσει τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης το οποίο όχι μόνο είναι χαμηλό σε λιπαρά και θερμίδες αλλά έχει και πολλά θρεπτικά συστατικά για τον οργανισμό.


Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σε αυτό το πιάτο ορκίζεται για να χάσει τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης

Στην πρώτη της εγκυμοσύνη στον μικρό Βλάσση είχε πάρει 30 ολόκληρα κιλά, τα οποία έχασε με στρατιωτική πειθαρχία στη διατρόφή της, αλλά πάντα εφαρμόζοντας υγιεινές μεθόδους. Η διατροφή που είχε ακολουθήσει τότε ήταν βασισμένη στην πρωτεϊνη και στις μικρές μερίδες:

  • Το πρωί, γάλα με ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι ή ομελέτα ή γιαούρτι με φρούτο ή φρυγανιά με μέλι.
  • Το μεσημέρι, λευκό κρέας ή ψάρι με εποχικά λαχανικά
  • Το βράδυ το μενού της περιλάμβανε ντάκο χωρίς τυρί, αλλά με γιαούρτι, για λίγότερες θερμίδες και λιπαρά.

Στη δεύτερη εγκυμοσύνη της πήρε λιγότερα κιλά, οπότε αυτόματα, μετά τη γέννηση του μωρού, μπήκε σε πρόγραμμα, επιλέγοντας light πιάτα και δροσερές σαλάτες. Το αγαπημένο της μάλιστα το ανέβασε η ίδια σε story της πριν από λίγες μέρες και δεν είναι άλλο από την θρεπτική και χαμηλή σε λιπαρά κινόα.

σαλατα κινόα

Η Κωνσταντίνα φτιάχνει την πιο δροσερή καλοκαιρινή σαλάτα με κινόα, στην οποία προσθέτει καρότο και αγούρι, λίγο λάδι και λεμόνι και όχι μόνο είναι φουλ χορταστική αλλά έχει πολύ λίγες θερμίδες - μόλις 374 στα 100 γραμμάρια. Επιπλέον, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, είναι φτωχή σε σάκχαρα, είναι εύπεπτη και βοηθάει στον έλεγχο της χοληστερόλης.

Μπορείς εύκολα να την καταναλώσεις σαν ένα ελαφρύ βραδινό ή να συνοδεύσεις τη σαλάτα σου με ψάρι, κρέας ή κοτόπουλο. Σε κάθε περίπτωση το πιάτο αυτό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου είναι ιδανικό για το καλοκαίρι αλλά και για μια διατροφή με σκοπό την απώλεια βάρους χωρίς ακρότητες και πάντα σε υγιεινά πλαίσια.