Φαίη Σκορδά: Τι τρώει από το πρωί μέχρι και το βράδυ για επίπεδη κοιλιά - Το ενδεικτικό διατροφικό της πλάνο

Τα "μυστικά" της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Φαίη Σκορδά έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά σώματα της ελληνικής showbiz κάτι που αποδεικνύουν οι φωτογραφίες της με μαγιό από την παραλία. Μπορεί να έχει φέρει στον κόσμο δυο παιδιά, ωστόσο, κατάφερε με το πέρασμα των χρόνων να "χτίσει" μια σιλουέτα αξιοζήλευτη με επίπεδη κοιλιά και ασύλληπτα καλλίγραμμα πόδια σαν μοντέλου.

Η Λίτσα Αναστασάκη λοιπόν στο περιοδικό YOU, μας αποκάλυψε ένα ενδεικτικό μενού που απολαμβάνει η παρουσιάστρια του Fays Time στον ΣΚΑΙ για να διατηρεί τις άψογες αναλογίες της.

Αυτό είναι το ενδεικτικό μενού της Φαίης Σκορδά για να διατηρεί τα κιλά της

Με ένα εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής καταφέρνει να είναι σούπερ fit, απολαμβάνοντας μια ζηλευτή σιλουέτα. Ένα ενδεικτικό ημερήσιο μενού της Φαίης περιλαμβάνει για πρωινό, καφέ ή τσάι, μισό γκρέιπφρουτ, μια φέτα ψωμί του τοστ με βούτυρο και μέλι. Συχνά στο μεσημεριανό της τραπέζι σερβίρει στο πιάτο της 1/2 κούπα τόνο και σαλάτα μαρούλι, μια φέτα ψωμί ολικής, ενώ για το βράδυ επιλέγει 90 γρ. κοτόπουλο στον ατμό και μισό φλιτζάνι φασολάκια.

Δείτε επίσης: Βρήκαμε τo «μυστικό» fitness πρόγραμμα της Gisele Bündchen που την κρατά σε τέλεια φόρμα στα 43 της!

Η φωτογραφία της με μαγιό

Πριν από μερικές ημέρες η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό. Συγκεκριμένα πόζαρε με ένα καφέ χρυσό ολόσωμο μαγιό και πήραν "φωτιά" τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda)