Απολαύστε Yoga Sup Retreat στο Allisachni Seaside Hotel

Με θέα το απέραντο γαλάζιο!

Απολαύστε Yoga Sup Retreat στο Allisachni Seaside Hotel

Την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου στις 14:00, το Allisachni Seaside Hotel μας προσκαλεί σε ένα μοναδικό YOGA SUP RETREAT. Συνδυάστε τη γαλήνη της γιόγκα με την ισορροπία του SUP (Stand-Up Paddle) και αναζωογονηθείτε τόσο σωματικά όσο και πνευματικά δίπλα στη θάλασσα.

Η Yoga Instructor Μαρία Ζαχαράκη θα σας καθοδηγήσει ώστε να απολαύσετε στο μέγιστο αυτή την εμπειρία, ανάλογα με τις ανάγκες και το επίπεδό σας, και να χαλαρώσετε μοναδικά, γυμνάζοντας παράλληλα το σώμα και το μυαλό σας.

allisachni γιόγκα

Είτε είστε αρχάριοι είτε έμπειροι, το Aqua Sup Yoga Retreat θα σας χαρίσει ηρεμία, χαλάρωση και επαφή με τη φύση, σε ένα μαγευτικό περιβάλλον με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Φυσικά η τοποθεσία του ξενοδοχείου θα απογειώσει την εμπειρία, μιας και το Allisachni Hotel είναι χτισμένο πάνω στη θάλασσα, ανάμεσα στην κοσμοπολίτικη Ακράτα και το παραδοσιακό Δερβένι.

Το ολοκαίνουριο ξενοδοχείο άνοιξε τις πόρτες του το 2023 και είναι μέλος του Alissachni Group Hotel. Η πολυετής εμπειρία της ομάδας σε συνδυασμό με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για κάθε επισκέπτη.