Polexotica: Μαθαίνοντας την τέχνη του Exotic και Pole dance

Η σχολή Polexotica βρίσκεται εδώ και λίγους μήνες στο Αιγάλεω, με σκοπό να μας διδάξει την τέχνη του exotic και του pole dance.

Instagram/polexotica.studio
Instagram/polexotica.studio

Στη σχολή Polexotica θα βρείτε γυναικεία, αντρικά και παιδικά τμήματα, καθώς και μαθήματα ευλυγισίας, τα οποία είναι απαραίτητα για την διατήρηση της καλής και φυσικής κατάστασης του καθενός.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτει με τους sunpole 4μετρους στύλους φτιαγμένους από ορείχαλκο, προσφέρουν τις ιδανικές συνθήκες και προϋποθέσεις για την εκμάθηση του pole dance.

Η δύναμη του χορού

Το Polexotica δεν κάνει διακρίσεις. Η φιλοσοφία της σχολής είναι γύρω από τη μαγεία της τέχνης του χορού και στη δύναμή του να μας ενώνει και να μας εμπνέει. Το μόνο "κριτήριο" που χρειάζεται είναι να αγαπάτε το χορό και να θέλετε να απολαύσετε τα οφέλη του και στο Polexotica θα έχετε την κατάλληλη βοήθεια και καθοδήγηση για να πετύχετε κάθε στόχο σας.


Η ιδιοκτήτρια και instructor της σχολής, Νικολέττα Μητσόγλου, αποφάσισε να ασχοληθεί πρώτη φορά με το pole dancing στην ηλικία των 17 ετών. Από πολύ νωρίς συνειδητοποίησε την αγάπη της για το χορό, και τη θέλησή της να ακολουθήσει το pole επαγγελματικά, καθώς πίστευε ακράδαντα ότι κάποιος κάνει καλά τη δουλειά όταν πραγματικά αγαπάει αυτό που κάνει. Με αυτή τη πεποίθηση ξεκίνησε να διδάσκει σε αρκετές διακεκριμένες σχολές, κυνηγώντας παράλληλα το όνειρο της, συμμετέχοντας σε διάφορους διεθνείς διαγωνισμούς. Αυτή η περίοδος ήταν καθοριστική για την εξέλιξη της. Δούλεψε σκληρά, προπονήθηκε μονή της, ούσα και αυτοδίδακτη στο exotic, έθεσε στόχους και τους πέτυχε.

Τώρα 10 χρόνια μετά τη πρώτη της επαφή με τον στύλο, η Νικολέττα έχει καταφέρει, όχι μόνο να αποσπάσει πολλές διακρίσεις, αλλά και να συμμετάσχει στη κριτική επιτροπή παγκόσμιων διαγωνισμών. Έτσι ήταν πλέον έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα. Δημιούργησε αυτή τη σχολή, διακοσμώντας τον χώρο μόνη της και
διαμορφώνοντας ένα όμορφο κλίμα γεμάτο ενέργεια, θέλοντας να μεταδώσει σε όλους τους μαθητές της τη θέληση και την αγάπη, που έχει και η ίδια, για αυτό το μοναδικό είδος χορού.


Διακρίσεις:

•Pole Battle 2017 2nd Place

•WADF 2019 1st Place Exotic

•Kyanna_me 2021 3rd Place Exotic

•WADF 2022 1st Place Exotic

•GreekPoleDanceFestival 2022 2nd Place Exotic

•Heels&Steel 2022 3rd Place Exotic

Info

Polexotica logo