Σασμός: Καταρρακωμένος ο Αστέρης - Μαθαίνει για το πρόβλημα υγείας της Αργυρώς

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (15/6)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σασμός: Καταρρακωμένος ο Αστέρης - Μαθαίνει για το πρόβλημα υγείας της Αργυρώς

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (15/6) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του APLHA, Σασμός μιας και ο Αστέρης θα μάθει για πρώτη φορά πως η Αργυρώ έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και μάλιστα, αυτός που θα του το αποκαλύψει θα είναι ο Σταύρος.

Τι θα δούμε σήμερα (15/6) στον Σασμό - Επεισόδιο 159

Ο Αστέρης είναι συντετριμμένος από την αποκάλυψη του Σταύρου. Η Στέλλα σοκαρισμένη από την εξομολόγησή του Γεράσιμου προσπαθεί να αποφασίσει ποια θέση να πάρει. Όλοι οι άνθρωποι της Αργυρώς αγωνιούν για το πότε θα βρεθεί συμβατός δότης.

Μαθιός και Αστέρης βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο λίγο πριν τον γάμο του πρώτου (δείτε εδώ τη Βασιλική ντυμένη νύφη). Ο Αντώνης μαθαίνει από την Ντίνα ένα νέο που θα τον γεμίσει με τύψεις. Ο Καραπάνος προετοιμάζει το σχέδιο του για να βγάλει από τη μέση τον Γεράσιμο. Ο Αστέρης θα δεχθεί μια αναπάντεχη πρόσκληση που θα τον αφήσει μετέωρο.

Το spoiler της Μαρίας Τζομπανάκη

Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε στην κάμερα της «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων έκανε και ένα φοβερό spoiler. Η αγαπημένη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του «Σασμού» πως θα αντιδράσει η τηλεοπτική Καλλιόπη, που υποδύεται η ίδια στην επανένωση της Αργυρώς με τον Αστέρη.

Η αγαπημένη ηθοποιός ήταν αρκετά λαμπερή και ευδιάθετη και έχει κάθε λόγο, αφού πριν λίγες μέρες παντρεύτηκε ο αγαπημένος της τηλεοπτικός αλλά και εν ζωή γιος, Ορφέας Αυγουστίδης με τη σύντροφό του Γεωργία Κρασσά. Μάλιστα η Τζομπανάκη έκανε και δηλώσεις στις κάμερες που βρέθηκαν μετά τη λήξη του γάμου φανερά συγκινημένη.

«Θέλω να ελπίζω ότι μετά από αυτά που της συμβεί η αντίδρασή της θα είναι ήπια ή θα έχει το βάρος μιας σοφίας που έχει αποκτήσει ένας άνθρωπος που έχει πονέσει πολύ», είπε.
Το θέμα είναι πως μέχρι να δούμε το «σμίξιμο» του ζευγαριού θα προηγηθούν πολλά εξίσου ανατρεπτικά. Αρκεί να αναφέρουμε πως το κουβάρι αυτής της ένωσης του ζευγαριού θα ξεκινήσει πριν το φινάλε του πρώτου κύκλου.

Πώς και ποιοι θα βάλουν το χέρι τους; Μαρίνα και Βασιλική κάνουν γνωστή την περιπέτεια υγείας της Αργυρώς.

Η Μαρίνα μάλιστα κάνει μαζί του μια συμφωνία, να γίνει δότης έτσι ώστε να σωθεί η αγαπημένη του. Μια απόφαση δύσκολη και για τη Μαρίνα αλλά αδιαπραγμάτευτη για τον Αστέρη, ο οποίος κάνοντας εξετάσεις μαθαίνει πως είναι συμβατός και κάνει το χειρουργείο κάτω από άκρα μυστικότητα. Αυτό θα είναι η αρχή και θα είναι δυνατή πολύ.