Πάρε δώσε ανάμεσα στα κανάλια - Ποιοι δημοσιογράφοι μετακινούνται και ποιοι μένουν σταθεροί;

Οι επίσημες ανακοινώσεις δεν θα γίνουν πριν από τον Αύγουστο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάρε δώσε ανάμεσα στα κανάλια - Ποιοι δημοσιογράφοι μετακινούνται και ποιοι μένουν σταθεροί;

Αλλάζουν με ταχείς ρυθμούς τα δεδομένα στα τηλεοπτικά κανάλια μιας και οι σταθμοί προετοιμάζονται για μια πολύ δυναμική δημοσιογραφικά σεζόν. Οι ειδησεογραφικές βόμβες σκάνε η μία μετά την άλλη και όλο και περισσότερες μετεγγραφές βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.

Από το OPEN στον ΑΝΤ1 και από εκεί στον ΣΚΑΙ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Happy Day, όλα ξεκίνησαν με την αποχώρηση της Φαίης Μαυραγάνη από το δυναμικό του OPEN (δείτε εδώ ποιοι δημοσιογράφοι φεύγουν και ποιοι μένουν στο Κορωπί) και η ένταξή της στο κανάλι της Κάντζας και όλα αυτά ενώ τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής παρουσιάζουν δυναμικές πρωτιές.

Ο ΣΚΑΙ από την άλλη έχει βλέψεις προς άλλους δύο δημοσιογράφους, τον Νίκο Ρογκάκο και τον Παναγιώτη Στάθη, στους οποίους έκαναν και πρόταση συνεργασίας, ώστε να ενταχθούν στην εκπομπή των Καμπουράκη - Φλυτζάνη.

Παράλληλα στον αέρα βρίσκονται οι «Πρωινοί Τύποι» οι εκπομπή που αντικαθιστά κάθε καλοκαίρι το «Καλημέρα Ελλάδα» και το «Πρωινό». Τα πράγματα λοιπόν είναι ακόμα μετέωρα αλλά το βέβαιο είναι ότι έρχονται πολλά ακόμα πάρε - δώσε.

Ένα βήμα πριν υπογράψει η Φαίη Μαυραγάνη;

Πολλά ακούγονται γύρω από το όνομα της Φαίης Μαυραγάνη και φήμες την θέλουν να μετακινείται σε ένα παλιό, γνώριμό της κανάλι. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Open, είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό πως έχει δεχτεί πρόταση για να βρεθεί στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου του ANT1.

Η παρουσιάστρια, όπως ακούγεται, είναι ένα βήμα πριν συμφωνήσει για να επιστρέψει μετά από εννιά χρόνια στον σταθμό από όπου και ξεκίνησε παίρνοντας την σκυτάλη για του Σαββατοκύριακου τη ζώνη που μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν θα βρίσκονται οι «Πρωινοί τύποι». Όσο για την ίδια, μέχρι τα τέλη του Ιουλίου θα βρίσκεται στην τηλεόραση του Open.