Τρία Μίλια: Ο Γεράσιμος βλέπει την Κάτια να μπαίνει στο σπίτι του Νικόλα

Όσα θα παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο της Τετάρτης 4/5

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τρία Μίλια: Ο Γεράσιμος βλέπει την Κάτια να μπαίνει στο σπίτι του Νικόλα

Οι εξελίξεις της νέας σειράς του Star Τρία μίλια θα είναι καταιγιστικές και στο επεισόδιο της Τετάρτης 4/5 μιας και τα όσα συμβαίνουν μέσα και έξω από το πολυπόθητο ιατρείο δεν έχουν σταματημό. Αφενός η Φωτεινή θα ηρεμήσει σχετικά με τον Θωμά και τις εξετάσεις, που έκανε για το πρόσωπο του.

Αφετέρου η Κάτια έχει τα μάτια της 14 και έχει καταλάβει πως κάτι κρύβει ο Τίμος με τον Μιχάλη.... μια κίνηση της όμως μέλει να κινήσει υποψίες μιας και θα βρεθεί σε λάθος σημείο.

Οι εξελίξεις της σειράς Τρία Μίλια για την Τετάρτη 4/5

Ο Γεράσιμος βλέπει την Κάτια να μπαίνει στο σπίτι του Νικόλα και προβληματίζεται για το είδος της σχέσης, που μπορεί να υπάρχει ανάμεσά τους. Ο Τίμος δίνει εντολή στους ανθρώπους του να σταματήσουν κάθε ενέργεια, μέχρι να καταλαγιάσουν τα πράγματα και να απομακρυνθούν οι υποψίες από το πρόσωπό του.

Η Φωτεινή, για μια ακόμη φορά, τσακώνεται έντονα με τον Μιχάλη και η Ελένη, που τυχαίνει να βρίσκεται στο ιατρείο, το απολαμβάνει. Ο Πέτρος έχει βγάλει το συμπέρασμα ότι οι πιθανοί στόχοι δεν είναι ο ίδιος και ο πατέρας του,αλλά η Φωτεινή και το λέει στον Ευθύμη.

Ο Λάμπης ενημερώνει τη Βασιλική για την πρόταση, που του έκανε ο αστυνόμος για απόσπαση. Εκείνη τη θεωρεί πολύ καλή ιδέα και τον προτρέπει να τη δεχτεί. Ο Γεράσιμος προτείνει στην Κάτια να απομακρυνθεί για λίγο από το νησί. Ο Ευθύμης έχει απομονωθεί στο σπίτι του και δουλεύει σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με εντυπωσιακό ηλεκτρονικό εξοπλισμό, που θυμίζει αρχηγείο κατασκόπων.

Όσα θα δούμε την Πέμπτη 5/5 στο σίριαλ (22επ)

Ο Γεράσιμος φέρνει στην Κάτια ένα εισιτήριο για τον Πειραιά και της προτείνει να επισκεφθεί το γιο τους, τον Στέφανο και να περάσει το Σαββατοκύριακο μαζί του. Ο Ευθύμης βλέπει ότι η Φωτεινή είναι επιφυλακτική, απέναντί του και νιώθει ότι δεν τον εμπιστεύεται πια.

Τρία Μίλια

Ο Τίμος πηγαίνει στο μαγαζί της Βασιλικής και της αναπτύσσει τα επιχειρήματα του, προκειμένου να την πείσει να αποτρέψει τον Λάμπη να πάρει απόσπαση για την αστυνομία. Το σχέδιο, που έχει θέσει σε εφαρμογή η Ελένη προκειμένου να κερδίσει πίσω τον Μιχάλη, αρχίζει να φέρνει αποτελέσματα. Ο αστυνόμος επισκέπτεται τον Γεράσιμο στο σπίτι του και του κάνει ερωτήσεις, σχετικά με το θάνατο του Αντρέα.

Ο Στέφανος υποδέχεται τη μητέρα του στην Αθήνα και για να την ευχαριστήσει την πηγαίνει να δειπνήσουν σε ένα ακριβό εστιατόριο. Ο ιδιοκτήτης τού εστιατορίου τούς αναγνωρίζει και τους περιποιείται ιδιαίτερα. Είναι ο Βασίλης Μερκίνης, ο άνθρωπος από τον οποίο προσπαθεί να ξεφύγει η Φωτεινή