Σασμός: Επιτέλους! Ο Μανόλης θα πάει στην αστυνομία να καταγγείλει τον Μαθιό

Οι σημερινές 29/3 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός: Επιτέλους! Ο Μανόλης θα πάει στην αστυνομία να καταγγείλει τον Μαθιό

Μπορεί να επικράτησε χαμός στο twitter με το χθεσινό 28/3 επεισόδιο του Σασμού, ωστόσο και το σημερινό θα είναι καταιγιστικό. Ο Μανόλης θα πάρει την σημαντική απόφαση να καταγγείλει τον Μαθιό για το φόνο του Αστέρη, αλλά κάτι άλλο θα συμβεί πριν προλάβει...

Οι 29/3 εξελίξεις της σειράς Σασμός

Επεισόδιο 116

Ο Νικηφόρος με τη στάση του, φέρνει χαρά στη Βασιλική και τον Μαθιό. Ο Αμερικάνος προετοιμάζει την απόδραση του από το νησί. Καραπάνος κι αστυνομία ψάχνουν τα ίχνη του, σε μια συνεργασία που κανείς δεν ξέρει ποιος είναι σύμμαχος και ποιος προδότης.

Κι ενώ ο Βαγγέλης μετά από μια μεγάλη χασούρα θα οδηγηθεί σε μία παράνομη αγοραπωλησία, ο Σταύρος και η Αργυρώ έρχονται ακόμα πιο κοντά. Ο Μανόλης κάτω από την πίεση της Κλαίρης παίρνει μία σημαντική απόφαση. Είναι έτοιμος επιτέλους να καταγγείλει τον πραγματικό δολοφόνο του Στεφανή Σταματάκη;

*Στο ρόλο του Αμερικάνου (Λουκάς Κεραμιανός) ο Θάνος Χρόνης.

«Δεν θα πεθάνει τελικά ο...»

Ο Θάνος Μπίρκος, ο τηλεοπτικός Τόλης του Σασμού, σε συνέντευξή του στο TV24 θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση για έναν θάνατο του λένε πως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως ο ήρωάς του δεν θα πεθάνει μέσα στη φυλακή, μιας και οι φήμες για αυτό το γεγονός δείχνουν να φουντώνουν όλο και περισσότερο. Βέβαια, στο τέλος θα δούμε όχι μόνο έναν αλλά 2 δολοφονίες.

Κυκλοφορεί η φήμη πως ο Τόλης θα πεθάνει μέσα στη φυλακή…

Αυτό δεν ισχύει. Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου σε κάποια άλλη συνέντευξη. Έχω λάβει πολλά μηνύματα και πρέπει να σας πω ότι δεν θα πεθάνει ο Τόλης. Συγκεκριμένα "είχα μιλήσει σε κάποιο έντυπο για το φονικό του Τόλη και ο τίτλος πού έβαλε συνάδελφος σας ήταν «Ή σφαγή του Τόλη». Μοιραία ο κόσμος κατάλαβε πως ο ήρωας μου θα πεθάνει και όχι πως ο Τόλης έσφαξε κάποιον, γεγονός που θα καταλάβαινε αν διάβαζε το κείμενο. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω πώς θα συνεχίσει ο Τόλης μέσα τη φυλακή και πώς θα εξελιχθεί. Είναι θέμα των σεναριογράφων.

Τόλης Σασμός spoiler