X-Factor: Φίλος του Χρήστου Μάστορα εμφανίστηκε στην σκηνή του μουσικού show και τον απογοήτευσε

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
X-Factor: Φίλος του Χρήστου Μάστορα εμφανίστηκε στην σκηνή του μουσικού show και τον απογοήτευσε

Μετά από την επική εμφάνιση ενός διαγωνιζόμενου που πέρασε στην σκηνή του X- Factor σειρά είχε να εμφανιστεί ένας φίλος του Χρήστου Μάστορα διαγωνίστηκε απόψε στο talent show.

Όπως φάνηκε λίγο αργότερα ο ίδιος δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές ενώ μάλιστα ερμήνευσε και ένα τραγούδι του Χρήστου Μάστορα, με λίγο διαφορετικό τρόπο που δυστυχώς για εκείνον δεν ήταν και ο πιο επιτυχημένος μιας και δεν κατάφερε να τους εντυπωσιάσει.

Μάλιστα, ο Χρήστος Μάστορας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Βασίλη εμένα μου έκανες τεράστια έκπληξη τώρα μ' αυτό που άκουσα γιατί σε έχω ακούσει σε κάτι τελείως διαφορετικό».

Η εμφάνιση διαγωνιζόμενου στο X- Factor που δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει

Ο παίκτης που ξετρέλανε τους κριτές - Κυκλοφορεί το πρώτο του τραγούδι

Η πρώτη εβδομάδα για το X-Factor ολοκληρώθηκε και οι παίκτες που ξεχώρισαν, αποσπώντας το πολυπόθητο ναι από τους κριτές, έχουν αρχίσει να κάνουν τις πρώτες τηλεοπτικές εμφανίσεις. Μεταξύ του παίκτη που συγκίνησε με τη φωνή του και την προσωπική ιστορία για το bullying και ο τραγουδιστής από τις Σέρρες έκανε φοβερή αίσθηση.

Ο λόγος για τον Μark Τomaj που έκανε την κριτική επιτροπή να τρίβει τα μάτια της. Ο νεαρός μίλησε στο Mega Καλημέρα το πρωί της Πέμπτης 24/3 και αποκάλυψε πως ενώ περνάει μια πολύ όμορφη και δημιουργική φάση εκτός της συμμετοχής του στο show, τις επόμενες ημέρες ετοιμάζει και κάτι διαφορετικό.

«Το πρώτο πράγμα που έκανα μετά το σόου ήταν να γραφτώ σε μαθήματα φωνητικής. Πάω καλύτερα τώρα».

Όπως είπε, φίλοι και συγγενείς ενθουσιάστηκαν με την εμφάνισή του και την απόλαυσαν, ενώ αποκάλυψε ότι ετοιμάζει καινούργιο τραγούδι. «Ετοιμάζω καινούργιο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει αύριο».