MasterChef 6: Αυτή η ομάδα κέρδισε την σημερινή (24/3) ομαδική δοκιμασία

Μεγάλη ανατροπή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6: Αυτή η ομάδα κέρδισε την σημερινή (24/3) ομαδική δοκιμασία

Η ομαδική δοκιμασία του επεισοδίου ολοκληρώθηκε και το βράδυ της Πέμπτης 24/3 οι κριτές του Master Chef 6 βαθμολόγησαν τις προσπάθειές τους.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος πρόσφερε άφθονο γέλιο στο Twitter τις προάλλες, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης συζήτησαν, αφού δοκίμασαν όλα τα πιάτα και αποφάσισαν ποιοι ήταν αυτοί που άξιζαν την νίκη. Κάποιοι θα έμεναν δυσαρεστημένοι ούτως ή άλλως.

Η μπλε ομάδα κατάφερε να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή και να κερδίσει την δοκιμασία, ενώ οι κόκκινοι θα πρέπει να υποστούν την δοκιμασία ασυλίας και γι' αυτό κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Master Chef 6: Οι νικητές της ομαδικής δοκιμασίας την Πέμπτη 24/3

Το Twitter ξέρει και το λέει - Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο χθεσινό 23/3 επεισόδιο του MasterChef 6, είδαμε τις δύο ομάδες να αγωνίζονται για καλό σκοπό και πιο συγκεκριμένα για τους πρόσφυγες που έχουν ανάγκη (Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο). Φυσικά, ο καλός σκοπός της δοκιμασίας δεν θα έπρεπε να επηρεάσει την απόδοση των επίδοξων σεφ, αφού στο τέλος κρίθηκαν για αυτό.

Στο αποψινό 24/3 επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής, οι παίκτες θα έμαθαν ποια ομάδα ήταν εκείνη η οποία συγκέντρωσε τους περισσότερους πόντους και συνεπώς την μεγαλύτερη βαθμολογία, ενώ η ομάδα που θα βγει ηττημένη θα πρέπει να επιλέξει τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Ωστόσο, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στους χρήστες του Twitter, ήταν η απίστευτη πονηριά της Ελισάβετ, η οποία προσπάθησε να πάρει τα εύσημα για το πιάτο που σκέφτηκε ο συμπαίκτης της Σταύρος. Οι χρήστες του διαδικτύου λοιπόν δεν "δίκασαν" μόνο της Ελισάβετ αλλά έκαναν και κάποιες προβλέψεις για την νικητήρια ομάδα και τους υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση.