Σασμός: Τραγική η πρώτη συνάντηση Αστέρη με Αργυρώ μετά το θάνατο του Πετρή

Συγκλονίζει το σημερινό 3/3 επεισόδιο της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Τραγική η πρώτη συνάντηση Αστέρη με Αργυρώ μετά το θάνατο του Πετρή

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις της επιτυχημένης σειράς Σασμός! Για πρώτη φορά μετά το θάνατο του Πετρή, η στιγμή που οι τηλεθεατές περίμεναν... έφτασε. Η Αργυρώ θα συναντηθεί με τον Αστέρη με σκοπό να τον σκοτώσει. Θα τα καταφέρει; Γιατί σε λίγο καιρό θα χάσει και άλλο αγαπημένο της πρόσωπο.

Οι εξελίξεις της σειράς του ALPHΑ, Σασμός

Επεισόδιο 102

Ο Αστέρης καταρρέει στη φυλακή και η μεταφορά του στο νοσοκομείο αλλάζει για μία ακόμα φορά τις ισορροπίες στο χωριό. Ο Μαθιός νιώθει να λυγίζει πια και η Βασιλική προσπαθεί να βρει τρόπο να τον στηρίξει.

Η Καλλιόπη από την άλλη συνειδητοποιεί μια μεγάλη αλήθεια για τον μικρό της γιο… Κι η Μαρίνα, όμως, ανακαλύπτει ότι η παράξενη συμπεριφορά της Αργυρώς σημαίνει πολλά περισσότερα απ’ όσα νόμιζε.

Ο Αντώνης της αποκαλύπτει πως ο Αστέρης βρίσκεται εκτός φυλακής και η Μαρίνα φοβάται ότι η Αργυρώ σχεδιάζει να συναντήσει τον Αστέρη. Με τη βοήθεια της Άσπας η Αργυρώ έχει φτάσει στο νοσοκομείο και αποφασίζει να μπει για να συναντήσει τον Αστέρη.

Τα λεφτά που παίρνουν οι ηθοποιοί της σειράς

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog που σας μεταφέρω στο Youweekly.gr οι αμοιβές ξεκινούν μεταξύ των 6.000 με 8.000 ευρώ μηνιαίως για τους πιο έμπειρους ηθοποιούς της σειράς.

Στη δεύτερη κλίμακα, που κυμαίνεται από 3.000 έως 6.000 ευρώ συμπεριλαμβάνονται οι δευτερεύοντες αλλά εξίσου σημαντικοί ρόλοι ενώ στην αμέσως επόμενη κατηγορία οι αμοιβές πάνε από 1.500 έως 2.500 ευρώ το μήνα ανάλογα με το πλήθος των σκηνών.

Τέλος, όλο το υπόλοιπο καστ αμειβόταν από 600 έως 1.500 ευρώ μηνιαίως.