Σασμός: Για πρώτη φορά αδημοσίευτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς στα Ιωάννινα

''Πανζουρλισμός'' από τον κόσμο που συνάντησε τους ηθοποιούς

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Σασμός: Για πρώτη φορά αδημοσίευτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς στα Ιωάννινα

Στη λίμνη των Ιωαννίνων βρίσκεται αυτό το διάστημα το τηλεοπτικό συνεργείο και οι ηθοποιοί του Σασμού, για τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς, που έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη από το κοινό. Ο λόγος για τον οποίο βρίσκονται στην πόλη της Ηπείρου είναι ότι εκεί θα μετακομίσουν Αργυρώ και Μαρίνα μετά από το φονικό και την απόπειρα αυτοκτονίας.

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η Μαρίνα μαζί με την Αργυρώ φεύγουν για τα Ιωάννινα προκειμένου να κάνουν μία νέα αρχή στη ζωή τους. Θέλουν να αφήσουν κάθε τι που τους πόνεσε πίσω στην Κρήτη και να επανεκκινήσουν από το μηδέν. Εκεί η Αργυρώ γνωρίζει τον Σταύρο, κατά κόσμον Γιώργο Χριστοδούλου με τον οποίο όπως θα δούμε, θα έρθουν κοντά και θα γίνουν ζευγάρι.

Οι Γιαννιώτες που βρέθηκαν στο σημείο όπου έγιναν τα γυρίσματα της σειράς απαθανάτισαν τους αγαπημένους τους ηθοποιούς και δεν παρέλειψαν να τους αγκαλιάσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Στα Ιωάννινα βρέθηκε και ο Σπύρος Πετρουλάκης, ο συγγραφέας του βιβλίου.

Οι backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Σασμού στα Ιωάννινα

Τα γυρίσματα του Σασμού στα Γιάννενα.
Τα γυρίσματα του Σασμού στα Γιάννενα.
Τα γυρίσματα του Σασμού στα Γιάννενα.
Τα γυρίσματα του Σασμού στα Γιάννενα.
Τα γυρίσματα του Σασμού στα Γιάννενα.

Το spoiler του Θάνου Μπίρκου στο Happy Day

Στο Happy Day είδαμε το πρωί της Τετάρτης 23/2 τον Θάνο Μπίρκο από το Σασμό να κάνει κάποιες δηλώσεις αναφορικά με το ρόλο του στη σειρά. Ενώ ο Αστέρης βρίσκεται δικάσιμος στις φυλακές (ολόκληρο τραγούδι γράφτηκε για την περίοδο αυτή που διανύει), βλέπουμε να γνωρίζει όλο και περισσότερο κόσμο καθώς και το σκληρό πρόσωπο των φυλακών.

Ο Τόλης και ο Καραπάνος είναι τα δύο άτομα, που θα βοηθήσουν τον Αστέρη να εξοικειωθεί ή να φοβηθεί το χώρο στον οποίο βρίσκεται αντίστοιχα. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό Τόλη, ο οποίος φαίνεται να ξέρει καλά και καθόλου τυχαία τι κάνει, έχουμε να περιμένουμε πολλά, με τον Αστέρη να βρίσκεται σε μια αλλεπάλληλη ένταση.

«Έχουμε να δούμε πάρα πολλά ακόμα, η φυλακή είναι ένας πολύ σκληρός χώρος. Θα γίνει ένας χαμός. Ο Τόλης επιτρέπει τα πειράγματα στις φυλακές για να μη του επιτίθονται και γίνονται τα πράγματα χειρότερα. Η σχέση μου με τον Αστέρη δεν θα αλλάξει, τόσο δραματικά όσο πλησιάζει ο Καραπάνος και γίνονται φίλοι μέσα στη φυλακή», εξήγησε ο Θάνος Μπίρκος.