Mega: Ραγδαίες εξελίξεις για την Γη της Ελιάς - Θα υπάρξει δεύτερη σεζόν;

Έγινε γνωστό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Mega: Ραγδαίες εξελίξεις για την Γη της Ελιάς - Θα υπάρξει δεύτερη σεζόν;

Η Γη της Ελιάς κατάφερε να αγαπηθεί πολύ από τους τηλεθεατές από την πρώτη κιόλας ημέρα. Μπορεί ο Σασμός, το Survivor 5, αλλά και το MasterChef 5 να "έκλεψαν" αρκετή τηλεθέαση, ωστόσο, παραμένει αγαπημένη ελληνική σειρά της τηλεόρασης.

Για το λόγο αυτό υπάρχουν πολλές σκέψεις για το μέλλον της στο κανάλι του Mega. Μπορεί η σεζόν να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη, ωστόσο, οι ιθύνοντες ήδη κάνουν σκέψεις και συζητήσεις για την επόμενη.

Το μέλλον της Γης της Ελιάς στο Mega

Σύμφωνα με το iciao.gr ήδη έχει δοθεί το πράσινο φως για τη νέα σεζόν και θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις μόλις ολοκληρωθούν κάποια ζητήματα. Ήδη ετοιμάζονται δυνατές προσθήκες, με ηθοποιούς όπως η Χρύσα Παππά, ο Στέφανος Μιχαήλ και η Βαρβάρα Λαρμού.

Ο Στέφανος Μιχαήλ μπαίνει στη

Οι εξελίξεις της σειράς Γη της Ελιάς του MEGA 10/2

Επεισόδιο 145

Η απόφαση του Εφετείου φέρνει τα πάνω–κάτω και όλοι καλούνται να διαχειριστούν τη νέα πραγματικότητα.

Η Μαργαρίτα κάνει έναν μεγάλο καβγά με τον Αλέξη για τη Μυρτάλη, καθώς καταλαβαίνει ότι ο γιος της εξακολουθεί να παραμένει κολλημένος σε παλιές κι επικίνδυνες καταστάσεις. Ο Αλέξης, όμως, σε άλλη χρονική στιγμή εξομολογείται στον Θεοδόση τις φαντασιώσεις του με τη Μυρτάλη κι εκείνος υπόσχεται να τον βοηθήσει.

Στο μεταξύ, ο Κωνσταντίνος παρακαλά την Ισμήνη να τον συγχωρέσει, αλλά εκείνη είναι αμετάπειστη.

Ο Μάνος τσακώνεται με τη Μαρίνα για το θέμα του παιδιού, ενώ παράλληλα υποχωρεί και επιτρέπει στον Ισίδωρο να φέρει την Αντιγόνη για να μείνει μαζί τους. Τέλος, ο Θεοδόσης κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Μαργαρίτα, η οποία έχει πλήρη άγνοια για το τι της επιφυλάσσει η επόμενη μέρα.