Big Brother 2 - highlights 4/11: Έξαλλοι Άννα, Νάσος και Ανχελίτα! Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother 2 - highlights 4/11: Έξαλλοι Άννα, Νάσος και Ανχελίτα! Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Μπορεί Ανχελίτα, Νάσος και Άννα στο χθεσινό 4/11 επεισόδιο του Big Brother 2 να είδαμε να είναι έξαλλοι, ωστόσο, αυτό δεν άλλαξε το γεγονός πως έγινε ανατροπή με τους υποψηφίους προς αποχώρηση.

Τα 4/11 highlights του Big Brother 2

Νάσος: "Υπάρχουν παίκτες που πουλάνε την ψυχή τους στον διάολο για να μην είναι προτεινόμενοι"

Χαμός επικρατεί στο σπίτι του Big Brother με τους νέους υποψήφιους προς αποχώρηση. Συγκεκριμένα, οι παίκτες που μέχρι στιγμής βρίσκονται μια ανάσα πριν φύγουν, όπως είδαμε στο 3/11 επεισόδιο, είναι η Ανχελίτα, ο Ισίδωρος και ο Νάσος.

Ο τελευταίος μάλιστα φαίνεται πως έχει εκνευριστεί αρκετά με το πως τελικά ψηφίζουν οι συμπαίκτες του, μιας και τόνισε ξεκάθαρα πως οι ψηφοφορίες "μαγειρεύονται" συνεχώς μέσα στο σπίτι.

Μάλιστα, ο Νάσος ανέφερε πως υπάρχουν πολλοί που παίζουν ρόλο, ειδικά όταν είναι υποψήφιοι, ενώ υπάρχουν άλλοι που όπως χαρακτηριστικά τόνισε, θα πουλούσαν την ψυχή τους στον διαόλο για να μην βγουν στο ντάκο!

"Με την Ευδοκία κάνω πολύ υπομονή" - Στα όριά της πια η Άννα

Σε ένα έντονο ξέσπασμα προχώρησε η Άννα. Στο επίκεντρο του σχολιασμού της βρέθηκε για ακόμη μια φορά η Ευδοκία, η οποία αυτές τις μέρες έχει προκαλέσει αρκετή αναστάτωση με τις πρωτοβουλίες της.

Η Άννα λοιπόν, μιλώντας στον Μεγάλο Αδερφό, τόνισε πως κάνει πολύ υπομονή μαζί της και πως η Ευδοκία είναι ένας άνθρωπος πολύ ειρωνικός και επιθετικός και πως πιστεύει πως μόνο εκείνη έχει δίκιο.

Την ίδια στιγμή, η ίδια δήλωσε πως συνεχώς παρεξηγείται όταν οι υπόλοιποι της μιλάνε άσχημα, ωστόσο εκείνη εξακολουθεί να το κάνει.

«Θέλει να βγάζει όλους τους άλλους λάθος, μιλάει απότομα, είναι ειρωνική και όταν ο άλλος δεν της απαντά τόσο ευγενικά παραξενεύεται και δεν μπορώ να καταλάβω όλο αυτό που γίνεται. Χρησιμοποιεί λέξεις περίεργες με ένα στυλ πολύ ειρωνικό. Όταν μου μιλάει έτσι δεν μπορώ να μην της απαντήσω ειρωνικά», είπε χαρακτηριστικά.

Έξαλλη η Ανχελίτα - Αρνήθηκε να παίξει το παιχνίδι της Ευδοκίας

Μετά τις σοβαρές αλλά και πολλαπλές εντάσεις που προκάλεσε στο (3/11) επεισόδιο του Big Brother με τις πρωτοβουλίες της, η Ευδοκία αποφάσισε να φτιάξει ένα παιχνίδι προκειμένου να σπάσει τον πάγο και να παίξει με τους συμπαίκτες της.

Η Ευδοκία λοιπόν έφτιαξε μικρούς «πλανήτες» από αλουμινόχαρτα και μέσα έγραφε τα ονόματα των συμπαικτών της και τα έκρυψε στο σπίτι, προκειμένου να τα βρουν.

Ωστόσο, πολλοί παίκτες αρνήθηκαν να συμμετέχουν, ανάμεσα τους και η Ανχελίτα, εξηγώντας της πως δεν είναι η κατάλληλη ώρα για παιχνίδι, αφού είχε προηγηθεί η ψηφοφορία.

Η Ανχελίτα ήταν η παίκτρια που ξέσπασε περισσότερο από όλους, με την ίδια να τονίζει πως είναι μακριά από τις ιδεολογίες αλλά και πως διαφωνεί να χαλάσουν τσάμπα αλουμινόχαρτο.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η 3/11 ψηφοφορία ανέδειξε ως υποψήφιους προς αποχώρηση την Ανχελίτα, τον Ισίδωρο Δούνη και τον Νάσο Ντάλλη, που αυτή την εβδομάδα έχουν στρέψει τα βλέμματα των συμπαικτών τους επάνω τους για τους λάθος λόγους.

Στην χθεσινή δοκιμασία του βέτο, νικητής ήταν ο Κώστας Στυλιανάκης, ο οποίος επέλεξε να σώσει την Ανχελίτα. Έτσι την θέση της στους υποψήφιους πήρε η Μαίρη Βαρσάμη.